Ava Ross jelentkezése SGH-nak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Szilaay

de la puta
2019. 05. 05.
31
69
V4 karakter
Tarso Voce
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Szilárdnak hívnak, szerveren Ava Ross. Jelenleg 16 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 43.000 percem van a szerveren. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH Adminsegéd feladata már a nevéből is kiderül hogy az adminisztrátorok segítése. Játékosokban felmerülő kérdések megválaszolása (pl.: szabályzattal, játékmenettel stb.) Olyan problémák megoldása, amik nem igényelnek admin beavatkozást. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Párszor volt szerencsém kipróbálni, hogy milyen adminsegdének lenni ideiglenes formában. Még ebben a pár alkalomban is élveztem, hogy tudtam segíteni a játékostársaim kérdéseiben. Érzek magamban potenciált, hogy ezt teljeskörűen végezzem. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Szerintem azért lennék én a megfelelő többek között mivel:
- Mindig próbálom a legjobbat kihozni magamból
- Szabadidőm nagy részét a szerveren töltöm
- Kifogásolhatatlan helyesírásom van
- Kiváló beszédkészségem van

>>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Mivel az időm nagy részét a számítógép előtt töltöm, illetve a jelenlegi aktivitásomból kiindulva:
Hétköznap : 3-4 órát tudnék aktív lenni
Hétvégén : Akár 5-6 órát is >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Még nem voltam kitiltva. >>
xSukSbb.png
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Egyszer voltam Adminjailben amit jogosan kaptam. >>
T537MkQ.png
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív tulajdonságaim közé tudná sorolni a következőket:
Néha önfejű,
Lobbanékony,
Néha túlságosan jószívű

Pozitív közé pedig az alábbiakat:

Maximalista
Határozott
Együttműködő >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen érzek magamban elég ambíciót, hogy később admin pozíciót is betöltsek a szerveren. Többek között azért szeretném mivel ez a téma nagyon foglalkoztat. Szeretem, ha van valami dolgom, elkötelezettségem a szerveren. Mindig is foglalkoztatott az adminlét, a baráti közösségünkben is van 2 adminisztrátor szóval nyertem egy minimális betekintést az életükbe, ezáltal még nagyobb kedvet kaptam a lap megírásához. Szeretném a játékosokat segíteni, illetve a rendet fenntartani a szerveren, valamint egy összetartó, barátias közösségbe tartozni. Mindezen felül, szerintem hasonlóan mint adminsegédként, úgy adminisztrátorként is megállnám a helyemet. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Első sorban közölném vele hogy egy RolePlay szerveren tartózkodik, elmagyaráznám neki hogy hogyan működik egy rp szerver, mit lehet és mit nem lehet csinálni. Elmagyaráznám neki a parancsokat, /me, /do helyes használatát. Elmondanám neki hogy nézze át a szerver szabályzatot, hogy egy minimális fogalma legyen a szabályokról. Ezután mondanám neki, hogy az F1-es gomb lenyomásával előtud hozni egy panelt, ahol munkákkal és alapvető dolgokkal kapcsolatban találhat segítséget(a játékosnak egyszerűbb videót nézni mivel, így könnyebben megértheti hogy mit hogy kell csinálni). >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Elmondanám neki, hogy én nemtudok ebben segíteni és adminnak csak akkor írjon ezzel kapcsolatban, ha normális indokja van rá (pl.: Kibuggolt a garázsból) és van neki bizonyítéka. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia! Ha a fegyver nem skines akkor ezt megtehetik mivel nem számít nálad PP-s tárgynak. Viszont ha skines a fegyver és ha még fentvan a játékos a szerveren akitől vetted, írj egy adminnak részletesen leírva a szituációt. Ha nincs már fent akkor fórumon tudsz rá panaszkönyvet nyitni a megfelelő minta használatával. *link* >>

• Tetszik
Reactions: rili
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.