Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Zsombornak hívnak, jelenleg 14 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 50.200 percem van a szerveren. >>
Mi az SGH feladata?
<< A See Game Helpdesk (SGH) tagok legfőbb feladata az adminisztrátorok munkájának könnyítése, mondhatni az adminokat egészítik ki. Ennek kivitelezése egyszerű. A playerek a kisebb kérdésekkel keresik meg az adminsegédeket, PM formában.Amennyiben szükséges, megfelelő bizonyíték alapján ( FA/SA topic) továbbítják a Főadminoknak/Szuperadminoknak a játékosok üzeneteit.Fontos, hogy nem csak a szerveren kell segíteniük, hanem más SeeGamehez kapcsolódó alkalmazásokban, oldalakon is.( Fórum,TS) >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Segítségre szoruló játékosok kérdéseinek megválaszolása okán, engem ez motivál.Rengeteg segítséget kaptam már, és ezt szeretném ebben a formában viszonozni. Illetve az sem titok, hogy a későbbiekben szeretnék adminisztrátorként tevékenykedni, de nem szándékom beleugrani a mély vízbe. Az SGS karrieremet fokozatosan szeretném felépíteni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Nem érzem többnek magam többnek, mint a többiek, de elég ambíciót érzek magamban a feladat betöltésére. Törekedtem a szabályos játékra, probléma nem volt velem. Amennyiben kérdést kapok bármilyen platformon kedvesen, érthetően válaszolok. Értelmes, jófej srácnak vallom magam.Az SGS szervereken van tapasztalatom, összesen 200.000 percet töltöttem el. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< A jelenlegi helyzet miatt napi 6-7-8 órát tudnék fordítani rá, ősztől pedig 3-4 óra környékén. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
jó helyzetfelmérő képesség Ingerlékenység
türelmesség vulgáris szóhasználat
fejlett kommunikációs készség. bőbeszéd
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen szeretnék ebbe a pozícióba kerülni. Mindig is becsültem az adminok munkáját, korrekten álltam hozzájuk.Itt is megtalálható az az ok, amit már fentebb is leírtam. Szeretnék a játékosokon segíteni.Fontosnak találom a szerverszabályzat minden pontját, ezt a "képességem" továbbítanám a játékosok felé, szeretnék a játékosoknak gördülékeny játékmenetet biztosítani. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< A Seemta a valóéletre alapuló roleplay(Szerepjáték) szerver. Itt alakíthatod ki saját karaktered, egyedi gondolatok szerint. Text RP van jelen a szerveren /me, illetve a /do a legfőbb parancs.a Chatet a t betű lenyomásával, a kurzort pedig az m betű segítségével lehet előhozni.A do Láthatatlan, indirekt történésként jelenik meg, míg a me szándékos cselekményt jelenít meg. Ezen parancsoknak vannak kisebb hatótávú verziójuk. Ez a Melow, illetve a Dolow. Ezeknek még hasznát fogod venni. a Placedo afféle "helyzetleíróként" van jelen a szerveren. Az Ame parancs a karaktered vizuális leírásaként használható. Mivel ez egy szerepjáték szerver, a karakternek csak a képzelet szab határt. Lehetsz Orvos, szerelő,rendőr, amit csak akarsz.Fontos, hogy a realitás keretein belül készíts karaktert.( Például fehér ex rendőrként ne alakíts fekete bandást) Regisztrációt követően el lehet dönteni, hogy pontosan mit is szeretnél kezdeni. A munkákat a városházán lehet felvenni, érvényes személyivel, melynek kiváltása ingyenes. A megkeresett anyagi javak bánásmódját már te döntöd el, vehetsz járművet, házat, de akár meg is tarthatod. A karakterednek igényei vannak, erről neked kell gondoskodni.(Táplálkozás, ellátás) A szabályzatban le vannak írva a betartandó szabálypontok, ezeket olvasd át. Kellemes időtöltést a szerveren. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Elmagyaráznám neki, hogy adminsegéd pozíciót töltök be, nem az én hatásköröm. Amennyiben bug történt, írjon egy adminisztátornak. Ha nem bug miatt történt,vagy nincs meg a kellő bizonyíték sajnos nem tudnak fixelni. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< [Segítség] AdminSegéd Bammy Byrdston (250): Szia! feltehetőleg a karakterednek szükségletei voltak(evés,ivás) amit te nem vettél figyelembe, ez teljes mértékben IC ügynek minősül. Amennyiben a szerver hibájából haltál meg, írj egy adminisztrátornak.>>
Utoljára szerkesztve: