Avis Tofte - Brian

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

imreceges

Újonc
2024. 12. 31.
5
26
V4 karakter
Avis Tofte
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Avis Tofte

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Brian

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem megfelelő bírálat, igazából történt egy ic veszekedés zacisnál, és az lett a vége hogy fegyvert fogtam a srácra tiszteletlen viselkedése/verekedése miatt, nem kirablás/elrablás volt a szándékom csak az hogy kicsit viselkedjen. Ebből az történt hogy PG-t követett el amire írtam egy PK-t és én is jailt kaptam olyan indokkal hogy nonrp mivel nem reális hogy zacisnál fegyvert fogok rá hiába van rá indokom és hiába volt mellettem 5 frakitárs. A szerverszabályzat leirja ezt :

“ -Fegyvert bárhol elő lehet venni.
↳ Nincs olyan szabály, hogy forgalmas helyen nem vehető elő a fegyver.”
Szerintem teljesen ic ügy hogy én bekockáztatom azt hogy elkapnak.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://forum.see-game.com/threads/avis-tofte-zlatan-vasic-brian.469423/

Megjegyzés:
UI : így utólag utánna néztem ezeknek a dolgoknak és volt egy pár hasonló PK volt az elmúlt időkbe a erre a fegyver elővételes dologra V4/LV szerveren is és senkisem kapott ilyen miatt jailt mellékelek 2 darab PK-t de ha kell továbbiakat is.

Utoljára szerkesztve:

Matt_

FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
877
3 404
V4 karakter
Jamie de Martel
Brian amit a PK alatt megkaptál napi logot küld át nekem valahol, gondolom abban benne van, hogy mi is volt az előzménye ennek a dolognak amit már itt láthatunk.

Matt_

FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
877
3 404
V4 karakter
Jamie de Martel
Oké, átnéztem a logot, de az hogy valaki beszól neked és aztán te felpofozod amiért ő visszaüt nem hiszem, hogy elegendő indok lenne neked illegálosként a zacis előtt, hogy most neked feltétlen UZIt kell elővenned...
Itt nem azzal van a gond, hogy forgalmas helyen vetted elő avagy, hogy forgalmas helyen HASZNÁLTAD, hanem hogy egyszerűen ilyen miatt ne kapkodjunk már elő fegyvert, mert neked beszóltak vagy bármi, mert konkrétan a logban 32 sor van a másik játékossal aminek a fele talán nem is hozzád ment, ezért egyáltalán nem értem, hogy ez miért volt szükséges.

Brian nem a játékos, hanem te értelmezed és sarkítod ki a szabályzatot, az elővétel nem azt jelenti, hogy előveheti de utána már nem nyomhat jobb clicket mert jaj az már szabálytalan, nem egyáltalán nem. Nincsen olyan, hogy forgalmas helyen vette elő avagy forgalmas helyen nyomott jobb clicket a fegyverrel, teljesen abszurd elképzelés.
A jail egy dolog miatt állja meg a helyét az pedig az, hogy ilyen jött ment indokok végett nem kell egyből fegyvert használni, illegálosok vagytok oldjátok már meg normálisabban az ilyen szituációkat mint sem az azonnali fegyverhez nyúlással, ha ilyenre mindenki elővenné a fegyvert, akkor konkrétan zacis már egy csatatérré változott volna.

A panasz részben jogos, Brian keress fel TSen, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.