Panasztevő InGame neve:
► Avis Tofte ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Brian ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Nem megfelelő bírálat, igazából történt egy ic veszekedés zacisnál, és az lett a vége hogy fegyvert fogtam a srácra tiszteletlen viselkedése/verekedése miatt, nem kirablás/elrablás volt a szándékom csak az hogy kicsit viselkedjen. Ebből az történt hogy PG-t követett el amire írtam egy PK-t és én is jailt kaptam olyan indokkal hogy nonrp mivel nem reális hogy zacisnál fegyvert fogok rá hiába van rá indokom és hiába volt mellettem 5 frakitárs. A szerverszabályzat leirja ezt :
“ -Fegyvert bárhol elő lehet venni.
↳ Nincs olyan szabály, hogy forgalmas helyen nem vehető elő a fegyver.”
Szerintem teljesen ic ügy hogy én bekockáztatom azt hogy elkapnak.
◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://forum.see-game.com/threads/avis-tofte-zlatan-vasic-brian.469423/ ◄
Megjegyzés:
► UI : így utólag utánna néztem ezeknek a dolgoknak és volt egy pár hasonló PK volt az elmúlt időkbe a erre a fegyver elővételes dologra V4/LV szerveren is és senkisem kapott ilyen miatt jailt mellékelek 2 darab PK-t de ha kell továbbiakat is.
Joe Zachary-Dexter
Neved: < Joe Zachary > Panaszra tett Admin neve: < Dexter > Panasz oka: < Helytelen eljárás. ok nélküli jail > Bizonyíték (kép, videó, log): < [2024-11-20 17:28:39] [Output] : [SeeMTA]: Dexter magához teleportált téged. [2024-11-20 17:28:44] [Output] : Admin 5 Dexter: (( hello. ))...
forum.see-game.com
Bobby Ogg Hoffa - Marino De Zayne [Varga]
Panasztevő InGame neve: ► Bobby Ogg Hoffa ◄ Panaszra tett személy InGame neve: ► Marino De Zayne ◄ Panasz oka, leírása, kifejtése: ► Szia , Nos elkezdett k.anyázni az úr. /me-vel kapott egy pofont hogy moderálja magát , erre előrántott egy fegyvert olyan helyen ami tele van kamerával...
forum.see-game.com
Utoljára szerkesztve: