- 2019. 01. 10.
- 2 117
- 1 199
- 23
- V4 karakter
- Andrew P Eastman
- LV karakter
- Andrew Pablo
✚ InGame név ✚
< Andrew P Eastman >
✚ Felhasználónév ✚
< Panti >
✚ Problémád röviden ✚
< Bayside-ban a bánya update helyszínén volt egy házam. Nem lakókocsi, az utcán lévő ház volt az enyém. Az ehhez a házhoz tartozó garázs át lett nevezve "Keress fel egy SA/FA-t"-ra, mivel pont a garázs helyén van most a bejáró a "See Mining co."-hoz.
Direkt megkérdeztem egy főadmint, azt hiszem dxminik-et, aki megérdeklődte nekem valakitől, hogy a házam ki lesz-e mapolva. Azt a választ kaptam, hogy nem, viszont a garázs igen.
Update után láttam, hogy a házam is ki lett mapolva. Mire hazaértem vidékről update után (pár nap, talán 2-3) már le is lett rakva másnak az új, odamapolt ház helyére egy interior.
Senkit nem hibáztatok, főadminok nyilván nem tudták mi lesz pontosan és akitől megkérdezte sem mondott hülyeséget azzal, hogy ott lesz egy ház, csupán el lett felejtve, hogy egy másik megy a helyére.
Kérdésem az, hogy van-e bármi esély arra, hogy az ott lévő új házat megkapjam (az elveszett interioromat odagetelni) vagy mindenképpen keressek egy másik helyet interiornak + garázsnak ami ugyan ekkora értéket képvisel?
"Elveszett" interior ID-je: 19095 (jelenleg föld alatt van)
Kimapolt garázsom ID-je: 19094
Újonnan lerakott ház ID-je: 24226
A szóban forgó házam egyébként egy ikerház volt, a bal oldali lakás tulajdonosáról nincsen információm de hasonló cipőben járhat, hacsak nem az övé az új
>
✚ Bizonyíték ✚
< Update előtti képek:
Új ház:
>
✚ Megjegyzés ✚
< Előre is nagyon köszönöm a választ és az ügyintézést! >