Bányában Csákányok egyéb tárgyak.

Marioooo

Újonc
2025. 02. 07.
17
9
V4 karakter
Antoni Michael
LV karakter
Appon Joe
Úgy gondolom, hogy érdemes lenne a bányászás élményét egy kicsit feldobni, például lehetőséget biztosítani a csákány fejlesztésére, akár jobb eszközök vásárlásával, amelyek nagyobb hatékonysággal működnek. Ezen kívül be lehetne vezetni PP-s tárgyakat is, például erősebb bányászeszközöket, mint fúrók vagy más, hasonló eszközök. Ez segítene, hogy a bányászás ne legyen olyan monoton, mint most, és változatosabbá tenné a játékélményt. Bár jelenleg is élvezetes, a folyamatos, hosszú időn keresztüli bányászás, főleg egyedül, néha kicsit unalmassá válhat, így egy ilyen újítás frissítené a szerver dinamikáját, és több lehetőséget biztosítana a játékosok és az új játékosok számára is egyaránt.

Nemesis

Lelkes fórumhasználó
2021. 01. 04.
377
1 809
Veszprém
LV karakter
Martin Ceel
Ez segítene, hogy a bányászás ne legyen olyan monoton, mint most, és változatosabbá tenné a játékélményt.
Változatosabb lenne a játékélmény, ha nem a bányászás lenne a prioritás.

Erősebb bányászeszközök, vagy magának a folyamat meggyorsításának gondolata is nettó elvetendő téma, hiszen óránként több százezer dollárt szedhetsz ki MOST IS. Másik oldalról pedig az elszálló árakról látjuk a panaszkodást, aminek nem kedvez óránként ismét több százezer plusz dollár/bányász.

Marioooo

Újonc
2025. 02. 07.
17
9
V4 karakter
Antoni Michael
LV karakter
Appon Joe
Értelek, igazad van. Viszont az hogy bent vagyok a bányába tegnap 2,5 órát bányásztam és nagyon rosszul droppolt 250-kt szedtem ki majdnem, szerintem ez egy kicsit nagyon kevés. Az elszálló árak érhetők, de ez nem feltétlen csak a bányászás miatt van. Rengeteg más tényezője is lehet.

.Adesz

Csibészkarika💝
2021. 01. 14.
186
259
18
Zalaegerszeg
quotesbytavaszi.tumblr.com
V4 karakter
Adam Ake �
V2 karakter
Adam El Fuego
Értelek, igazad van. Viszont az hogy bent vagyok a bányába tegnap 2,5 órát bányásztam és nagyon rosszul droppolt 250-kt szedtem ki majdnem, szerintem ez egy kicsit nagyon kevés. Az elszálló árak érhetők, de ez nem feltétlen csak a bányászás miatt van. Rengeteg más tényezője is lehet.
A szerverre 3 dolog hoz be pénzt (szerintem ez lefedi 80%át legalább)
bányászat, detektor, horgászat. Ezek közül pedig egyik sem keveset, szóval mindhármat fogd fel úgy, hogy az unalomért, azaz a monotonitásért cserébe kapod a szép összeget érte, nyilván amúgy az ötlet nem rossz, de úgy legyen változás, hogy azzal nem keres jobban a bánya.

Marioooo

Újonc
2025. 02. 07.
17
9
V4 karakter
Antoni Michael
LV karakter
Appon Joe
A szerverre 3 dolog hoz be pénzt (szerintem ez lefedi 80%át legalább)
bányászat, detektor, horgászat. Ezek közül pedig egyik sem keveset, szóval mindhármat fogd fel úgy, hogy az unalomért, azaz a monotonitásért cserébe kapod a szép összeget érte, nyilván amúgy az ötlet nem rossz, de úgy legyen változás, hogy azzal nem keres jobban a bánya.
Tökéletes gondolat, ne is keressen többet a bánya, viszont legyenek rá eszközök hogy egy kicsit máshogy bányásszunk, szóval érted legyen esetleg egy furó amivel gyorsabban bányászol, viszont nem annyival gyorsabban, tehát legyen egy kis másság a bányában ne mindig csak 1 fajta dologgal tudd szedni a dolgokat.

pogchampus

Pötyögtető
2019. 10. 04.
488
4 020
pulsemedia.hu
V4 karakter
kit harris
LV karakter
jett brooks
dehát tökre nem érted, hogy mi a probléma.

jelenleg egy nap ki tudsz szedni a bányából pár óra alatt 4-5 millió dollárt. négy évvel ezelőtt ez rohadt sok pénz volt, főleg kezdőknek, bár ez nem releváns.

amivel gyorsabban bányászol, viszont nem annyival gyorsabban
tehát amit te szeretnél, lényegében az, hogy te félig afk tudj bányászni és termelni a milliókat. inkább ne.

Marioooo

Újonc
2025. 02. 07.
17
9
V4 karakter
Antoni Michael
LV karakter
Appon Joe
dehát tökre nem érted, hogy mi a probléma.

jelenleg egy nap ki tudsz szedni a bányából pár óra alatt 4-5 millió dollárt. négy évvel ezelőtt ez rohadt sok pénz volt, főleg kezdőknek, bár ez nem releváns.

tehát amit te szeretnél, lényegében az, hogy te félig afk tudj bányászni és termelni a milliókat. inkább ne.
Nem nem ezt mondtam.

MedveBácsi

Újonc
2020. 05. 17.
16
12
V4 karakter
Freddy Belanger
LV karakter
Donny Orville
ne is keressen többet a bánya
legyen esetleg egy furó amivel gyorsabban bányászol
Akárhogyan olvastam eddig, ez a két rész üti egymást. Ha be jönne egy fúró amivel gyorsabban bányászol, ahogy írtad nem is sokkal, akkor már többet fogsz keresni a bányáddal kevesebb idő alatt.

Persze lehetne mondani, hogy akkor az ércek árait vigyék lejjebb, de itt abba is belekell gondolni, hogy vannak akik tartják a kohóban az érceiket és ha elérnek egy adott darabot csak akkor adják el, ergo itt ők már elbuknák munkájuk gyümölcsének egy részét.

A mostani rendszer szerintem úgy ahogyan van jó, ha gyorsabban akarsz bányászni lehetőséged van dinamitozni, aminek persze megvan a maga rizikója is. Ha nem akarsz további pénzt ölni a gyorsaságért a bányádba, akkor pedig marad a jó öreg csákányozás.

Marioooo

Újonc
2025. 02. 07.
17
9
V4 karakter
Antoni Michael
LV karakter
Appon Joe
Akárhogyan olvastam eddig, ez a két rész üti egymást. Ha be jönne egy fúró amivel gyorsabban bányászol, ahogy írtad nem is sokkal, akkor már többet fogsz keresni a bányáddal kevesebb idő alatt.

Persze lehetne mondani, hogy akkor az ércek árait vigyék lejjebb, de itt abba is belekell gondolni, hogy vannak akik tartják a kohóban az érceiket és ha elérnek egy adott darabot csak akkor adják el, ergo itt ők már elbuknák munkájuk gyümölcsének egy részét.

A mostani rendszer szerintem úgy ahogyan van jó, ha gyorsabban akarsz bányászni lehetőséged van dinamitozni, aminek persze megvan a maga rizikója is. Ha nem akarsz további pénzt ölni a gyorsaságért a bányádba, akkor pedig marad a jó öreg csákányozás.
Igen, értelek viszont a monoton állandó csákányozás szerintem senkinek sem jó. Csak egy kicsi változás és sok embernek több lenne a motivációja bányászni.

jurij.

tiszta zorall
2019. 06. 23.
76
293
22
Philadelphia
V4 karakter
nikola.krstic
LV karakter
dusan.nezhdanov /inact/
V2 karakter
Igen, értelek viszont a monoton állandó csákányozás szerintem senkinek sem jó. Csak egy kicsi változás és sok embernek több lenne a motivációja bányászni.
Próbálj meg RP-zni a bányászás helyett szerintem. Hidd el, van olyan élvezetes mint a grindolás.
Annyi pénzt szedtek ki a bányával, hogy az már szinte vicc, igenis kicsit szenvedly meg érte. Ha gyorsabban akarsz bányászni, akkor meg ajánlok egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett játékot.

Dantrall

Újonc
2023. 10. 24.
43
52
V4 karakter
Daniel Woof
Szerintem nem motiválni kellene az embereket a bányászatra, hanem demotiválni. Nem baj ha unalmas. A bányászat egy munka, nem szórakozási lehetőség.

• Tetszik
Reactions: Kökény

Zoliii

Invictus maneo
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 07. 28.
3 098
5 052
V4 karakter
Flavio F Luchese
Teljesen tökéletes így ahogy van a bánya rendszer, nem kell mégjobban meggyorsítani. Elég pénzt lehet ígyis kiszedni belőle viszonylag rövid idő alatt.

Alacsony

Újonc
2023. 09. 05.
42
41
Miskolc
V4 karakter
Aaron Hooper
Úgy gondolom, hogy érdemes lenne a bányászás élményét egy kicsit feldobni, például lehetőséget biztosítani a csákány fejlesztésére, akár jobb eszközök vásárlásával, amelyek nagyobb hatékonysággal működnek. Ezen kívül be lehetne vezetni PP-s tárgyakat is, például erősebb bányászeszközöket, mint fúrók vagy más, hasonló eszközök. Ez segítene, hogy a bányászás ne legyen olyan monoton, mint most, és változatosabbá tenné a játékélményt. Bár jelenleg is élvezetes, a folyamatos, hosszú időn keresztüli bányászás, főleg egyedül, néha kicsit unalmassá válhat, így egy ilyen újítás frissítené a szerver dinamikáját, és több lehetőséget biztosítana a játékosok és az új játékosok számára is egyaránt.
Én nem tudok releváns véleményt alkotni a jelenlegi helyzetekről a szerveren, mivel bannolva vagyok. De! Ezt ne sértésnek, vagy bármiféle düh keltésnek vedd, de szerintem ha fejleszteni akarod a csákányodat, akkor inkább menj minecraftozni.

NagyTamas2001

Újonc
2025. 02. 09.
4
2
V4 karakter
Emil Sukhrab
Bőven elég pénzt tud hozni a bánya, igaz minden idő kérdése, de szerintem nem kellene afelé elmenni, hogy 1-2 hét alatt mindenki milliárdos legyen, értem én hogy a pénz a fontos manapság, de egy RP szerveren ez nem visz előrébb.

Csigaa

Klaviatúra gyilkos
2021. 12. 18.
762
1 104
V4 karakter
Bobby Claude Hendrix
LV karakter
Luciano Berganza
ha unalmas ha nem, dolgozz meg a pénzedért. ha akarsz valamit, akkor teszel érte.
nem olyan ötletet írni, ami neked jó lenne, mert éppenséggel pont szar napod volt és nem adta jól az érc, majd te fellendülésből írsz egy ilyen ötletet:
nem támogatom egyik részét sem, badarság.

K3Lp0

Újonc
2024. 07. 21.
58
136
V4 karakter
Dejan Lagerqvist
Teljesen tökéletes így ahogy van a bánya rendszer, nem kell mégjobban meggyorsítani. Elég pénzt lehet ígyis kiszedni belőle viszonylag rövid idő alatt.
Mint ahogy előttem már többen is kifejtették, nincs értelme a bányászok munkájának további gyorsításának. Ez továbbra is egy RolePlay szerver, ahol a hangsúly a "szerepjátékon" van. Természetesen mindenkinek szüksége van pénzre a szerveren, de ha a játékosok idejük nagy részét folyamatos grindolással töltik, és az egyetlen interakciójuk annyi, hogy leinti őket egy rendőr vagy beszólogatnak nekik Fémes úr elötti parkolóban, az nem segíti a szerepjáték élményét.

Éppen ezért nem támogatom ezt az ötletet.

Alacsony

Újonc
2023. 09. 05.
42
41
Miskolc
V4 karakter
Aaron Hooper
Mint ahogy előttem már többen is kifejtették, nincs értelme a bányászok munkájának további gyorsításának. Ez továbbra is egy RolePlay szerver, ahol a hangsúly a "szerepjátékon" van. Természetesen mindenkinek szüksége van pénzre a szerveren, de ha a játékosok idejük nagy részét folyamatos grindolással töltik, és az egyetlen interakciójuk annyi, hogy leinti őket egy rendőr vagy beszólogatnak nekik Fémes úr elötti parkolóban, az nem segíti a szerepjáték élményét.

Éppen ezért nem támogatom ezt az ötletet.
Szia, en egy szoban sem irtam, hogy tamogatom eppen ezert irtam, amit irtam. Valszeg elcsuszhatott es nem nekem cimezted, vagy ezt most nem ertem. Dee oke.

Marioooo

Újonc
2025. 02. 07.
17
9
V4 karakter
Antoni Michael
LV karakter
Appon Joe
Szanaszét adom az ötletet, de ne rekedjünk meg "csak" ezen a szinten!
Nem kérdés, hogy 2025-ben a bányászattal megkerülhetetlen tényként kell számolni, ha az ember maximális roleplay élményt akar átélni.
Mégis nekem van egy kis hiányérzetem. Én azt hiszem, hogy az RP közösség kemény magja még jobban ki tudna teljesedni és totál kimaxolná az RP fogalmát, ha végre egy igazi, masszív erőgép is PPzhetővé válna a kisvasút mellé a bányába! Természetesen a különböző skines és fejleszthető csákányok, fúrógépek és egyéb hasznos, RP élményt növelő eszközök mellett.
Szét adom ezt az ötletet egyébként.