Név: Axel Reyes
Született: 1995.06.05., Tijuana kórház.
Apja neve: Jerry Reyes.
Anyja neve: Lucia Reyes.
Testvére: Ismeretlen.
Született: 1995.06.05., Tijuana kórház.
Apja neve: Jerry Reyes.
Anyja neve: Lucia Reyes.
Testvére: Ismeretlen.
Korai évek
Axel 1995.06.05-én született egy tijuanai kórházban. Apja egy átlagos kőműves volt, anyja pedig terhesség miatt munkanélküli volt, terhesség előtt bíróként dolgozott. Nem volt sem gazdag, sem szegény család, Axelnek megvolt mindene, nem volt oka panaszkodni. De sajnos neki ez nem volt elég, bekerült egy baráti társaságba, ahol minden gyerek gazdag volt és nagy lábon élt. Axel sokszor emiatt kellemetlenül érezte magát, ezért, hogy tudjon érvényesülni, sokszor elment az apjával dolgozni mint segédmunkás. Nem igazán szerette ezt a munkát, tudta ő is, hogy iskola mellett ez nem fog sokáig így menni.
2009.11.04-én Axelt egy barátja kihívta egy közeli parkhoz beszélgetni. Beszélgetés közben a barátja meggyújtott egy jointot. Axel nem értette a helyzetet, de nem is szólt semmit. Vidáman pöfékelte a cigit. Ezután nagyon sokszor még lejártak a parkba elszívni pár cigit, később már az egész társaság is csatlakozott. 2010 nyarán Axel összeveszett apukájával a munkahelyen, és megfogadta magának, hogy soha többet nem fog elmenni vele dolgozni. Ezután Axel elkezdett elmélkedni, hogy mégis hogyan tudna pénzt keresni, ha már nem tud dolgozni.
Élete
Megkérdezett pár barátját, viszont ők sem tudtak normális választ adni, Axelnek gyors és könnyű pénz kellett. Mivel a társaságának mindig ő szerezte a füvet, így úgy gondolta, hogy jó ötlet lesz 15 évesen belekezdeni a diller életbe. 2010.09.09-én Axel vett egy kisebb adagot, 100 grammal kezdte a pályafutását. Először csak ismerősöknek adott el drogot, utána már ismeretleneknek is. Próbálta minél olcsóbban adni, így nagy volt rá a kereslet.
2013.05.21-én Axel befejezte a középiskolát, megkapta az autószerelői diplomát, viszont ő utálta ezt a szakot. Iskola mellett folyamatosan dillerkedett, így már eléggé nagyban volt. Tijuana egy része az ő cuccát szívta, főleg a fiatalok. Miután befejezte az iskolát, elment dolgozni egy kőműves céghez, ismételten mint segédmunkás. Egyáltalán nem volt szüksége pénzre, viszont valahogy adnia kellett a látszatot a szülei előtt, hogy honnan van az a tömérdek mennyiségű pénz.Közben ahogy dillerkedett, egyre jobban romlott a szüleivel a kapcsolata, így már sokszor volt olyan, hogy anyjával hetekig nem beszélt, vagy hogy az apja megverte. 2014.05.24-én Axel éppen ment eladni egy nagyobb mennyiséget egy benzinkút mögött. A kút mögött volt egy kisebb bolt. Miután eladta a cuccot, kiszaladt a boltból az anyja és Axel után szólt. Axel ezt amint meghallotta, elkezdett futni, futás közben eldobta a pénzt, ami nála volt, és még egy kevés drogot. Anyja utána ment és észrevette, hogy fia mit dobott el. Ezután hazament, elmesélte Jerry-nek a történteket, apja pedig annyira kiakadt ezen, hogy kitiltotta Axelt a házból.