Azem Rjen - Ameir Hajar [FalleN]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

StarGolf

Újonc
2021. 05. 14.
47
128
Dunaújváros
V4 karakter
Vaso Fotou
LV karakter
Marcos Reyes
V2 karakter
Graves Josh
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Azem Rjen

Panaszra tett személy InGame neve:
Ameir Hajar

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Véletlenül becsúsztam eléjük a kocsimmal és baleseteztünk, amikor ic kiszálltam, hogy megnézzem jól-e vannak csak ez az anyázás és a random sokkolgatás fogadott amit nem nagyon tudtam hová tenni.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/kyqk9l

Megjegyzés:
-

Laca.

✞999✞
2021. 03. 20.
461
1 482
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
Cső, az egész IC megnyilvánulásom azért volt mivel jövök "P" betűs villogóval mivel más nincs arra a kocsira illetve megkülönböztető hangjelzés sincs sajnos mivel ki lett véve, de az, hogy csak a tegnapi nap folyamán el játszák azt, hogy egy folytába belém jönnek mert mindenki állat módjára vezet akkor ne csodálkozz hogy ezt kapod IC az, hogy majdnem animba ejtesz minket és utána így beszélek veled IC nem csodálkoznék illetve hogy vissza szólsz le lettél sokkolva, használtam mint kényszerítő eszközt, de arról is fel rakhattad volna a klippet mikor mind a hat darab lyukas kerékkel szenvedtem volna felmenni az emelkedőn az nem jött össze hogy még hergelés gyanánt dudálgatsz nekünk, illetve ezt én inkább Rendőri túlkapásnak mondanám mivel a stílusom megkérdőjelezi maga a Honvédség alakiasságát és a kényszerítő eszköz használatát is.

FalleN.

ezek csak betűk amit írsz
2021. 06. 23.
1 178
6 441
18
V4 karakter
Darryl Nordin
Olyan ütközést szenvedtetek, amiben eltört a lábad, kitört az autód összes kereke. Ezekután ne legyen már a karakterednek energiája lesokkolni az embert, meg folyamat beszólni neki. Egy ilyen ütközés után szerintem megmozdulni nem tudnál, nem hogy még kiszállni játszani a nagy menőt, meg össze-vissza ész nélkül sokkolgatni.
Amit csináltál az NonRP volt, 300 perc adminjailt osztottam rá.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.