Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Marci (Aydogan Demirkol) 17 éves vagyok.>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 33846>>
Mi az SGH feladata?
<< Egy adminsegédnek az a feladata, a játékosokban felmerült kérdésekre válaszadás. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szeretnék SGH tag lenni, mivel szeretnék egy nagyon jó adminisztrátori közösségbe tartozni, és szeretek segíteni az emberek problémáinak megoldásában.>>
Miért pont téged válasszunk?
<< Mivel van már tapasztalatom adminisztrátorként, illetve az időm is megengedi, hogy sokat tudjak fent lenni. Könnyen alkalmazkodom a nekem kiadott feladatokhoz>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi 6-7 óra (Változó)>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Sajnos voltam igen, de igyekszem arra hogy tanuljak a hibámból és ne forduljon több ilyen elő >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Sajnos ebből is előfordult pár. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<Pozitív: Jó beszédkészségekkel rendelkezem, gyorsan alkalmazkodom a nekem szánt feladatokkal, felelősségtudó vagyok
Negatív: Hamar felkapom a vizet, néha túl szigorú vagyok, kicsit nehezebben viselem a kritikákat >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen szeretnék lenni igen, szeretném magam kipróbálni egy ilyes fajta feladatkörben. Szeretnék egy összetartó csapat tagja lenni, ahol tudok segíteni a szerver közösségének bármilyen formájában. Nagyon szeretek az embereken segíteni így úgy érzem ez egy nekem való feladat lenne. És természetesen szeretném a nem közösségbe való embereket kiszűrni, hogy ezek az emberek ne tegyék tönkre a közösséget. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Megkérném az adott személyt, hogy elsősorban olvassa el a szerver szabályzatát, ahol minden részletesen, érthetően le van írva, megjegyezném neki, hogy ha kell akkor kétszer is olvassa át a leírtakat, mivel nagyon fontosak a szabályok ismeretsége. Ezután a játékon belül F1 gombnyomás után Segítséget ajánlom, hogy figyelmesen nézze végig az ott található útmutatókat, amik nagyon segítőkészek. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Játékossal tudatnám hogy nekem nincsennek ilyes fajta jogosultságaim, és természetesen megkérdezem mi a problémája. Ha úgy gondolom hogy a problémájához valóban adminisztrátori jogosultságra van szükség, akkor természetesen elküldöm egy adminisztrátorhoz.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Dr Gróf Freak (93): Szia! Animba lőtték azt az embert,aki éppen szedte fel a sérültet.
<< Szia! tilos megölni azt mentőst/szanitécet, így megkérlek hogy keres fel egy admint ez ügyben.>>
[Fogadott PM] Romansky Falleno (69): Szervusz,először is nem értem,hogy ez a gyökér hogyan kivitelezte ezt, de képzeld el,hogy a megbeszélt 70% shotgun helyett,csak egy 50%-ost kaptam. Azonnal intézkedést kérek,AZONNAL!!
<< Szia! előszőr megkérnélek hogy szépen beszélj játékos társadról, és egyébként a szerver szabályzata nem tiltja a fegyvernek a százalékával való átverését.>>
Utoljára szerkesztve: