- 2019. 03. 31.
- 42
- 99
- V4 karakter
- Ayden Lawson
- LV karakter
- Ayden Lawson
Neved:
< Ayden Lawson >
Kitiltás időpontja:
< 2023.06.03 >
Kitiltás időtartama:
< Örök. >
Admin neve, aki kitiltott:
< Ori >
A kitiltás indoka:
< Bugg kihasználás >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Sziasztok lassan egy éve lesz, hogy kitiltottak a szerverről. Azóta sokat gondolkoztam az eseten és nagyon megbántam a dolgot, hogy előnyt formáltam saját hasznomra egy bugg miatt. Szeretnék újra a közösség tagja lenni és kipróbálni az új dolgokat a szerveren nem csak videón látni.Először is, szeretném kifejezni őszinte sajnálatomat minden olyan cselekedetért, ami bármilyen módon zavarta vagy megsértette a közösség szabályait és normáit.Megértem azt is, hogy a ban jogos volt, és teljes mértékben elfogadom a felelősséget azért, amit tettem.Azóta alaposan átgondoltam a tetteimet és azok következményeit. Megtanultam azokból a hibákból, amelyeket elkövettem, és elköteleztem magam amellett, hogy pozitív változást hozzak létre.Ígérem, hogy ezen túl figyelni fogok a szabályzatra, és mindent megteszek azért, hogy pozitív és konstruktív tagja legyek a közösségnek.Szeretném kiemelni, hogy mennyire fontos számomra ez a közösség és annak minden tagja. A közösségi tér, amit itt építettek, sokat jelentett számomra.Reménykedem benne, hogy pozitív választ kapok kérésemre.Köszönöm! >