Avis Tofte - Zlatan Vasic [Brian]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

imreceges

Újonc
2024. 12. 31.
5
26
V4 karakter
Avis Tofte
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Avis Tofte

Panaszra tett személy InGame neve:
Zlatan Vasic

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG,Rp húzás

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/z33Kv7RD,

Megjegyzés:
► log,videot mellékeltem ◄

imreceges

Újonc
2024. 12. 31.
5
26
V4 karakter
Avis Tofte
Én arra lennék kíváncsi, hogy miért kérted el a fegyvert egyből mikor rádióztam a társaimnak, illetve nehogy már a zacisnál akarjál kirabolni.
Senki sem akart téged kirabolni szimplán nem tetszett a stílus amit képviseltél velem szemben meg a verekedésed, +fegyvert vehetek elő bármikor. Viszont ami érthetetlen hogy miért huztad az rpt illetve miért nem tetted azt amit mondtam számomra egyáltalán nem reális hogy fegyver van a fejedhez fogva és ilyeneket irsz “Zlatan Vasic mondja: Falhoz? Falat nem látok itt.” “Zlatan Vasic mondja: Hova” , logban további ilyen dolgok vannak a videón is tisztán kivehető hogy nem nagyon akarsz cselekedni.

Brian.

Barangoló
SzerverAdmin
v4
2020. 12. 19.
123
203
V4 karakter
Brian Doung
Csáó!
Én fogom bírálni az ügyet. Ha van még hozzáfűzni való, tegyétek meg.

• Tetszik
Reactions: imreceges

Brian.

Barangoló
SzerverAdmin
v4
2020. 12. 19.
123
203
V4 karakter
Brian Doung
Megkaptam privátban a logot. Átnéztem úgy a logot mint a videókat is.
Első sorban Avis, nem értelmezed valami jól a fentebb említett fegyver elővételes szabályzatot. Tehát az hogy előveszed, az egy dolog, az hogy használod is, már más dolog. Te ebben az esetben addig hogy elővetted fegyvert, oké, de hogy már rátartottad is, már használatban van, ráadásul Zálogház területén, úgy hogy több ember is körülötted, kicsit sem elgondolva, hogy mennyire fedezi a realitást. Lényegtelen, hogy közte voltak társaid is. Ez nem megoldás, pláne nem egy szájkarate alatt kialakult konfliktus kezelését. Felmutatás céljából nem ütközik semmilyen szabályzatban. Ezt fedezi, az, amit bemásoltál te is.
Fentebb említett magyarázat alapján, számodra is, Avis, kiosztásra került 180 perc Nonrp adminjail.

Ettől függetlenül, az események megtörténtek, videó alapján Zlatan részére a PG része egyértelműen jogos. UCP alapján, Zlatan számára kiosztásra került 300 perc adminjail a szerveren.

Zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.