Bawley Roves - NAV lap.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
F

fejess

nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Jelentkezési formanyomtatvány

hr_-_forum.png

OOC rész

[#1] Neved?

< Fejes Kornél >

[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad?(minimum 7 összeszedett mondat!!)

< Sziasztok! Kornél vagyok 13 éves, Komárom - Esztergom megyében élek, a családommal. Sok hobbim van, de főként az RPzés az, hetente 3x járok edzeni. Kb. 3 éve RPzek, MTA mellett szoktam néha CS:GO-zni, Valorantozni. Sok szabadidőm van, suli mellett max 3-4 óra, hétvégente több is akár. Frakcióra 5-6 órát tudnék szánni, egy héten 20-25 órát. >

[#3] Jelenleg hány játszott perced van?

< 1119 >

[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!

< https://imgur.com/gallery/YfgiN2v >

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni? Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?

< Szeretném V2 szerverén is kipróbálni a rendvédelmet. Hát, nemtudom egy olyan 30.000 perc alatt nem nagyon szeretnék kilépni a frakcióból. >

[#6] Miért téged válasszunk?

< Mivel szerintem a koromhoz képest is értelmes vagyok, és szerintem megállnám a helyem. >

[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?

< Nem voltam még. >

[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó, és Vámhivatal feladata?

< a részben vagy egészben a központi költségvetés, a Nyugdíjbiztosítási Alap, az Egészségbiztosítási Alap vagy az elkülönített állami pénzalap javára teljesítendő kötelező befizetés,

a központi költségvetés, az elkülönített állami pénzalap terhére juttatott támogatás, adó-visszaigénylés vagy adó-visszatérítés,

az uniós vámjog végrehajtásáról szóló törvény hatálya alá tartozó kötelező befizetések megállapítása, beszedése, nyilvántartása, végrehajtása, visszatérítése, kiutalása és ellenőrzése, feltéve, ha törvény vagy kormányrendelet eltérően nem rendelkezik.

>

[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )

< Hétköznap max 3-4 óra, hétvégén 6-7 óra.>

[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed?

< Eléggé kedves vagyok, de tudok flegma is lenne, persze csak azzal, aki velem is. Nemtudom nem ismerem magam annyira. >

[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?

< Eléggé jól tudok csapatban dolgozni, Igen fontos, főleg egy rendvédelmi szervben. >

[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?

< Ha értelmes az adott illető, akkor szerintem el lehet tekinteni a kor mellett. >

hr_-_forum.png

IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:

< Bawley Roves >

[#2] Jelentkező születési helye, ideje:

< 1996.08.18 >

[#3] Anyja neve:

< Lilly Rashford >

[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!

< https://imgur.com/gallery/ayH201i >

[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:

< Nincs. >

[#6] Miért pont Önt válasszuk?

< Mert én úgy gondolom, hogy megállnám a helyem NAVban. >

[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!

<

a részben vagy egészben a központi költségvetés, a Nyugdíjbiztosítási Alap, az Egészségbiztosítási Alap vagy az elkülönített állami pénzalap javára teljesítendő kötelező befizetés,

a központi költségvetés, az elkülönített állami pénzalap terhére juttatott támogatás, adó-visszaigénylés vagy adó-visszatérítés,

az uniós vámjog végrehajtásáról szóló törvény hatálya alá tartozó kötelező befizetések megállapítása, beszedése, nyilvántartása, végrehajtása, visszatérítése, kiutalása és ellenőrzése, feltéve, ha törvény vagy kormányrendelet eltérően nem rendelkezik.

>

[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?

< Hát főként egy Főtözszászlósig szeretnék, de ha lehet akkor még feljebb is. >

[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)

< Bawley Roves vagyok, 1995.08.18-án a Los Santosi korházban láttam napvilágot. Továbbá is itt élek, szüleimmel és egyetlen testvéremmel. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem rendészeti karán tanultam, Diplomát szereztem. Testvérem neve: Deveron Roves, Szüleim neve: Devajee Roves, Lisa Rashford. Eddig Kamionos ként dologoztam. Aztán megláttam ezt a lehetőséget, hogy felvétel van és egyből írtam is el lapot, szerencsét próbálni. >

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Imádom
Reactions: bronze

Bonki

λ
2019. 09. 05.
438
791
nav-logo-32x32.png
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Bawley Roves!

Legyen kedves jelentkezése 9. pontját átfogalmazni,
illetve a 4. pontban leírt felkérésnek megfelelően csatolni a másolatokat.
Amennyiben ez megtörtént, visszatérünk a bírálatra.

Tisztelettel:

NAV Vezetőség

Ashley Styles p. ddtbk.

• Tetszik
Reactions: fejess

Bonki

λ
2019. 09. 05.
438
791
nav-logo-32x32.png
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Bawley Roves!

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz!

Személyes beszélgetésre kérjük jelenjen meg a San Fierroban található NAV bejárati kapujánál a következő időpontban: 2021.11.05. 19:00
OOC: TeamSpeak 3 szerveren is kérlek lépj be a "NAV | Váró" szobában ugyanekkor legkésőbb!
Ha nem felelne meg az időpont azt mindenképp jelezd kérlek hozzászólásban!

Tisztelettel:

NAV Vezetőség

Ashley Styles p. ddtbk.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.