Neved:
< Axel Hunter >
A ban időpontja:
< 2022/06/22 >
A ban időtartama:
< Végleges >
Neve, aki bannolt:
< Bradley >
A ban oka:
< Detektoros és eventes itemek kicsomagtartózása >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok! Tudom, nem telt el sok idő a bannom óta. Viszont én úgy vagyok vele, hogy ha egyszer megbántam a történteket és (mostmár) tisztában vagyok azzal a szabállyal, aminek megszegése által lettem kirakva, akkor ez biztosan nem fog megismétlődni. Legalábbis én így gondolom, hogy ezentúl figyelni fogok arra, hogy mit csomagtartózok ki, hiszen megtudtam, hogy ha ilyesfajta itemeket lopok, az örökös bann. PERSZE ha a szabályokat nem tudom, az egyáltalán nem mentesít semmi alól. Csak szimplán logikusnak tartom, hogy ezentúl nem csinálok ilyet, mert ha esetleg van egy második esély, harmadik biztos nem lesz. Remélem nem hátrány, hogy csak pár napot vártam az ub. kérelemmel, de én úgy gondolom, hogy ugyanannyira lenne ez a történet megbánva általam egy év múlva is. Higyjétek el, sokat gondolkoztam ezen a dolgon. Meg hát itt a nyári szünet, hamarosan v4...
Meg talán ez a vétek remélhetőleg nem ér fel egy ooc kerrel, vagy multi accounttal.
Szóval remélem azért meggondoljátok és esetleg adtok egy esélyt a folytatásra. (Természetesen adminjail is jöhet, ha esetleg ez lenne az ára)
És mielőtt még azt hinnétek, meggondolatlanul írom ezt is, nekem a seemta v3 lv az egyedüli szerver, ahol otthon érzem magam. Muszáj komolyan vennem ezt a dolgot, mert ha innen bannolva vagyok, nem megyek át v3-ra vagy flymta-ra. Ez teljesen más.
Köszönöm >
Utoljára szerkesztve: