Elutasítva Azura Lucheese - Steel

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 06. 26.
1
0
V4 karakter
William C Dorch
LV karakter
Azura Luchesee
V2 karakter
nincs
zoldlogo.png

Neved:
< Azura Lucheese >

A ban időpontja:
< 2019/08/03 13:53:23 >

A ban időtartama:
< 2030/01/01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Steel(Már nem Admin) >

A ban oka:
< Farmmal való átverés. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Ott kezdődött ez az egész hogy kiadtam egy farmot de telefonon beszéltem meg vele hogy csak 1 alkalommal tud benne ültetni ez meg is történt eladtam majd mikor felszerettem volna lépni bannolva voltam nem értettem mert nem vertem át senkit.ts-en felkerestem és azt mondta hogy azért bannolt mert az illető akinek eladtam a farmot nem bírt ültetni 1 ültetés után én erre mondtam hogy de ez így is volt megbeszélve viszont nem fotóztam le a beszélgetést a log addigra sajnos már nem volt meg hogy bebizonyítsam hogy nem vertem át senkit Steel azt mondta 2019 December környékén jöjjek vissza és írjak egy Unbant de, sajnos Steel már nem admin így egy Főadminnak kell bírálnia ezt... Azért szeretnék unbant kérni mert nagyon szerettem ezt a szervert és el is voltam rajta és igazságtalannak tartom hogy egy olyan dolog miatt bannoltak amit nem is tettem meg így szeretnék egy újabb esélyt kapni még ha nem is én szúrtam el így remélem megértik a helyzetem a Főadminság és lehetőséget ad újra játszani a szerveren.
zoldlogo.png

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.