Becky Monroe jelentkezése a nav ba.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Reyes

?
2019. 01. 12.
215
108
V4 karakter
Reyes Fuentes
V2 karakter
Becky D'Knox
b926f62955f3269252362f79944a99b4.jpg

OOC

Neved?:
~Haraszin Gyula~

Korod?:
~14 éves~

Játszott perc:
~13000 perc~

Volt-e már bannod?: (UCP)
~Nem nem is szeretnék https://imgur.com/a/yT19zDF~

Volt-e már jailed?: (UCP)
~Sajnos igen https://imgur.com/a/yT19zDF~

Miért szeretnél a frakció tagja lenni?: (100 szó)
~Hogy már régóta szeretem volna jelentkezni rendvédelembe ,mert most érzem azt hogy megérettem erre feladatra. Meg szeretnék egy normális közösség tagja lenni. És már sokan ajánlották a navot mint frakciót. És mert már ki akartam próbálni a bűnüldözést rég óta. ~

Miért téged válasszunk?: (70 szó)
~Mert már OMSZ-be össze szedtem egy elég jó rp tapasztalatot és mert komolyan veszem a rendvédelmet. Sok időt a frakció javára tudnék fordítani és mert tudok csapatba dolgozni másokkal.~

Mesélj magadról: (150 szó)
~ Én egy 14 éves kedves fiú vagyok aki szeret sportolni és játszani akár csapatban akár egyedül. Kajakozok lassan 3 éve és eddig elég jó helyezéseim lettek ebben a sportban. Én egy kis városban élek 14 éve itt végzem a tanulmányaimat is. Én még egy segítőkész fiú vagyok. ~

IC

Neve:
~Becky Monroe~

Születési éve:
~1978.02.06~

Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?:
~A NAV feladat körei a kötelező befizetések nyilvántartás ,megállapítása, beszedése, végrehajtása, ellenőrzése. ~

Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ A kiszemelt jármű vezetőjének tudtára adom megafonnal és villogóval, hogy húzódjon le az útról. Ha ezt megtette, oda sétálok hozzá napszak szerint üdvözlöm, elmondom a nevem, beosztásom, jelvényem számát továbbá a megállításának indokát. Elkérem tőle a papírjait, amiket ellenőrzök, és a társamat megkérem, hogy az adatbázisban ellenőrizze az autót. Ha gyanúsnak tűnik a megállított személy átkutathatom ruházatát, és az autóját is. Ha mindent rendben találtunk a társammal elköszönünk tőle, és útjára engedjük. ~

Csatoljon be a személyi igazolványáról egy képet:
~nincs személyi igazolványom mert a rendőrnél maradt az igazoltatáskor és csak 3 nap múlva jön meg az új személyim. ~

Van-e ismertsége az állományba?:
~Nincs.~

Miért pont önt válasszuk?
~Az OMSZ nél is panasznélkül távoztam és meg álltam a helyem ott is ezért gondolom hogy itt is meg állnám. Nagyon jól tudok vezetni magas sebességnél is. Pontosan tudok lőni.~

Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~Az üldözések és a az igazoltatások és a határ ellenőrzések is a hatáskörébe tartozik.~

Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~Ha 3x felszólítom és nem teszi azt amit mondok neki akkor le sokkolom. Ha lő ránk vagy rám vagy a társamra és veszélyezteti más vagy saját életét akkor használhatom én is a fegyvert. Vagy ha a felettesem engedélyt ad rá.~

Mit csinál ha lövöldözésbe keveredik?
~Rádiózok hogy küldjenek erősítést és mdc is jelzem és ha meg érkezett az erősítés akkor velük eggyüt kezdek bele e a lövöldözésbe.~

Önéletrajz: (180 szó)
~Becky Monroe a nevem. Iskolám a San fierroi általános iskolába jártam 8 évig . Aztán továbbá nyertem felvételt a Los Santosi Középiskolába ott nagyon jó tanulmányi eredményemmel tovább jutottam a Los Santosi Főiskolába. Ott ismét elég jó tanulmányi eredménnyel el jutottam az egyetemre ahol le is diplomáztam. És 10 évig mentőztem mostanáig.~

Aláírás és dátum:
~Becky Monroe, 2019.02.05 ~

• Tetszik
Reactions: Esli
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.