Elutasítva Beca Marki - Arzen

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

TheBeca

Újonc
2019. 02. 23.
13
6
V4 karakter
Austin Bolton
LV karakter
Beca Marki
V2 karakter
Frewer Beca
zoldlogo.png

Neved:
< Beca Marki >

A ban időpontja:
< 2020-01-16 19:29:14 >

A ban időtartama:
< 2020-05-15 20:29:14
>

Neve, aki bannolt:
< Wice @ arzen >

A ban oka:
< Farmmal való átverés @ arzen >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Na hellóhelló,szóval mivel már Arzen nem admin,ezért most elmagyarázom a Főadminnak,vagy éppen Szuperadminnak aki birálni fogja a kérelmemet,hogy mi történt.Szóval mi már Arzennel ezt átbeszéltük 1-2 hónapja,azt mondta irjak 1 hónap múlva lapot.Szóval úgy volt hogy én felhivtam hirdetésböl egy csávót,hogy dolgozzon a farmomon,elmentem dolgozni de nem volt elég pénzem már hogy kifizessem,és mennem kellett,megkérdeztem egy adminsegédet hogy szabad e átverni farm "MUNKÁST"5 ezer dollárig asszem,aztmondta szabad,és én igy meg is tettem.De ez már elvan rendezve az AS megkapta a büntetését stb,és én is.Nagyon megbántam egyébként ami történt,azon kivül semmi szabálysértést nem követtem annyira el a szerveren,jókat rpztem stb.Szeretnék még tovább játszani a szerveren,tolni az rpket,dolgozni,és élvezni a játékot hiba nélkül!Kaptam egy új gépet,tehát mostmár nem 10 fps-el játszanák,és ha esetleg megkapnám az unbant akkor irnák egy serial váltást is.Remélem meg tudjuk beszélni.Ha nem más leülök egy X percet jailben.Köszönöm szépén! >

Benett

Individuum
Very Important Person
2019. 01. 09.
6 392
2 668
Budapest
LV karakter
Calvin Sean
Amennyiben vissza tudod keresni a kitiltásodra vonatkozó panaszkönyvet, abban az esetben hajlok afelé, hogy átbeszéljük az ügyed.
Erre két napot adok.

TheBeca

Újonc
2019. 02. 23.
13
6
V4 karakter
Austin Bolton
LV karakter
Beca Marki
V2 karakter
Frewer Beca
@Benett akkor megkérdezhetem,hogy hogyan döntöttél? :)

Benett

Individuum
Very Important Person
2019. 01. 09.
6 392
2 668
Budapest
LV karakter
Calvin Sean
Mivel ez nem egy szokványos farmmal való átveréses kitiltás, emiatt várd le a kitiltásod időtartamát.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.