badzsics - GMOD jelentkezés

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

badzsics

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
686
2 933
19
Budapest
LV karakter
rowan morrow

BADZSICS - GMOD JELENTKEZÉS

Játékbeli, és fórum neved:
Serafin Carillo, badzsics

Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
2017 körül kezdtem el játszani a szerveren, viszont inkább V3 LV-n voltam / vagyok aktívabb játékos. Itt egy projektben vettem részt, illetve 1-2 frakciónak voltam a tagja (Katasztrófavédelem, BARRIO - 18), LV-n több dologban próbáltam ki magam (Esecutivo Network, Pietosi Criminali, Redneck, LVMPD, SASD, Hillbilly Tribe, Turquoise Dragons, ROUTE 87 LADRONES). Fórumot rá sacc 1 évre, még a régebbi idejében a feltörés előtt.

Miért szeretnél globális moderátor lenni?
Ennek az oka az, hogy SeeGAME szerveren nem voltam még moderátori, adminisztrátori pozícióban és magamat szeretném próbára tenni, ha fogalmazhatok így. Az utóbbi időben sokat használtam a fórumot, napi szinten már az élményképek kirakása miatt is és az aktív topicom, topicunkból kifolyólag. Szeretnék az alapból számomra szimpatikus közösségben jobban részt venni, segíteni az olyan kezdő fórumfelhasználóknak, aki én is voltam egy időben, plusz szeretném megkönnyíteni a vezetőség munkáját legalább ennyivel. Ebben a magyar MTA közösségben vagyok aktív, itt kezdtem a "pályafutásomat".

Miért pont téged válasszunk?
Mivel szorgalmas, segítőkész ember vagyok. Törekszem arra, hogy ahova bekerülök ott hozzak egy színvonalat, pozitív jelképet. Mindig szerettem csapatban dolgozni, jobban, mint egyedül. Könnyen illeszkedek be bárhova, hamar megnyílok az emberek előtt és önmagamat adom. Nem mondanám magam indulatosnak, hirtelen haragúnak, általában békés módon szoktam kezelni a konfliktusokat a való életben és a gép előtt is egyaránt. Ha elvállalok valamit, arra odafigyelek és fordítok rá időt, beleölök energiát. Mindig szerettem volna valamilyen formában moderátor, vagy adminisztrátor lenni a szervereken, vagy egy konkrét szerveren a kíváncsiság miatt főleg, viszont sosem mertem például in - game adminnak jelentkezni, mivel tudtam, hogy ha közbe jön valami egyáltalán nem tudnék teljesíteni. Viszont a fórumon való aktív részvételt tudom vállalni.

Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Órákat akár. Mindig meg van nyitva, amikor játszok a facebook és hasonlók mellett, telón is szoktam nézegetni a felületet.

Mutasd be a referenciáidat. (ha vannak)

ROUTE 87 LADRONES - Bruno Salas
Turquoise Dragons 绿松石龙 - Zhao Jian
SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT - Stan Zeal, Logan Callaghan, Marcus Sutton, Lars Bishop
(említésre méltó karakterek)
Pietosi Criminali - Acciai Salieri, Nathan Salieri
ESECUTIVO NETWORK -
Nico Kellner (jelenlegi projekt)
Redneck - Trevor Hobbs
Hillbilly Tribe - Reuben Moore

Barrio - 18 - Serafin Carillo

Rendelkezel TeamSpeak3-al?
Természetesen, mikrofonnal is.

Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
A vadonatúj discord szerveren akár válaszolni a feljött problémákra, vagy időt is szánnék arra, hogy valakinek megtanítsam, hogyan használja rendesen a fórumot. A leggyakoribb segítségnyújtás szerintem a minták szerinti kitöltésben rejlik sokaknak, itt is megpróbálnám őket segíteni, esetleg privát üzenetben küldenék neki egy videót, mi szerint töltse ki (nyilván croppolnám a videót, hogy ne lásson semmi olyat, ami nem rá tartozik).

Ismeretséged a csapaton belül?
Tranes-t ismerem egy ideje, jelenleg is egy projektet csinálunk a Las Venturas szerveren Esecutivo Network néven, barátomnak mondhatom.

Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. (Ami számodra fontos és nyilvános)
Balázsnak hívnak, tizenhat éves vagyok, idén töltöm a tizenhetet. Jelenleg Miskolcon tanulok egy középiskola tizenegyedik osztályában. Fontos számomra a jövőm, overall ötös tanuló vagyok, egyetemi szakra szeretnék menni amint leérettségiztem, Budapesten leginkább. Szabadidőmben általában játszok, vagy kikapcsolódok a családommal, barátaimmal. Pozitív személyiség vagyok, semmi negativitás nincsen bennem, próbálom a dolgok jó oldalát nézni a helyzetek nagy százalékában. 2017 nyarán találtam rá magára az MTA-ra, ezen a szerveren kezdtem. Rendes szerepjátékot viszont másfél éve kezdtem el folytatni véleményem szerint, előtte nem igazán voltam tisztában vele, hogy hogyan formázzam érdekessé. A jövőben szeretnék több külföldi nyelvet is megtanulni, jelenleg az angolt és az olaszt gyakorlom, angolból remélhetőleg nemsokára felsőfokú nyelvvizsgával fogok rendelkezni. Amik érdekelnek az a német, japán, görög, török, spanyol és akár orosz nyelv, ezek közül természetesen nem fogom tudni mindegyiket elsajátítani, viszont egy alap szinten mindenképpen meg szeretném próbálni legalább a felét. Ami nagyon érdekel még az a zene, leginkább drillt hallgatok, a rap műfaja fogott meg leginkább, szinte mindig szól a fülemben valami.

Annyit hozzátennék még a lapomhoz, hogy semmiféle kitiltásban még tudtommal nem részesültem se fórumon, se szerveren. Szimplán büntetőpontokat kaptam ezen a felületen, a legutolsót szilveszterkor, ami véletlen volt, elnézést kértem a figyelmeztetést osztó moderátortól is. Ennek a menetét szívesen elmagyarázom privát üzenet formájában, vagy TS-en.

Köszönöm, hogy elolvastátok.

Utoljára szerkesztve:

Ölembé

Ailurus fulgens
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 04. 01.
3 365
16 068
Kaposvár
V4 karakter
Adam Cortez
LV karakter
Adam Cortez
jerrynek.png

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy megtiszteltél pályázatoddal bennünket. Sajnálattal tájékoztatunk, hogy jelentkezésed nem jutott tovább a második körös meghallgatásra. Ne csüggedj, lesz még alkalom ahol bizonyíthatod rátermettséged.

Üdvözlettel:

SeeMTA V3 Fő Globális Moderátorok

• Szomorú
Reactions: badzsics
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.