- 2020. 06. 30.
- 188
- 457
Neved:
< Beau Miller >
Kitiltás időpontja:
< 23.06.18. >
Kitiltás időtartama:
< Örökös. >
Admin neve, aki kitiltott:
< Nojel >
A kitiltás indoka:
< Irreális karakteralakitás, közösségromboló magatartás. >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Hali. Eltelt jóval több, mint fél év a kitiltásom óta. Szeretnék kapni egy új esélyt. Közösségromboló magatartás alatt nem tudom mit értett Nojel, viszont egyáltalán nem romboltam a közösséget. Bevallom, júniusban a szerveren eltöltött időmnek a 70%-át rablások tették ki, megfelelő karakterháttér nélkül. Ebből tanultam, nem járnék rabolgatni már, szeretnék RP-zni, frakciózni akár, ha úgy adja ki. A "folyamatosan panasz érkezik rá" kijelentéssel nem értek egyet. Akkoriban még nagyon új volt ez a szabály, hogy nem lehet karakter dev, story nélkül rabolni. Volt olyan admin aki nem szólt érte, aztán volt olyan is aki nagyon szigorú volt, mégse kaptam semmit. Aztán a végén gondolom nem csak velem kapcsolatosan, de sok report ment az adminokhoz aztán átbeszélték ezt a szabályt, vagy nem tudom. Végső soron Dmp-től kaptam egy 90 perces jailt amit vele értelmesen megbeszéltünk és egyetértettem vele. Utána nem raboltam egyáltalán. Végül volt egy eset, hogy egy játékos autóját kipróbáltam és kinyomtam belőle a nitro-t. (Négy töltés van azt hiszem és kettőt nyomtam ki.) Kifizettem az árát, hogy a srác újratölthesse, erre kaptam egy bant ugyanúgy, pedig elnézést kértem és megegyeztem vele. Nagyon azt éreztem az egész ügy alatt, hogy Nojel csak ki akart szúrni velem, s el akar távolitani a szerverről. Szeretnék újra tisztességesen játszani. Törekszem arra, hogy ne szegjek szabályt. Recovery előtt is aktivan játszottam, nem volt rám panasz. Az account visszaigénylésről lecsúsztam, aztán ja. Sokat kihagytam és nem voltam tisztában a dolgokkal. Nem mentesit ez, igaz. Átgondoltam a dolgokat. >