Neved:
< Avram Pavlovic >
A ban időpontja:
< 2019-11-06 >
A ban időtartama:
< örök >
Neve, aki bannolt:
< Capa >
A ban oka:
< Súlyos OOC szidás/stílus [SMS-BEN], gondolkozz el sürg?sen! ["Találkoznék veled úgy valóéletbe úgy szetbasználak mint édesanyádat tegnap éjjel, csöves geci 10 éves | remélem apád már a sírba fekszik, hogy basszam >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok! A bannomat azért kaptam mert SMS-ben veszekedtem egy gyerekkel. Én úgy tudtam hogy ez egy RP szerver, ahol megengedett az hogy IC másik emberrel veszekedjek. Nagyrészt én vittem el az egészet, de én Benettnek küldtem egy képet ahol elkezd a csávó nekem kurva anyázni, amikor egy rossz szót nem szóltam hozzá. Én ekkor nagyon ideges lettem, mert nem szeretem az ilyen embereket akik kurva anyáznak ha nem veszem meg a túl árazott gyári Golf Siroccojukat. Én csak egy nyugodt délutánt akartam eltölteni a See LV szerveren. Amikor először hívott a csávó, mivel hírdettem, még azt se tudtam hogy kivel beszéltem, elmondtam neki hogy nem kell a Sirocco ezért letettem a telefont. 5 perc múlva visszahív és mint egy kisgyerek elkezd kurva anyázni a semmiért, és lenyomja. (persze én is kisgyerek módjára folytattam tovább, amit nagyon megbántam.) A hívás után SMS-ben írtam neki jó pár üzenetet, bevallom nem kíméltem szavaimmal! Nyílván eléggé túlzásba vittem ezt az egészet, de egy random playerről volt szó, nem tudhattam ki ő valójában, még az ic nevét se tudtam, egyszerűen jött nálam a lila köd amikor nem gondolkoztam és leírtam neki. Persze én annak a tudatában voltam hogy IC szerepemtől függően úgy beszélek ahogy akarok. Nem tudom hogy lett ebből az egész üzengetésből OOC mikor egy kocsi vásárlásból lett a veszekedés. De én azt se értettem amikor csak random felhív a csávó és bemondja telefonba hogy én milyen szánalmas vagyok, majd jön 10 mp múlva a ban, azért ezen nagyon meglepődtem. Esetleg beszélhettünk volna pár szót IC, vagy hogy én miért kapok SMSezésből egy OOC szidás bant. Utána haverom írt neked Capa hogy felmennék TSre. Fel is mentem hozzátok! Kérdeztem hogy mégis miért kaptam a bant? Egy értelmes választ nem kaptam, csak felolvastátok nekem amit írtam SMSbe, kaptam egy olyan választ hogy szerintem miért kaptam a bant, kissé megemelt hangon. De az egészre már tényleg nem emlékszem, csak ez így megragadt az emlékezetemben. Mindenesetre remélem átolvassátok ezt a kis szöveget amit leírtam, és ha kaphatnék egy utolsó esélyt megtartanám magamnak ezeket a trágár szavakat. >
Utoljára szerkesztve: