Aysha Sierra jelentkezése S.G.H. adminsegédnek

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Suma

Zöldfülű
Támogató
2019. 02. 10.
217
113
sgh_halloweenfeher.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Molnár Somának hívnak és 15 éves vagyok jelenleg. >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 42 ezer kerekítve. >>

Mi az SGH feladata?
<< A kezdő játékosok segítése, a kisebb-nagyobb problémába. Levenni a terhet az adminok válláról azzal, hogy a játékosok által feltett kisebb-nagyobb kérdésekre válaszolok és ők közben tudnak ügyet intézni. >>

Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék egy olyan kitűnő csapat tagja lenni, akiktől mindig tudok valami újat tanulni, és akikkel összeköt minket egy közös pont, ami a játékosok segítése. Szeretném a közösséget jobban megismerni, jobbá tenni, mert mi tesszük azzá ami. >>

Miért pont téged válasszunk?
<< Azért, mert élek/halok azért, hogy segíthessek. Plusz az S.G.H csapata a szervernek világelső, és őket is szeretném megismerni. Már játékosként mindent meg tudtam tapasztalni, és most szeretnék bekerülni a gépeszet belsejébe, hogy én is tehessek valamit.>>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap 3-4 órát, a hétvégén pedig 8-9-et. >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Eddigi pályafutásom során sose voltam ban-olva, és ezt a számot nem fogom feljebb tornászni!
>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Jelenleg negyvenkét-ezer percem van, ez alatt az idő alatt 1 Jailem lett, az UCP tisztítás miatt van most ennyi. Az első jailemet NonRP-ért kaptam mert hanyagul bilincseltem meg a gyanúsítottat. Az ügy tisztázva lett, folytathattam az RP-t.
>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív tulajdonságok: Emberbarát , Terhelhetőség , Remek csapatmunkakészség
Negatív tulajdonságok: Minden rosszban lát valami jót, akkor is, amikor nem kellene , A véleményemet sose rejtem véka alá , néhányszor szeretek sokat beszélni a kelleténél. >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, mint mindneki más én is szeretnék. És amiatt, mert szeretném magam kipróbálni egy új feladatkörben. Szeretnék egy összeszedett és összetartó csapat tagja lenni, ahol tudok a munkásságommal tenni a szerverért/szerver közösségért. Szeretek segíteni másokon éppen ezért jelentkezem SGH-nak is és ez a kettő hasonló olyan szempontból, hogy a játékosoknak kell segíteni az ügyekben. Illetve szeretném azokat a játékosokat kiszűrni, akik szabályt sértenek ezzel is egy fokkal jobbá tenni a játékélményüket. >>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< A szerveren mindenkinek van egy karaktere amit saját ízlése szerint alakít. Minden nem látható cselekvést "/me"(Például: /me a farzsebébe nyúl, majd kiveszi onnan a pénztárcáját) parancsot használva illetve a nem látható történést a "/do"(Például: /do az ütközés hatására erősbben megremeg de nem esik komolyabb baja mivel az öve megfogja) parancsot használva kell RP-zni illetve van a "/ame"(Például: /ame 180 cm magas, kicsit teltebb alkatú, a fején egy kiskori sebnek a helye látható stb.) parancs ami arra szolgál, hogy a karaktered vizuális leírását tudod megadni vele. Ezeket akkor kell hásználni, amikor olyan dolgot csinálsz ami nem látható cselekvés. Például előveszel egy fegyvert(kivételt képeznek azok a fegyverek amik látszanak a karaktered oldalán vagy hátán), vagy ütközöl, vagy igazoltatás van és az irataidat kérik, autót adsz el és kitöltöd az adásvételit illetve pénzt adsz át vagy veszel el. Itt sok mindent le tudsz RP-zni ezzel színesebbé téve a játékot. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< El magyaráznám neki, hogy nem tudok fixet adni és ha lerobban az egy IC esemény amit IC is tud orvosolni a szerelőtelepen. És ha nincs tisztában azzal, hogy hol is van a szerelőtelep akkor elmondanám neki melyiket merre találja.>>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM]: Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?
<< Hali. Nem mivel egy SGH vagyok. Ezzel a kérdéssel fordulj egy adminisztrátorhoz(és mondanék neki egy pár admin ID-t), és mondanám neki hogy legközelebb ne a garázs interiorban lépjen ki. >>

Utoljára szerkesztve:
  • Dühítő
Reactions: Rolika

Rolika

Aktív fórumozó
2019. 01. 09.
271
171
22
Debrecen ééés Románia(Diószeg)
V4 karakter
Aron Sierra
LV karakter
Aron Sierra
V2 karakter
Aron Sierra
Hát hali. Ismerlek már egy ideje, szép lapot is sikerült összehozni. Szerintem megállnád a helyed úgy mint SGH szóval sok sikert!

Holi

Zöldfülű
2019. 04. 10.
180
217
V4 karakter
Honey Weatherly
LV karakter
Még nincs
V2 karakter
Még nincs
Szia! Régóta ismerlek, minden megvan benned csak TÁMOGATNI tudom ezt a lapot. #Holi

• Imádom
Reactions: Suma

Guzuh

Barangoló
2019. 04. 18.
77
29
Budapest
V4 karakter
Paco Carillo
LV karakter
Leroy Blackwood
V2 karakter
Jacob Foster
Szia! Ismerlek már egy ideje, megállnád a helyed mint S.G.H,így ezt a lapot TÁMOGATOM

• Imádom

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Egy két dolgot még lehetne javítani. Összegezve egész jó kis lap lett, illetve az ucp is rendben van. Egy próbát megérne.

• Imádom

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Szia,

Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

• Tetszik
Reactions: Kispek
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.