Bánya belépés, azonnali Crash

MathiasRex

Újonc
2024. 05. 21.
3
1
V4 karakter
Trinity McDall
a7ad47c33c8c8be856508d69e05822b6.png

InGame neved:
Trinity McDall

Az észrevétel időpontja:
2024.10.28-től

Kép, videó:
Nem szükséges

Részletes leírás:
Bánya belépésnél azonnali Launcher crash. Több embertől hallottam, az a kérdés, hogy született-e rá megoldás? Volt komplett MTA uninstall, korábbi fájlok törlésével, hiába indítom mindig úgy a See-t, hogy a "mining" fájlokat törlöm semmi.

Egyéb megjegyzés:
Teljesen független a szerver telítettségétől, akár 100-as várólista van, akár összesen 200 játékos van fent.

• Tetszik
Reactions: mbum

Arp098

Újonc
2019. 01. 12.
19
2
V4 karakter
James Zwick
Szia! Nálam is volt ilyen probléma egyszer. Az Nvidia vezérlőpultban a 3D beállításoknál a globális beállításokat visszaállítottam alapértelmezettre, és nálam ez megoldotta.

MathiasRex

Újonc
2024. 05. 21.
3
1
V4 karakter
Trinity McDall
Hátha valakinek hasznos,
Szia! Nálam is volt ilyen probléma egyszer. Az Nvidia vezérlőpultban a 3D beállításoknál a globális beállításokat visszaállítottam alapértelmezettre, és nálam ez megoldotta.
Megpróbálhatja az, akinek nVidia kártyája van, nekem nem az van :)

DriftV4

Fórum betyár
Támogató
2022. 01. 07.
1 007
502
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
Sziasztok!

2.3-mas pontot nézzétek meg itt, ha kell még segítség keresetek nyugodtan. :)

• Tetszik
Reactions: MathiasRex

MathiasRex

Újonc
2024. 05. 21.
3
1
V4 karakter
Trinity McDall
Múlt hét hétfőn kezdte el. Létszámtól függetlenül. Hétfőn, kedden csinálta, utána a hét további részén 1-szer volt probléma. Most újra hétfőn 3/3 fagyás, 60 játékosnál. Szerintem a karakterem nem szereti a hét kezdést, ez lehet a baj. :unsure:

És akkor most vagy tényleg a munkát utálja, vagy egyéb gond van.
Golden Summit bánya 9-es járatba van a bányám, csak ha oda akarok belépni, akkor fagy ki. Várok vele pár percet login után,hogy az autókról lekerüljön a collision, akkor is.

Update1:
Valamelyik autó bugol odabent, nem tudni melyik. Saját járatba bemenet van baj.
Ha nem vagyok fent más betud lépni, ha fent vagyok, más sem tud bemenni. Ha más már bent van a járatba, és akkor loginolok fel, akkor a ő kifagy.

Utoljára szerkesztve: