Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Balázs, Francis Herman, 17 éves. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 24368 Perccel. >>
Mi az SGH feladata?
<< A játékosok kérdéseinek megválaszolása, segítése, ha valamit nem tudnak illetve a szerverrel kapcsolatos kérdések megválaszolása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Relatív sok időt töltök a szerveren, volt pár kihagyásom de a szabályzatot ismerem és szeretek segíteni más embereknek / játékosoknak. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Mint említettem relatív sokat töltök a szerveren vagyis töltöttem (volt egy kis kihagyásom), ideje lenne újra elkezdeni aktívan a szerveren tartózkodni és ha fent vagyok napi 5-6 órát akkor szívesen segíteném a játékosokat. (Igaz volt 2 admin jailem, viszont azóta szerintem sokat változtam és érettebben tudom kezelni a dolgokat.) >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Iskolától függ, minimum 3 órát de akár 4-5 órát is. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<
Pozitív:
- Kedves vagyok
- Segítőkész
- Megbízható
Negatív:
- Kissé türelmetlen
- Haragtartó
- Gyorsan felkapom a vizet
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Ha lenne rá esély, szeretnék. Mint említettem fentebb szeretek segíteni az embereknek. Nem igazán voltam még adminisztrátor komolyabb szervereken, és mivel sok időt szeretnék a szerveren tölteni így érdekelne, hogy itt milyen egy adminisztrátori pozíciót betölteni illetve a játékosoknak segíteni kicsit magasabb szinten is. Jelenleg ha sikerülne az S.G.H Csapatba bekerülni, már kezdenék rágyúrni arra, hogy egyszer talán adminisztrátor lehessek. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Első sorban ismertetem vele a szabályzatot. Ha a szabályzattal tisztában van elmagyarázom neki, hogy mit merre tud csinálni, munkát felvenni, személyit / jogosítványt igényelni, ha ezeket nagyjából tudja, ajánlom neki az F1-es panelt illetve Thommas csatornáját ahol számtalan hasznos videó van. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Mivel nincs adminisztrátori hatásköröm, így közlöm vele, hogy keressen fel egy adminisztrátort mivel ebben az ügyben nem tudok segíteni neki. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.
<< A válaszom valahogy így hangzana: Szia. A szerver szabályzatába nincs pontba foglalva, hogy ez tilos lenne így IC ügy. Az IC szidás pedig szintúgy IC ügy, addig a pontig amíg nem kezd el az OOC chaten is szidkolózni. >>