Bank of Los Santos cégcsoport

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Virtyo

Zöldfülű
2019. 04. 21.
152
1 289
V4 karakter
nil ayerbe

db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Script nélküli szervezet kérelem

Neved
< Nil Ayerbe >

Szervezet neve
< Bank of Los Santos cégcsoport >

Vezető(k) neve(i)
< Virtyo >

Szervezet létrejöttének időpontja
< 2023.01.18 >

Mutasd be a szervezet múltját 10 mondatban
< V3-ban indult a kezdeményezés, mialapján egy bankot szerettünk volna létrehozni. Az alapkoncepció egy jegybank lett volna, azonban ez kivitelezhetetlen, így egy kereskedelmi bank kialakításában fáradoztunk. A szervezet megalakult, legtöbb részt Én foglalkoztam, és dolgoztam vele, én írtam meg a topicban látható dolgokat. A szerveren próbáltunk egy jegybankot kialakítani, továbbá a fórumon általam írt - főleg egyetemi vázlatokból, magyar alapkezelő cégekből, közgazdászok publikációiból - tettem össze. A szerveren a V4 átváltása óta nem történt nagyobb dolog, hisz nem érkezett e-fajta script, viszont a cégalapítás script megérkezett, ezt szeretném kihaszálni, és valós szerepet betölteni a város életében. >

Mutasd be a szervezet jelenlegi tevékenységeit 10 mondatban
< Jelenleg a szervezet gyenge lábakon áll, IC jelenlét elenyésző. Viszont terveimet vázolnám fel, hogy mik lennének. A magyar OTP alapjaként egy cégcsoportot szeretnék létrehozni, amely több dologgal foglalkozik. Természetesen a fő vonal a Bank of Los Santos lenne, azonban szeretnék létrehozni a cégcsoport jegyében egy publikációs részleget, egy ügyvédi iroda és jogi segítségnyújtás részleget, ingatlanfejlesztés részleget, olajfinomító részleget ( ez többek között az illegális szervezetknek lenne egy roleplay lehetőség ), továbbá a cégcsoporton belül egyéb részlegeket létrehozni. Továbbá elkötelezett vagyok arra, hogy egy Bank of Los Santos akadémiát is létrehozzak, amely főképpen a szerepjátékra vevő embereket célozna meg, hasonló lenne a felnőttképzéssel kapcsolatban. >

Csatolj minimum 3 képet amelyen a szervezet látható egy RP szituációban
<
smiljan7.png
smiljan8.png

smiljan12.png

smiljan15.png
>

Amiért alfórumot szeretnétek igényelni
< A szerver meghatározó szerepjátékos rétegét szeretném ezzel a script nélküli szervezettel megcélozni, viszont ehhez egy fórumrészlegnek is társulnia kell. Szeretném rendszerezni a cégcsoporton belül lévő dolgokat, azokat szépen, egységesen összeszedni. >

Részleg és a benne lévő alfórum megnevezése
< Bank of Los Santos cégcsoport ; az alfórum pedig Bank of Los Santos >

Megjegyzés

< Köszönöm, hogy elolvastad, és remélem hozzátudok ahhoz járulni, hogy erősebb legyen a szerepjáték. Továbbá a fórum moderátort magamnak szeretném kérni, legelőször. >

Virtyo

Zöldfülű
2019. 04. 21.
152
1 289
V4 karakter
nil ayerbe
szia zane, zárható az egész. bejelentésre nincsen pénzem, vagy nem lehet bejelenteni, mert egyik kategóriába se tartozik.
számlát senkinek se adtam volna, csak arra kellett az egész, hogyha valaki felkeres szerepjátékozni akkor feltudjak valamit mutatni, hogy ez valid dolog, továbbá tudjam segíteni pl. a szerveren lévő illegális szervezeteket vagy civileket akik szerepjátékra vevők
ha valami változik újranyitom, köszi.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.