Elutasítva Ayden Barow - Harry

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ddaneszka

Újonc
2022. 05. 31.
21
7
V4 karakter
Ayden Barrow
LV karakter
Dexter Powell
zoldlogo.png

Neved:
< Ayden Barow >

A ban időpontja:
< 2022-10-08 16:19:30 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Harry >

A ban oka:
< Festő munkával való áttverés/FUN >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sajnos még Harryvel nem bírtam beszélni hogy mi történt pontosan,de jó lenne discordon megbeszéni ami történt mert én nagyon sajnálom amit elkövettem soha nem bannoltak ki még semmilyen roleplay szerverről. milfbaszó2000#8792 ezen Harry el tudd érni bármikor csak dobjon egy üzenetett. Ami történt igazából nem történt átt verés mert én egy fillért sem kaptam a sráctól hanem a ismerősnek adta oda a pénzt elsőnek, elkezdtük a munkát és már csináltuk egy ideje nem is tudom egy 30-40 perce erre mondta faterom hogy kapcsoljam le a gépet mert holnap gyakorlatom lesz lekapcsoltam és rá egy 3 napra már ki lettem bannolva a szerervől. A funnal pedi annyit szeretnék mondani nem tartom viccesnek a holocaustot, elég ha rám néznek az emberek roma származású ember vagyok az én ismerősömmel kicsit nevettünk rajta hogy felcsiszoltam a kocsira de lényegtelen az egész én nagyon sajnálom amit elkövettem. Köszönöm előre a választ! >

ese harry

Sigma
2020. 08. 03.
172
1 045
LV karakter
Innocenzo Pirozzi
Hali, neked kell az unban, nem nekem. Keress meg te engem, nem én fogok utánad kutatni. Tsen el tudsz érni a délutáni órákban.

• Tetszik
Reactions: Smithy
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.