Ayden Xander panasza.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ZSABI

Sebességmámor🏎️
2019. 07. 25.
759
634
Veszprèm
V4 karakter
Kye_Cartier

fontos.png

Panasztevő neve:
sckkicon.png
Ayden Xander
sckkicon.png

Panasztevő elérhetősége:
sckkicon.png
38761120162236
sckkicon.png

Panaszra tett személy neve vagy általa használt autó rendszáma:
sckkicon.png
SCT-47 és sofőrje.
sckkicon.png

Panasz részletes leírása:
sckkicon.png
Szép napot/estét. Történt egy baleset Dillimore-ba az SCT-47-es taxival. A baleset után egy szó nélkül elhajtott, még meg sem kérdezte hogy élek-e még vagy hogy bármi bajom esett az ütközés során. A fedélzeti kamera felvételeit csatolom: https://streamable.com/l6l12x https://streamable.com/sdctqu
sckkicon.png

Kukker

Írnok deák
2019. 08. 24.
594
170
V4 karakter
Scott Malone
LV karakter
Scott Malone
Tisztelt Ayden Xander!
Panasza beérkezett adatbázisunkba. A Központ egyik belső ellenőre két héten belül kivizsgálja az esetet, majd ezután felveszi Önnel a kapcsolatot! Addig is szíves türelmét kérjük. Megértését köszönjük!
Tisztelettel:
See City Közlekedési Központ

Kukker

Írnok deák
2019. 08. 24.
594
170
V4 karakter
Scott Malone
LV karakter
Scott Malone
Tisztelt Ayden Xander!

Scott Malone vagyok, az 1121 See City, El Corona utca 1. székhelyű, See City Közlekedési Központ belső ellenőre. Én fogom a panaszát bírálni!

A panaszát átvizsgáltam, és úgy vélem, hogy az SCKK-47-es taxi sofőrje (Frank Mendez) nem megfelelő viselkedési formát tanúsított a szolgálat teljesítése során. Ez magába foglalja a relatív gyorshajtásból eredő átsodródást a szembe sávba, melynek következtében balesetet okozott, ezt követően segítségnyújtási kötelezettségét elmulasztotta!

Mindezeket figyelembevéve a panaszát jogosnak ítélem, Frank Mendezt többszöri figyelmeztetésben részesítem: 2x az etikai kódex figyelmen kívül hagyása végett. ("A sofőr viselkedése általában", illetve a KRESZ által előírt segítségnyújtási kötelezettség elmulasztása végett)!

Kitérek arra, hogy amennyiben a baleset következtében személyi vagy vagyoni kár keletkezett, úgy önt megilleti a kártérítés joga. Így amennyiben a javítás vagy kórházi ellátás után kapott áfá-s számlát továbbítja számunkra, abban az esetben a teljes szervizelés anyag- illetve munkadíja (ebből kivételt képez a jármű motorja) és a kórházi ellátás kiegyenlítésre kerül.
Tisztelettel:
Scott Malone

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.