- 2019. 10. 04.
- 282
- 1 659
- V4 karakter
- théo banks
- LV karakter
- théo banks
Köszönöm, hogy felkereste weboldalam.
Stephanie Banks vagyok, Los Santos-i lakos. A weboldallal szeretnék olyan embereket elérni, akik szeretnék felújítani akár üresen álló, akár használatban lévő lakásukat, ugyanis úgy gondolom, hogy egy szép lakás nagyon sok mindent elmond a tulajdonosáról.
Magamról nem hadoválnék túl sok mindent - a munkáim magukról beszélnek. Ezeket alább megtalálják. Böngéssze őket árgus szemmel, minden munkámban benne van szívem-lelkem. Természetesen, ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon, keressen fel: töltse ki az alább megtalálható formot, és kattintson a küldés gombra ((HSZ)), vagy vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen keresztül ((privát üzenet)).
A lakásokat kulcsrakész állapotban adom át, mérettől függően 1-2 héten ((pár órán)) belül.
Nagyon várom már, hogy találkozzunk. Remélem, hogy lesz rá alkalmunk.
Üdvözlettel,
Stephanie Banks
Á R A K (Az árak változtatásának jogát fenntartom.)
- Minden, ami 10x10 alatt van: $2.000 / négyzetméter. Azaz, egy 20 négyzetméteres lakás esetében (5x4) $40.000 dollár, plusz a bútorok költsége. Ez egyéni megbeszélés kérdése: legyen szellősebb, zsúfolt, ki hogy szereti lakását.
- 10x10: megbeszélés kérdése, egyelőre nem vállalható.
R E F E R E N C I Á K (a képre kattintva megjelenik az összes hozzá tartozó kép)
A K C I Ó K
Jelenleg nincs akció. Legközelebb esedékes: karácsony.
Felkeltettem érdeklődését?
Lépjen velem kapcsolatba privát üzenet formájában.
Utoljára szerkesztve: