Bánya

Ricsi219

Újonc
2020. 11. 10.
23
29
V4 karakter
Jacob Reece
LV karakter
Jacob Mcbride
Szép estét, szerintem nem csak én tapasztaltam, hogy a bányákban az olvasztás folyamata eléggé hosszadalmas illetve monoton. így jutottam arra, hogy sokat tudna dobni rajta akár egy áramkör bővítés prémium pontból, ami esetleg elbírna egyidőben 2 kohót is.

Bobo_

Újonc
2020. 11. 10.
27
6
V4 karakter
Smith R Bruce
LV karakter
Logan Morales
10.) Kötelező az egy szónál hosszabb hozzászólás! - rajna
Támogatom! Az ötlet megfelelő szerintem!

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: GioLV

HuoTheOne

Barangoló
2019. 01. 10.
93
325
30
Cyprus
V4 karakter
Jurgen Vans
LV karakter
Hugo Cabret
V2 karakter
Nincs
Igy is nagy penzeket lehet szerezni persze sok szerencsevel.. meg egyedul is! Nem kell minden banyasznak milliomossa valnia 30 percen bellul.. teljesen jo a rendszer ahogy van. Amint irtam regebben, vegyel fel embert aki csak a kiontessel foglalkozik.. igy a banyaszasi folyamat nem all le. Nem veletlen ezek a munkak tobb emberes feladatok..

LucasLV

Írnok deák
Támogató
2020. 05. 25.
672
1 020
22
Győr
V4 karakter
Lucas Saliven
LV karakter
Lucas Saliven
V2 karakter
Lucas Saliven
Hosszadalmas de élvezetes (Szerintem.) meg kell dolgozni a pénzért, elég jól összerakott cucc lett. Nem kell ezen változtatni teljesen jó ahogy van, haverokkal főleg izgalmas.

• Tetszik
  • Szomorú
Reactions: Zoky és lam10inee

Norman.

no para és no sleep
2021. 03. 22.
459
979
Szentgotthárd
V4 karakter
finlay.gill
LV karakter
shane.gill
Felesleges, mivel így is rengeteg pénz jön be a szerverre.

Illetve irrealisztikus is lenne a dolog mivel egy kohót bekapcsolsz az még oké, de kettőnél már lecsapja az áramellátást, ez nem véletlen van így. IRL a bányákban sincs megfelelő áramellátás, szóval szerintem itt se lenne jó.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy akkor már az első fél órába tele lennél ércekkel.

Sehi

Zöldfülű
2020. 11. 28.
194
64
Pécs
V4 karakter
Lucy Balderas
LV karakter
Lucy Cline
Támogatom. Az olvasztás tényleg egy hosszú és unalmas folyamat. Vagy ha ez nem is történik meg azt javasolnám hogy az olvasztás idejét csökkentsék.

• Tetszik
  • Fájdalmas
Reactions: Bobo_ és Norman.

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
552
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Szerintem nem játszottál te még azokkal a "jófajta" telefonos játékokkal amik órákat váratnak minden apróságra, hogy aztán játsz 10 percet és megint órákat várhass. Ez semmi várakozás, így is jó árfolyamba rengeteget keres a bánya rövid idő alatt, messze a legjobb a szerveren.