- 2019. 04. 21.
- 152
- 1 289
- V4 karakter
- nil ayerbe
Script nélküli szervezet kérelem
Neved
< Nil Ayerbe >
Szervezet neve
< Bank of Los Santos cégcsoport >
Vezető(k) neve(i)
< Virtyo >
Szervezet létrejöttének időpontja
< 2023.01.18 >
Mutasd be a szervezet múltját 10 mondatban
< V3-ban indult a kezdeményezés, mialapján egy bankot szerettünk volna létrehozni. Az alapkoncepció egy jegybank lett volna, azonban ez kivitelezhetetlen, így egy kereskedelmi bank kialakításában fáradoztunk. A szervezet megalakult, legtöbb részt Én foglalkoztam, és dolgoztam vele, én írtam meg a topicban látható dolgokat. A szerveren próbáltunk egy jegybankot kialakítani, továbbá a fórumon általam írt - főleg egyetemi vázlatokból, magyar alapkezelő cégekből, közgazdászok publikációiból - tettem össze. A szerveren a V4 átváltása óta nem történt nagyobb dolog, hisz nem érkezett e-fajta script, viszont a cégalapítás script megérkezett, ezt szeretném kihaszálni, és valós szerepet betölteni a város életében. >
Mutasd be a szervezet jelenlegi tevékenységeit 10 mondatban
< Jelenleg a szervezet gyenge lábakon áll, IC jelenlét elenyésző. Viszont terveimet vázolnám fel, hogy mik lennének. A magyar OTP alapjaként egy cégcsoportot szeretnék létrehozni, amely több dologgal foglalkozik. Természetesen a fő vonal a Bank of Los Santos lenne, azonban szeretnék létrehozni a cégcsoport jegyében egy publikációs részleget, egy ügyvédi iroda és jogi segítségnyújtás részleget, ingatlanfejlesztés részleget, olajfinomító részleget ( ez többek között az illegális szervezetknek lenne egy roleplay lehetőség ), továbbá a cégcsoporton belül egyéb részlegeket létrehozni. Továbbá elkötelezett vagyok arra, hogy egy Bank of Los Santos akadémiát is létrehozzak, amely főképpen a szerepjátékra vevő embereket célozna meg, hasonló lenne a felnőttképzéssel kapcsolatban. >
Csatolj minimum 3 képet amelyen a szervezet látható egy RP szituációban
<
Amiért alfórumot szeretnétek igényelni
< A szerver meghatározó szerepjátékos rétegét szeretném ezzel a script nélküli szervezettel megcélozni, viszont ehhez egy fórumrészlegnek is társulnia kell. Szeretném rendszerezni a cégcsoporton belül lévő dolgokat, azokat szépen, egységesen összeszedni. >
Részleg és a benne lévő alfórum megnevezése
< Bank of Los Santos cégcsoport ; az alfórum pedig Bank of Los Santos >
Megjegyzés
< Köszönöm, hogy elolvastad, és remélem hozzátudok ahhoz járulni, hogy erősebb legyen a szerepjáték. Továbbá a fórum moderátort magamnak szeretném kérni, legelőször. >