- 2019. 09. 15.
- 261
- 532
- LV karakter
- joseph baley
Neved:
< Baley Carl >
Kitiltás időpontja:
< 2023/04/03 >
Kitiltás időtartama:
< 2030/12/31 >
Admin neve, aki kitiltott:
< Jamie >
A kitiltás indoka:
< OOC kereskedés >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Kitiltás kaptam ooc kereskedés indokkal mert egy srác ooc kereskedett (bevallotta) és ő elvileg csak úgy márc. 21.-én átadott nekem 2,5 milliót. Beszéltem már tsen Jamievel, de teljesen értetlenül álltam ehhez a dologhoz, biztos voltam abban, hogy csak úgy nem adtak nekem ennyi pénzt, hiszen ha megnézi a vagyonomat nem kockáztatnék 2,5 millóért, mondta hogy a srác nevére nem írtam kocsit meg semmi. Logomat már nem tudom előkeríteni, de emlékszem, hogy aznap lett meg a bankba 10 millám [ ], 5 450 000-et kaptam vissza készpénzbe recoverynél (márc. 18-án), majd eladtam a cápa BMW-m 1,9 millióért (-adó) és Merci 500sl-em elcséreltem egy e60-ra + dobtak 3-400 ezeret (-adó), és ezt az e60-at adtam tovább emlékeim szerint 2,5 milláért valószínű ennek az ooc keres srácnak viszont slot hiányában a haverja nevére írtam a kocsit 1 dollárba a pénzt pedig kézbe kaptam a másiktól. Szeretném ha részletesebben át lenne nézve az összes autó adásvétel, és minden fajta log ami igazolhat engem. (akitől a pénzt kaptam/akiknek eladtam a járműveimet) >