- 2019. 01. 14.
- 104
- 51
- V4 karakter
- Aziz Saeed
- LV karakter
- David Coman Jr
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Balogh Dávid a nevem, haverjaim nagyrésze zuglónak hív. Játékbeli karakterem neve Aziz Saeed. Jelenleg 18 éves vagyok, nyáron töltöm a 19-dik életévem. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 190.370 játszott percem van. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH, az adminisztrátorok munkájának segitsége, életük megkönnyítése amennyire lehet. A játékosok kisebb- nagyobb baján segíteni, szükség esetén elmagyarázni mit-hogy-hogyan. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Személyem szerint már voltam SGH. Akkor egy hiba miatt elváltak útjaink. Egy TS beszélgetésben megbeszéltük a dolgokat, azóta én már szerettem volna újra csatlakozni, de akkor még korainak volt tartva. Eltelt azóta picit több mint egy év. Mindig is szerettem az SGH létet, és ami akkor még nem volt biztos, mostmár biztosra tudom hogy adminisztrátor szeretnék lenni a későbbiekben. Ami még az SGH mellett szól hogy mindig is szerettem az embereken segíteni, mivel ha valaki nem tud valami a játék szinte-szinte élvezhetetlen. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Mint fentebb említettem, már voltam tag, közel 3 hónapot. Akkor alapvetően nem volt probléma velem. A végén mikor nem írtam meg az inaktivitást az már a saját hülyeségem volt. De ami azóta sokat változott hogy majd 2 évet öregedtem, igy a gondolkozásom és megértésem sokat változott. Személy szerint egy sokkal értelmesebb embernek hiszem magam, mint akkoriban. Ami még mellettem szólhat hogy sok tapasztalatom van a szerveren, lassan 5 éve játszom folyamatosan a szerveren, elkezdtem anno egy általános iskolás kisfiú ként, idén pedig érettségizem. Ez pont elég tapasztalatot hozott nekem. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Az SGH-ra én ugy gondolom a napi 3 óra mindenképp megvan. Természetesen ez egy átlagos érték ha ugyvan lehet ez napi 8 de akár 2 is. Pontosabban talán ugy tudom hogy heti 1200-1500 perc között. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Sajnos igen voltam, nagyjábol 2 napig. De meglett beszélve ts-en mint emlitettem.
https://imgur.com/a/OoQl5mt >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen voltam jail-ban is, jelenleg 3 látszik. A rendőrség leadás azért tartott majdnem 1 hónapig mivel külföldön voltam dolgozni, a bms pedig a heti percből hiányzott valamenyni.
https://imgur.com/a/OoQl5mt >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Szerintem jó a fogalmazó készségem, türelmes vagyok, jól dolgozom csapatban.
Negatív: Néha lusta vagyok, nehezen nyílok meg új emberek előtt, előfordul hogy elfelejk ezt-azt, de igazábol semmi komoly- >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen természetesen szeretnék adminisztrátor lenni. Szerintem egy nagyon érdekes feladat a szerver életében. Az adminok felelnek azért hogy a játék élvezhető legyen, és szeretném ha ezt én magam is kitudnám sajátítani. Az évek alatt megismertem pár admint akivel jóban is voltam-vagyok, és ők is inspirálnak erre. Számomra az jó ha tudok segíteni az embereknek bármilyen formában ha valamiben elakadnak. Fordult már olyan elő hogy késői órákban, vagy kora reggel még nem igen van fent admin, vagy ha van 2-3, az 130 aktív játékosra elosztva elég leterheltek. Igy lehet én csak egy lennék, de az is sokat számít, avagy hasonló felfogású emberekkel, akár lehetne ez az admin szám 6-7 is, ami egy jobb arány már. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Első lépésem az lenne hogy mivel hosszas a folyamat felhívnám a TeamSpeak3 szerverre. (ts.see-game.com) Ha itt nem regisztrált volna még akkor a moderátorok rábíznák hogy olvassa el a a szabályzatot is kapna némi infót. Na de nézzük azt az esetet ha valahogy regisztrált ts-en de nincs képben a dolgokkal. Szép türelmesen elkezdeném felvezetni az role play (rp/ szerepjáték) lényegére. A két legalapvetőbb RP szabályt mondanám el neki, mi a /me , /do , és a /ame. A /me egy látható cselekvés amit a karakterünk végez, a példa kedvéért /me előveszi a telefonját, megnyitja a hiváslitát. Erre jöhet a /do ami a egy indirekt történés. /do a telefon híváslista üres. A /ame igazábol csak az rp által alakított karakter vizuális leírása, pl: /ame magas jó kondiban van. Bal alkarján egy kigyós tetoválás látható. Itt kérnék tőle 1-2 példát hogy tudjam hogy megértette. Itt átérnék a szabályzat főbb pontjaira amiből a kezdőknek sűrűn keletkezik admin jail MG, DM, RK, PG, DB, NONRP. Kikérdezném mennyire van tisztában ezen foglamak jelentésével, vegyük ugy tudja mit jelent csak magyarázni kell neki: MG: OOC info IC felhasználás, esetleg TS_en mondod havernak ide meg oda menjen érted, IC meg semmi. DM: ok nélküli ölés, ennek vannak súlyosbító okai. RK: Halál után, ébredéskor te elmész és megölöd aki benned kárt tett. PG: Hősködés, mindig a szerepedhez hűen viselkedj, legyenek félelmeid, egy golf ütővel ne támadd le a fegyvert. DB az a járművel való ölés, nem szabad elütni és addig állni az emberen mig meghal. NonRp pedig egy olyan dolog amit való életben sem tennél meg. Lényegében a fentiek összeségben.
Miután eljutottunk ideáig hogy megértse mi az amire nagyon hamar jailt fog kapni, mondanám szabályzatban a többi dolgot is vegye át, hogy boldoguljon. Itt ő megérkezik a városban, hogy induljon, hova. A reptérre érkezel, ahol van telefon fülke. Ott hívd ki a taxikat (3612-333-333), mivel nincs jogsid ezért nem vezethetsz. A taxi elvisz a városházára, ahol személyit, útlevelet tudsz igényelni, Kórház felől a jobb szárnyban, a másik oldalt pedig munkát tudsz felvenni. Ameddig nincs jogsid én a gyártósort ajánlom mivel ott nem kell vezetni. Mikor van elég pénzed, leteszed a jogsit, déli határtól nem messze a nagy T betűnél. Ha megvan a jogsi, legálisan vezethetsz, itt már ajánlatos jobb munkát kereseni. Ha van egy kis alaptőkéd kezd el a farmozást, hogy mindig legyen pénzed.
Ha ezeket elmondtam neki, visszakérdezek hogy mit jegyzett meg, mi nem világos és azt újra, máshogy átrágom neki. Ha pedig minden világos akkor útjára engedem, és ha valami nem világos nyugodtan kereshet. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Köszönnék neki, elmondanám hogy én csak SGH vagyok, én nem tudok vhspawnt adni neki, ezzel az üggyel egy admint keressen meg. De mindenképp legyen bizonyíték a kezében, mivel csak ugy nem lehet kapni. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< /vá 93 Szia! Amennyiben skines a fegyver akkor bizonyítékkal fordulj egy adminhoz aki ebben segíteni fog neked. De amennyiben nem skines a fegyver akkor sajnos nem tudom ő sem segíteni neked. >>