Ayden Xander (Zsabi) jelentkezése SGH-nak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ZSABI

Sebességmámor🏎️
2019. 07. 25.
759
634
Veszprèm
V4 karakter
Kye_Cartier
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Zsabi a becenevem, ingame a nevem Ayden Xander, jelenleg a 15. életévemben járok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 86621 percel rendelkezem, a lap megírás pillanatában.>>
Mi az SGH feladata?
<< Egy SGH feladata a játékosoknak való segítségnyújtás, gondok és problémák kezelés. Az SGH többek közt még az RP oktatás feladatát is ellátják>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szerintem, több év játék tapasztalat után értett lettem a pozíció betöltésére. Szeretném az adminisztrátorok munkáját ezzel is megkönnyíteni. Szeretek másoknak segíteni bármilyen formában. >>
Miért pont téged válasszunk?
<<Ímádok játszani de közben tudok segíteni az embereken. Szívvel csinálnám a feladatot, nem azért, hogy éppen meglegyen és átessek egy duty perc leadáson. Bár iskola időbe nem nagyon tudok többet letenni mint az elvárt, de ami az elvártat én azt gondolom megtudom tenni. Persze nyáron elég sokat leszek, akkor nem kérdés, hogy sokkal többet lennék fent. Nem szoktam pártolni egy oldalt ügyek közbe, meghallgatok mindenkit és ha esetleg barátomról van szó, de ő hibázott képes vagyok ezt figyelmen kívül hagyni, mivel számomra a barátság és a játék két külön dolog, nem kivételeznék emiatt senkivel.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Igyekeznék minél több időt fordítani az SGH feladatra. Az összes szerveren töltött időmet erre tudnám fordítani. Legalább napi 3-4 órát.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<

Pozitív
Negatív
Kreatívnak tartom magam.Feledékeny.
Megbizható vagyok. Néha elbambulok, olykor figyelmetlen vagyok.
Eléggé türelmes vagyok.Kicsit lusta vagyok. de ez nem megy a munkám rovására.

>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Ha lesz rá lehetőségem, akkor élnék az adminisztrátori lehetőséggel. Azért szeretnék admin lenni, mivel szeretném kipróbálni azt az oldalát is a játékosoknak való segítésében. Minél inkább figyelnék a szabályok betartására, mivel számomra fontos a jó játékélmény. Megszeretném tapasztalni hogy milyen is az admin szerep betöltése. Érdekel milyen a szerver egy admin szemszögéből. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Első sorban megkérném tőle hogy tudja-e a szerver szabályzatot. Ha nem tudná a szerverszabályzatot akkor belinkelném neki hogy tanulgassa. Ezek után elmagyaráznám neki hogy mi is az a RolePlay, meg hogy F1es panelbe nagyon sok fontos tudnivaló megtalálható, ami egy kezdőnek sokat segít. Mondanám neki hogy az F11 gomb lenyomásával a térképen minden fontos dolgot megtalálhat ami a szerveren lényeges hely. Kiemelném hogy a városházán tud munkát felvenni. Elmondanám neki hogy mi is az a /me, /do, és hogyan kell használni őket.>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<<Megkérdezném tőle, hogy mi történt pontosan, van-e bizonyítéka az esetről, hisz csak azért, mert messze jár a városházától nem kaphat vhspawnt. Amennyiben van megfelelő indok, és bizonyítéka AS chaten szólnék egy adminnak, mivel nekem nincs jogom a vhspawnhoz.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< [Küldött PM] Proba Istvan (93): Szia! Amennyiben a fegyver PP-snek minősül, tilos az azzal való átverés, így kérlek írj egy adminisztrátornak, ha nincs olyan, aki elérhető, akkor írj egy újabb pm-et nekem és adminsegéd chaten szólok, hátha van olyan, aki tud neked segíteni.>>

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: MateX

Dzsek

most már nevethetsz😉
2019. 01. 24.
853
3 825
Nagykanizsa
V4 karakter
Jan Flis
LV karakter
-
V2 karakter
-
Még anno ha jól emlékszem te voltál aki Pk-t rakott mervinre, holott semmi közöd nem volt az egész ügyhöz. Holmi piti dolgokkal hogy 1x nem rpzett az üldözés során stb. Ezek után nemhiszem sgh-nak kéne lenned.

De persze sgh vezető dönti el, én csak kifejtettem a véleményemet ha nem gond.

• Tetszik
Reactions: Alan és ZSABI

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Imádom
Reactions: ZSABI
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.