Elutasítva Beca Marki-Arzen

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

TheBeca

Újonc
2019. 02. 23.
13
6
V4 karakter
Austin Bolton
LV karakter
Beca Marki
V2 karakter
Frewer Beca
zoldlogo.png

Neved:
< Beca Marki >

A ban időpontja:
< 2020-01-16 19:29:14 >

A ban időtartama:
< 2020-05-15 20:29:14 >

Neve, aki bannolt:
< Wice >

A ban oka:
< Farmmal való átverés @arzen >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Na szóval Helló,azért szeretnénk unbant kérni,mert én ezt nagyon megbántam ami történt,tegnap óta elég sokszor át olvastam a szabályzatot,és bizony hibáztam,elég nagyot,megkérdeztem az SGH-t hogy szabad e átverni farm munkást 5000 dollár alatt,azt mondta ha csak munkás szabad,bizony nekem is kellett volna tudnom,ez nem mentség a hibámra.Én nem akartam átverni a srácot.El is mentem pénzt keresni miútán megbeszéltük az árat.(logom is van róla) Miközben kerestem a pénzt IRL sürgősen el kelett mennem.Viszont mielőtt elmentem volna,megkérdeztem ugye az SGHT-t hogy szabad e ilyet,azt mondta szabad mondom király.Másnap oda akartam egyébként adni a pénzt a srácnak,csak már jött a panaszkönyv.Ha az SGH nem mondja azt hogy szabad,nem történik ez meg(igen nekem is kellett volna tudom).Tehát IRL elmentem,afkoltam,a srác pedig hivogatott,ez volt a baj.Irtam volna Adminnak hogy mennem kell legyen valami,de sajnos nem volt fent épp Admin.Nagyon megbántam hogy épp nem találtam ki nagyon gyorsan valamit,még sosem volt a szerveren ilyen problélám,szépen játszottam Rp-ztem nagyon élveztem a játékot.Ugy gondolom mint ember,nekem is jár egy második esély.És ha megkapnám ezt az esélyt,sokkal motiváltabban játszanák hogy biztak bennem,kaptam egy esélyt,nem szabad elrontani.És bizony mostmár kivülröl fujom a szabályokat,semmi problémám nem lenne.Egyszerüen szeretnék tovább a barátokkal jókat rpzni,horgászni,farmot müvelni,legjobb lenne,tiszta lappal inditani.Ha esetleg kapok unbant,MEGIGÉREM hogy soha többet nem követek el hülyeséget.Remélem azért egondolkoztok a kérésemen. >

https://forum.see-game.com/threads/minta-szerver-unban-kerelem-hasznalta-koetelezo.55/#footer

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.