Az egészségügy fejlesztése (LVMS) - Antibiotikum, romlott étel fogyasztása. Röntgen vizsgálat.

Edward

#justiceforAndrewTate
Very Important Person
2019. 01. 10.
4 684
5 957
LV karakter
Lewis Westlake
Sziaztok! Nos mivel nem túl sok lehetőségük van a mentősöknek, ezért arra gondoltam, hogy lehetne egy kicsit script ügyileg bővíteni a lehetőségeiket.

Bővebben: Lehetne a szerveren úgy nevezett Antibiotikum, amit az orvos tud felírni a rendőrökéhez hasonló jegyzettömbön keresztül.

Le lehetne helyezni NPC-ket, akik különféle antibiotikumokat árúsítanak egy gyógyszertár keretein belül. Ezt akkor tudnák megvásárolni a játékosok, ha az orvos felírta nekik.

pl. Romlott volt az étel, ezért a beteg megfertőződött. Ezt a rednszer jelezhetné is : Romlott élelmiszert fogyasztottál, megfertőződtél fordulj orvoshoz!

Meg lehetne oldani, hogy a romlott kaja ne azonnal vegye le a hp csíkot, hanem igen lassan, ehhez társulna valamilyen animáció. pl. (/tired) és a rendszer ki írná, hogy a karakterednek hányingere van.
Lehetne több betegség is. Így az orvosoknak, a valóélethez hasonlóan lenne valamilyen fejtörő, hogy most mit is kellene tenni? Mellyik lenne a megfelelő gyógyszer. Természetesen a tünteket jelezné a betegnek és az orvos a beteg tüntei / elmondása alapján tudná ezt elkezdeni kezelni. (Tehát az ú.n. Orvosi anamnézis alapján, felállítani a diagnózist.)

Második ötlet: Röntgen vizsgálat.
Tehát, töréseknél az mentősöknek a kórházba kellene vinni a beteget. Mivel az orvosnak nincsen röntgen szeme, így a törést persze a játékosnak mutatná, hogy hol van továbbra is. De így rp-vel is alá lehetne támasztani azt, hogy hol van a törés.Tehát a beteg bele állna egy CP-be és a rendszer kimutatná, hogy hol van a törés. Ezután lehetne gipszet tenni. Meg úgy őszintén szerintem jól is nézne ki egy radiológia, jó RP lehetőség lenne a mentősöknek is. Ha viszont nagyon maximalistán gondolkodunk, akkor lehetne a szerverre kéz és lább röntgen képeket berakni. Ezt item formájába az orvosnak, vagy mentő ápolónak az inventoryba adná és a rendszer beadná a képet ami megmutatná, hogy milyen törés is van.

Ennyi lenne az ötletem, köszönöm, hogy elolvastátok.

OctaneLV

Zöldfülű
2019. 01. 12.
212
205
Szlovákia
LV karakter
Aleena Octane
Jó ötletek, de ezt RPvel is meg lehetne oldani. Mellesleg meg szerintem elég bonyolult és sok munka lenne ilyen scripteket megírni.

Krisztof

Pötyögtető
2019. 01. 10.
411
711
LV karakter
samson_roth
Valóban meglehetne valósítani RP-vel, viszont senki nem fog ilyet végbe vinni, ezt ne is várjuk el. Másodrészt, ha megnézzük a seemta-n található rendszereket, szerintem egy ilyen script össze rakás a fejlesztő uraknak már csak hab a tortán lenne.

• Tetszik
Reactions: Wice

Jagermeister

Pötyögtető
2019. 03. 12.
413
896
Budapest
LV karakter
Roxy Cage
V2 karakter
---
Na szóval.. A röntgent tényleg elég lenne RP szintén alkalmazni. Kezdjük azzal, hogy erre már megvan a script. Ha rányom az ember, kijelzi. Ha ez csak akkor lenne látható, amikor beviszi a röntgengép mellé, akkor mindenki inkább reconolna, amikor eltörik valamije, mert legalább 15-20 perc mire kijön a mentő, beviszi, és ellátja. Egy rendvédelemi akciónál is, túl nagy hátrány lenne. Elég lenne szerintem annyi, hogy LVMS-be egy új szabálypontot beírni erre.
A gyógyszeres dolog, viszont tetszik. Jó lenne ha bekerülne!

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 268
1 568
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Garrett Cantrell
Még mindig jó ötlet. A kérdés az, hogy mikor valósulnak meg? ?

• Tetszik
Reactions: Morozno

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség