Balu jelenkezési lap W-Taxi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Balu_

Újonc
2022. 06. 08.
4
0
V4 karakter
William Gayle
W-TAXI.png
>> IC RÉSZ<< Jelentkező teljes neve: < William Gayle > Édesanyja leánykori neve: < Mia Gomez> Születési helye,ideje: <2000. 04. 12. Los Santos > Bejelentett lakcíme: <Los Santos los colinas > Telefonszáma: < 38761188832526 > Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?: < igen! > Van tapasztalata a munka terén?: < van! > Önéletrajz (5-10 mondat): < Sziasztok! William Gayle a nevem 22 éves vagyok los santosba élek a tesómmal szeretünk autókázni vagy csak magamba is szoktam. jól ismerem a várost. szeretnék segíteni azoknak az embereknek akiknek nincs jogosítványa. barátkozni és szórakozni szeretnék és segíteni is másokon. szeretem az autókat és ilyen tuning talinkra is szoktam ki járni sok kocsim van. már rég le tettem a jogosítványt és már sokat is vezetem ilyenkor segíteni szoktam embereken el vinni a-ból b-bébe. Érettségi bizonyítványom van . > >> OOC RÉSZ<< Teljes neved: < Kovács Balázs> Hány éves vagy?: < 15 > Játszott perceid száma?: < > Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) : < > Mesélj magadról (5-10 mondat): <Sziasztok Kovács Balázsnak hívnak 15 éves vagyok szeretek edzeni, játszani, és tanulni is. seeMta-val szoktam sokat játszani mert itt jól tudom magam érezni osztálytársakkal régi barátokkal szoktam játszani nagyon sokat szeretünk rp-ézni és szórakozni. nagyon kedves vagyok az emberekkel és másokkal is meg adom a tiszteletet mindig. 3-4 tanuló vagyok szeretek tanulni kedvenc tantárgyam az angol középiskolába járok és szakács szeretnék lenni ezért nekem nagyon fontos az angol mert ki szeretnék menni. szeretek edzeni kedvenc sportágam az a kick-box szeretek futni és erőléti gyakorlatokat végezni. > Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?: < elfogadom! >
Jelentkező aláírása: William Gayle

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.