Banks Lakberendezési Iroda

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

pogchampus

Aktív fórumozó
2019. 10. 04.
282
1 659
V4 karakter
théo banks
LV karakter
théo banks
BdSEQzA.png
Tisztelt Látogató!

Köszönöm, hogy felkereste weboldalam.

Stephanie Banks vagyok, Los Santos-i lakos. A weboldallal szeretnék olyan embereket elérni, akik szeretnék felújítani akár üresen álló, akár használatban lévő lakásukat, ugyanis úgy gondolom, hogy egy szép lakás nagyon sok mindent elmond a tulajdonosáról.

Magamról nem hadoválnék túl sok mindent - a munkáim magukról beszélnek. Ezeket alább megtalálják. Böngéssze őket árgus szemmel, minden munkámban benne van szívem-lelkem. Természetesen, ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon, keressen fel: töltse ki az alább megtalálható formot, és kattintson a küldés gombra ((HSZ)), vagy vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen keresztül ((privát üzenet)).

A lakásokat kulcsrakész állapotban adom át, mérettől függően 1-2 héten ((pár órán)) belül.

Nagyon várom már, hogy találkozzunk. Remélem, hogy lesz rá alkalmunk.

Üdvözlettel,
Stephanie Banks

Á R A K (Az árak változtatásának jogát fenntartom.)

1. Minden, ami 10x10 alatt van: $2.000 / négyzetméter. Azaz, egy 20 négyzetméteres lakás esetében (5x4) $40.000 dollár, plusz a bútorok költsége. Ez egyéni megbeszélés kérdése: legyen szellősebb, zsúfolt, ki hogy szereti lakását.
  2. 10x10: megbeszélés kérdése, egyelőre nem vállalható.

R E F E R E N C I Á K (a képre kattintva megjelenik az összes hozzá tartozó kép)

A K C I Ó K

Jelenleg nincs akció. Legközelebb esedékes: karácsony.

Felkeltettem érdeklődését?

Lépjen velem kapcsolatba privát üzenet formájában.

Utoljára szerkesztve:

pogchampus

Aktív fórumozó
2019. 10. 04.
282
1 659
V4 karakter
théo banks
LV karakter
théo banks
Nem igazán, szóval helyezheted nyugodtan uram.

pogchampus

Aktív fórumozó
2019. 10. 04.
282
1 659
V4 karakter
théo banks
LV karakter
théo banks
Köszönöm uram, változtattam az árakon, mert horror volt.

Remélem így egy fokkal barátságosabb lesz.

pogchampus

Aktív fórumozó
2019. 10. 04.
282
1 659
V4 karakter
théo banks
LV karakter
théo banks
Új referenciával bővült a weboldal.

Eszterházy Kálmán úr keresett fel, hogy újonnan vásárolt szórakozóhelyét kicsit pofozzam ki a jelenlegi trendeknek megfelelően.

Kicsit gondolkodtam, számoltam, osztottam, tádám, ez sült ki.

További képekért kattintson a képre, illetve, ha van háza, amit szeretne kipofozni, ne habozzon, keressen fel bátran.

Üdvözlettel,
Stephanie Banks​

Utoljára szerkesztve:

pogchampus

Aktív fórumozó
2019. 10. 04.
282
1 659
V4 karakter
théo banks
LV karakter
théo banks
hEg2xDR.png

Az ügyfél azt kérte, hogy kicsi legyen a lakás és komfortos, így jópár tervrajz után kirajzolódott az, hogy konkrétan mit is szeretne.

A jelenlegi lakberendezési trendeknek megfelelően a rikító, de még viszonylag visszafogott színek dominálnak a lakásban.

További képekért kattintson a képre, illetve, ha van háza, amit szeretne kipofozni, ne habozzon, keressen fel bátran.

Üdvözlettel,
Stephanie Banks​

Utoljára szerkesztve:

pogchampus

Aktív fórumozó
2019. 10. 04.
282
1 659
V4 karakter
théo banks
LV karakter
théo banks

Mr. Boccino kérése az volt, hogy a régi, lelakott háza új színekben pompázzon. De ne túl sok színnel - így esett választásom a nagy tereknél inkább sima színekre, téglamintákra.

Üdvözlettel,
Stephanie Banks​

Utoljára szerkesztve:

pogchampus

Aktív fórumozó
2019. 10. 04.
282
1 659
V4 karakter
théo banks
LV karakter
théo banks

3 kemény hét van a hátam mögött, ezért nem is írtam, posztoltam, közbeszólt a magánélet. DE!

Palomino Creekben vettem egy lepukkant kis házat, amiből - szerintem - kihoztam a maximumot. Még egy kis időt kell fordítsak az irodára, ami most kerül kialakításra, de rajta vagyok az ügyön. Az új vendégeket ott fogom fogadni mindenképp.

Üdvözlettel,
Stephanie Banks​

2019. 01. 10.
189
853
V4 karakter
Ejder Rasim
LV karakter
Derwin Byrdston
Na sziasztok! Napokban dolgozott nekem a csajszi, kicsit felakartam dobni a házikóm, ezért gondoltam felkeresem. Nagyon pacekul, fiatalosra megcsinálta a kérót. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

pogchampus

Aktív fórumozó
2019. 10. 04.
282
1 659
V4 karakter
théo banks
LV karakter
théo banks
Köszönöm visszajelzését!

Élmény volt együtt dolgozni. :)

pogchampus

Aktív fórumozó
2019. 10. 04.
282
1 659
V4 karakter
théo banks
LV karakter
théo banks

Tekintettel a karácsonyi időszakra, most lehet - sőt, biztos - , hogy kicsit lentebb fogok venni a munkából. Természetesen a kapcsolatot továbbra is fel lehet velem venni, lehet tanácsot kérni, szívesen segítek.

Ha nem írnék az idén, akkor mindenkinek áldott, békés karácsonyt kívánok.

Üdvözlettel,
Stephanie Banks​

Aaron

EX GA5/EX Veterán GMOD
Támogató
2019. 01. 09.
577
337
37
V4 karakter
Aaron Keegan
Hali, mizujs a folytatással?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.