Bánya lagg.

Strand

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 06. 26.
294
930
19
www.etsy.com
V4 karakter
Quentin Strand
LV karakter
Quentin Strand
a7ad47c33c8c8be856508d69e05822b6.png

InGame neved:
Quentin Strand

Az észrevétel időpontja:
2024.05.17

Kép, videó:
Semmi látványos nem történik, szerintem nem szükséges.

Részletes leírás:

Az Update bejövetelekor én arra számítottam, hogy bánya a fényezőműhelyhez hasonlóan nagyban le fog venni a játék teljesítményéből.
Az én esetemben ez a normál 25-30fps-ről 15-20-ra ment le, a fényezőműhelyben.
Az új Mining update esetén, szerencsére megmarad az átlag 25-30fps.

Viszont minden 2-3. percben, jön egy iszonyatos lagg, ami 0-ra viszi le az fps-t. Ez a fagyás szerű jelenség 15-20 másodpercig tart, ezután bead egy Network Trouble-t, és vissza szinkronizál a játék. Ez után továbbra is normálisan fut a SeeMTA.

Több mindenre is gyanakodtam, mint a probléma forrása mint például: a vonat rendszer, vagy fejlámpa lighting systemje. Az is felmerült hogy miközben megyek az intiben,a rendszer ki és betölti a bánya egyes részeit, ezzel okozva problémát . De ezt mind cáfolta amikor egyedül megálltam a bányabizonyos részein pár percre tesztként. De ugyanúgy, továbbra is fenn áll a probléma.

Ez csak a bánya interiorban fordul elő, sem a folyosón, se a városban.

Időpont:
2024.05.17

Egyéb megjegyzés:
Nagy valószínűségét érzem annak, hogy ez egy hardver probléma az én részemről. De ettől függetlenül gondoltam megírom, hátha nem csak én találkoztam ezzel.

• Tetszik
Reactions: Dani.

Reina.

Once a blue, always a blue 💙
2023. 07. 18.
319
460
22
V4 karakter
Aiden Reina
LV karakter
~
V2 karakter
~
Hali!
Mivel új keletű dologról van szó lehetnek ilyen hibák. Ezért jönnek most sorról-sorra a fixek ,hogy ezeket orvosolják. Ezeken felül a szerver is szintén le van terhelve folyamatos laggok vannak. A network trouble-ből adódoan lehet akár a saját neteddel is gond. Viszont én először is várnék egy pár napot, ameddig kisímulnak a dolgok és ,ha utána is fentáll a probléma lehet gondolkodni.

• Tetszik
Reactions: Strand

Beniiii

Újonc
2021. 12. 19.
9
2
LV karakter
Owen Nelson
Csáó, nálam is hasonló probléma áll fenn, még ígyis 800 playerrel 30 fps-el fut a játék szinte akárhol, viszont ha bemegyek a bányába 3-4 fpsel játszom.

• Tetszik
Reactions: Strand
2024. 11. 11.
2
0
V4 karakter
Jonas Omar
LV karakter
Az nincs
V2 karakter
Az nincs
Csáó, nálam is hasonló probléma van, még ígyis 800 playerrel 30-50 fps-el fut a játék szinte akárhol, viszont ha bemegyek a bányába 5-10 fpsel játszom. minél hamarab fixeljék