Bandito kérdések!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lacits200

Barangoló
2021. 04. 05.
125
55
V4 karakter
Jax Daluchi
V2 karakter
Jonson Jax
Sziasztok. Kérdésem lenne, hogy akinek volt köze hozzá mostanában egy banditohoz, annak mi a véleménye? Sok embert kérdeztem de megoszlanak a vélemények. Engem itt a gyorsulás, és menetteljesitménye érdekelne? Köszönőm a hasznos válaszokat előre is!

Monty

Zöldfülű
2023. 05. 01.
176
239
21
V4 karakter
Matheus S Aguirre
V2 karakter
Dave Williams
Látom nem igazán segítőkészek az emberek így leírom én a véleményem, mivel volt szerencsém több Banditohoz is.
  1. Sajátos mozgása van ehhez hozzá kell szokni azért, de amint belejön az ember nem katasztrófa, van ezer másik autó ami sokkal rosszabb.
  2. Gyorsulása és végsebessége szerintem kielégítő, több autót simán lehagy negyedmérföldön.
  3. Viszont ami a futóművét illeti az vagy csoda vagy véletlen, nem tudom. Az alját szinte sosem veri oda, nagyon meredek dombokon kell menni ahhoz, hogy ez érződjön is rajta.
    A videóban szereplő tevékenységet zárt magánúton profi kaszkadőrök hajtották végre. Kérjük ne próbálja meg leutánozni a klippben látottakat! NonRP gyanúja a klipp forgatása óta nem merült fel és Monty nem nyilatkozik az eseményekről.
Szereltetésnél készülj, hogy nem olcsó, de szerintem ilyen kategóriás járműveknél ez nem releváns.
Összességében egyben van az autó, de valamiért az emberek nem igazán keresik.

Lacits200

Barangoló
2021. 04. 05.
125
55
V4 karakter
Jax Daluchi
V2 karakter
Jonson Jax
Köszönöm szépen válaszod! Nagyon sokat segítettél! Régen nekem is volt részem hozzá, csak város újítás óta nem tudom milyen is lett, akkor tudom hogy nagyon ment 260 ig

• Imádom
Reactions: Monty

Andypapa

Írnok deák
Támogató
2023. 09. 04.
612
832
28
Miskolc
V4 karakter
Jayce Haggerty
LV karakter
Ҳ
V2 karakter
Ҳ
Azzal számolni kell, hogy a szerelőnél nem lehet megjavítani az ajtaját, amiből az következik, hogy műszakiztatni sem lehet. A Bandito műszakinak a hiányáért viszont a rendvédelem emiatt nem büntethet meg.

• Tetszik
Reactions: Lacits200
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.