- 2019. 07. 26.
- 154
- 80
- LV karakter
- Jaymore Oliver
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<<Hupka Bálint , 14 éves. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 21007 perccel rendelkezem a játékban. >>
Mi az SGH feladata?
<< SGH feladata a kisebb/nagyobb szintű játékosok kérdéseinek megválaszolása, betanítása. Segítse őket olyan problémák terén, amelyeken nem feltétlenül van szükség Adminisztátorra, ezzel a munkájukat megkönnyítve. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mindig is egy célomként tartottam, hogy egyszer SGH tag lehessek. Nagyon szeretnék olyan játékosoknak segíteni, akiknek például ez az első roleplay szerverük. Igazából ezzel szeretném képviselni magát a szervert, a közösséget és a roleplayt is. Úgy érzem alkalmas lennék ezt a pozíciót betölteni, és szerintem egy kedves, nagyon segítőkész ember vagyok.>>
Miért pont téged válasszunk?
<< Ahogy a legutóbbi pontban is leírtam, úgy gondolom alkalmas lennék SGH taggként tevékenykedni a szerveren, ugyanis nagyon szeretek másoknak segíteni, illetve úgy gondolom az eddigi tudásomat amit tapasztaltam magán a szerveren és a játékban, könnyen továbbítani tudnám más emberek számára. Mindig is egy elhatározott ember voltam, ezek mellett jól tudok csapatban dolgozni, tapasztalatim és mások véleménye szerint. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Havonta körülbelül 8000 percet, tehát naponta 5 órát tudok nagyjából az SGH-ra fordítani. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív : Határozott, Barátságos, Türelmes
Negatív : Lobbanékony, Szégyenlős, Érzékeny >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, természetesen gondolkoztam rajra. Az egész SeeMTA-s pályafutásom alatt ezt tartom ugyanis a legnagyobb mérföldkőnek. Megszeretném tapasztalni, milyen is egy adminisztrátor feladata a szerveren. Tudni akarom, mekkora felelősség is hárul egy adminisztrátorra. Mind ezek mellett megszeretném magát a csapatot ismerni, akár barátokat szerezni. Szeretném a szervert "felügyelni", illetve egy példamutató ember akarok lenni. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Szia! Ez a szerver egy roleplayen alapuló szerver. Ez annyit jelent, hogy szerepjáték, tehát olyan mintha a valóéletben lennél. A szerveren kommunikálásra chateket használunk. Jelenleg 2 chatet különböztetünk meg, az IC és OOC chatet. Természetesen a szervernek vannak szigorú szabályai melyeket bővebben megtalálsz a Fórumon (forum.see-game.com). Második életed során, ha pénzt szeretnél szerezni, természetesen munkára is szükséged lesz. Több féle munkákat is kipróbálhatsz melyek egy NPC-nél tudsz felvenni a városházán. Viszont, ha már tapasztaltabb vagy, akkor jelentkezhetsz frakciókba, melyekben viszont már ugyanolyan emberek a vezetői mint te. Játékod során kettő nagyon fontos parancsot fogsz, és kell használod, hogy megteremtsd a roleplay-t. Ezek a /me és /do parancsok. /me-t arra használják, hogy animációval megjeleníthetetlen cselekvéseket végezzenek. /do pedig arra szolgál, hogy különböző történéseket írj le, mint például ha egy járműben balesetet szenvedtél. Ha valamilyen kérdésed van nyugodtan fordulj hozzám, vagy a szerveren nyisd meg a Help Panelt (F1-es gomb lenyomásával) és böngéssz a videók közül, hátha valami újat megismersz! További jó időtöltést a szerveren! >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Közölném a játékossal, hogy ezt a problémát én nem tudom megoldani, hanem egy adminisztrátort kell értesítenie ez ügyben. Elmondanám neki, hogy ha úgy gondolja a járműjének károsodása valamilyen Bug vagy egyéb hiba miatt következett be, készítsen róla egy képernyőfotót, melyet majd az adminisztrátornak el kell küldenie. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< [Segítség] Ayden Brooks (113): Helló! Sajnos nekem nincsenek meg a jogosultságaim ahhoz, hogy játékosokat felszedjek, úgyhogy ez ügyben egy Adminisztrátor tud segíteni. Fontos, csak akkor továbbítsd üzeneted neki, ha úgy gondolod, hogy halálod oka/okozójának cselekvése valamilyen szerver szabályzatba ütközött, vagy nem illik az RP kereteibe. Viszont ha halálod a te hibádból következett be , vagy az előbbi felsoroltak közül egyik sem igaz, akkor adminisztrátor nem szedhet fel, mert ha például elszomjaztál/eléheztél sajnos a te hibád, amire legközelebb figyelj oda! Remélem tudtam segíteni, további jó időtöltést a szerveren! >>
Utoljára szerkesztve: