Tisztelt Ayden Xander!
Scott Malone vagyok, az 1121 See City, El Corona utca 1. székhelyű, See City Közlekedési Központ belső ellenőre. Én fogom a panaszát bírálni!
A panaszát átvizsgáltam, és úgy vélem, hogy az SCKK-47-es taxi sofőrje (Frank Mendez) nem megfelelő viselkedési formát tanúsított a szolgálat teljesítése során. Ez magába foglalja a relatív gyorshajtásból eredő átsodródást a szembe sávba, melynek következtében balesetet okozott, ezt követően segítségnyújtási kötelezettségét elmulasztotta!
Mindezeket figyelembevéve a panaszát jogosnak ítélem, Frank Mendezt többszöri figyelmeztetésben részesítem: 2x az etikai kódex figyelmen kívül hagyása végett. ("A sofőr viselkedése általában", illetve a KRESZ által előírt segítségnyújtási kötelezettség elmulasztása végett)!
Kitérek arra, hogy amennyiben a baleset következtében személyi vagy vagyoni kár keletkezett, úgy önt megilleti a kártérítés joga. Így amennyiben a javítás vagy kórházi ellátás után kapott áfá-s számlát továbbítja számunkra, abban az esetben a teljes szervizelés anyag- illetve munkadíja (ebből kivételt képez a jármű motorja) és a kórházi ellátás kiegyenlítésre kerül.
Tisztelettel:
Scott Malone