- 2023. 07. 05.
- 8
- 66
- V4 karakter
- Billy Mullins
- LV karakter
- Bosco Barracuda
Panasztevő InGame neve:
► Axel Westin ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Aiyla Lunara ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► MG ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://streamable.com/psp7j3 Dylan logját, aki mindvégig a kocsiban ült a bíráló adminnak küldöm, ugyan is semmilyen rádiózás nem volt arról, hogy hova kéne érkeznie az összes egységnek és semmi másról sem volt rádiózás Aiyla részéről. ◄
Megjegyzés:
► A történetet megpróbálom röviden összefoglalni, remélhetőleg sikerülni fog. Rabolni jártunk, minden sikerrel zajlott, amikor is visszafele jön mögöttünk a sziréna. Megálltunk egyiküket kilőttük. Arrébb mentünk a kocsival ott hagytuk a benzinkút közepén és a kocsmáig visszafutottunk, senki sem látta hova megyünk. Mindent lepakoltunk, levettük a mellényt én személyesen mindenemet levettem, még ruha boltba is elmentem, ez fontos lesz a későbbiek során. Aztán, visszatért minden normálisba a kocsma előtt beszélgettünk álldogáltunk, van hosszabb videó is arról, hogy milyen sokáig vártunk ott és nem csináltunk semmit. Dylan ezek után, úgy döntött, hogy visszamegy a kocsijáért. Vissza is ment, meg is itta levét, mert elkapták. Amit hozzáteszem, hogy a kocsitól távolabb állt és ugye már levette a maszkot és a mellényét is. Ezek után, mert a kocsi közelében volt éppen le is sokkolta őt Aiyla és annyit kérdezett tőle, hogy van e hozzá kulcsod? Ezek után tovább álltunk Arthurral a kocsma előtt. A videón is látszik, hogy tesz egy kőrt a kocsival, mert varázslatos módon felismert minket, vagy nem is tudom úgy, hogy skint is váltottam Arthur meg levette a maszkot és a mellényt. Aztán eltűnik egy kis időre és a semmiből megjelenik egy egész hadsereg, úgy hogy Dylan mindvégig ott ült a kocsiban, mert ugye őt már lesokkolta és megbilincselte, majd berakta a kocsiba és hát semmi rádiózás nem volt erről Aiyla részéről, mégis megjelent az egész hadsereg. Szintén hozzá teszem, hogy semmit sem rpzett, arról hogy ő felismert minket vagy valami, hasra-ütés szerűen pont minket kap el. Nyilván be is vittek mind a hármunkat. Ugyebár nem volt nálunk semmi még is a lehető összes vádat ránk-sózták. Jött a mágikus lőpor vizsgálat, amire Admin is érkezett. Én ott már jeleztem, Smoke-nak, hogy MG miatt fogok panaszkönyvet tenni, de mivel már késő volt nem is akartam, hogy ő foglalkozzon még ezzel is meg már ő sem vállalta volna. Nos a mágikus lőpor vizsgálat végeredménye az lett az Admin ügy után, hogy az én ruházatomon kívül a többiekén található lőpor. Tuan Nguyen kedves NNI-s munkatárs úgy gondolta, hogy hmmm akkor neki azért, még a kezét is megnézem UV fénnyel. Ugyebár az admin ügy után, hogy esélyem se legyen kijutni. Nyilván volt a kezemen lőpor, mert az valahogy mindenhol ott van. Hiába mondtam, hogy gyakoroltam kicsit az erdőben figyelembe se vették, csak a jailre mentek, úgy hogy bejelentett fegyverengedélyem is van/volt, mert ugye ezek után be is vonták szépen, fegyveremet is kidobták és jött a 300k-s csekk és 300 perc mindenkinek. Így elég nehéz érvényesülni, ha jé ott állnak a kocsma előtt tuti ők azok. Rablás után most már leveszem az összes ruhámat és elégetem azokat, majd megfürdök hipóval és utána patyolat tiszta ruhát öltök magamra. IC károk is értek, és eléggé elment a kedvem is. ◄