Ava Luana - Michael Stilinski [Matt]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

mrkgdd

Újonc
2024. 02. 19.
31
173
Székelyudvarhely
V4 karakter
Rajani Mosi
LV karakter
Orlen Moodie
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Ava Luana

Panaszra tett személy InGame neve:
Michael Stilinski

Panasz oka, leírása, kifejtése:
5 percig végig a fejéhez van tartva a fegyver, majd lerobbanok. Mondom, hogy szálljon ki és indítja be(ez idő alatt nem volt a kezemben sem) beindítja és elhajt. Ez előtt aranypart mellett, 2 percet álltunk egy helyben konkrétan végig a fejéhez volt tartva a fegyver, és nemtörtént megmozdulás, még a "társa" is ideért.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/s03i5d / https://armin.kim/seepaste/DfQn

Megjegyzés:
Egyáltalán nem tartom reálisnak, hogy 5 percen át a fejéhez van tartva a fegyver, majd kiszáll beindítja és elhajt, plusz húzza az időt és álunk egy helyben.

THEZOLA

Újonc
2022. 02. 09.
43
76
25
Szlovákia
V4 karakter
Gino R Castanedas
Szia kedves Ava! Mivel meg vagyok emlitve mint ' társa ' igy én is hozzászolnék pár dologhoz. Nos kezdjük ott,hogy én sem tartom reálisnak amit művelsz,Ott állsz Antik felvásárolnál és várod,hogy valaki ' elvigyen ' téged SeeRinghez,majd közlöd vele,hogy ez egy rablás,de elnézve nem az első volt.
Folytatnám azzal,hogy 2 percen át ott álltatok,az nem a világ vége,azért áltatok ott,mivel nem volt benne biztos,hogy szabályos-e ez,meg is kérdezte tőled.
Nem történt semmi a 2 perc alatt,nem hivtam rendőrt,se TEK-et,semmit,közöm nem volt hozzá mivel OOC ügy miatt álltatok meg.
De térjünk is rá a komolyabb dolgokra.
-PG - PowerGaming - Hősködés, olyan dolog amit a valóságban nem mernél megtenni.
↳ Példa: többen fegyvert fognak rád és nem teljesíted kérésüket, ellenszegülsz.
Ahogy látod ott van tisztán leirva,hogy fegyvert fognak rád,akár többen,akár magad és van az ellenszegülés,na az PG.
Viszont az ahogy a Videóban is látszik,elraktad a fegyvert,nem fogtad rá,azt se lehet mondani,hogy közben irtál és azért nem tudtad ráfogni mivel nem történt meg ez sem.
1v1 Szituáció volt,itt volt az esélye,hogy mentse az életét,se te,se más nem tartotta a fejéhez a fegyvert.
Ezt véleményem szerint te csináltad rosszul,bekellett volna ülnöd az anyósra elővenned a fegyvert mig ő beinditja a járművet utána helyet cseréltek.
Elejétől kezdve megvan a Videó,ha a szankcionáló Adminisztrátor kéri küldjük Privátba.

Ui:Az sem reális,hogy vezetés közben tartod rá a fegyvert,tövig nyomva a gázpedált. Kormányozol,váltasz,mennyi kezed van?

Utoljára szerkesztve:

mrkgdd

Újonc
2024. 02. 19.
31
173
Székelyudvarhely
V4 karakter
Rajani Mosi
LV karakter
Orlen Moodie
Nos kezdjük ott,hogy én sem tartom reálisnak amit művelsz,Ott állsz Antik felvásárolnál és várod,hogy valaki ' elvigyen ' téged SeeRinghez,majd közlöd vele,hogy ez egy rablás,de elnézve nem az első volt.
Engedélyezett az eféle rablási forma a szerveren a szerveren, több admin által is validálva van az információ.
Folytatnám azzal,hogy 2 percen át ott álltatok,az nem a világ vége,azért áltatok ott,mivel nem volt benne biztos,hogy szabályos-e ez,meg is kérdezte tőled.
Nem történt semmi a 2 perc alatt,nem hivtam rendőrt,se TEK-et,semmit,közöm nem volt hozzá mivel OOC ügy miatt álltatok meg.
Soha nem volt olyan, hogy játékosok OOC ügy miatt állnak meg és várnak a másikra, meg érdezősködnek mivel nem adminok akik fel lennének a hasonló dolgokra hatalmazva, hogy "stoppoljanak" egy egész szitut. Ameddig pedig admin nincs jelen a helyen, addig az IC szituáció kell menjen, mindenféle fennakadás nélkül. Amit itt ezek tekintetében megtett, szimplán RP tagadás és szándékos időhúzás, ami nagyban tudja befolyásolni a kialakult szitut.

A PG pedig nem csak akkor PG amikor "rád van tartva a fegyver". Jól tudja, hogy fegyveres vagyok, jól tudja hogy nekem egyszerűbb elővennem a fegyvert és lelőnöm őt, ha elkezdi elforgatni a kulcsot, berakja egyesbe és elindul az elején alig 4-5 km/h sebességgel.

Nem mellesleg "RP" szerint a kocsikulcs az indítóban kellene legyen hogy újra elindítsam a kocsit, hiába leáll hiába nem. Ezáltal ilyen lehetősége nem is lett volna a szituációt tekintve.

Az meg, hogy te helyre pontosan tudod hová kell odajönni, mindenféle IC információ nélkül egy biciklivel, elmondja az MG-t általatok.
De nem mellegleg admin sem kért meg hogy ide szólj név szerint, szóval nem rád irányul a panasz, maximum ha figyelembe veszi az admin az általad elkövetett MG szabálysértést, hogy 0 infóval te helyre pontosan tudod mi hol álltunk meg.

• Vicces
Reactions: Radi07 és roli666

THEZOLA

Újonc
2022. 02. 09.
43
76
25
Szlovákia
V4 karakter
Gino R Castanedas
Engedélyezett az eféle rablási forma a szerveren a szerveren, több admin által is validálva van az információ.

Soha nem volt olyan, hogy játékosok OOC ügy miatt állnak meg és várnak a másikra, meg érdezősködnek mivel nem adminok akik fel lennének a hasonló dolgokra hatalmazva, hogy "stoppoljanak" egy egész szitut. Ameddig pedig admin nincs jelen a helyen, addig az IC szituáció kell menjen, mindenféle fennakadás nélkül. Amit itt ezek tekintetében megtett, szimplán RP tagadás és szándékos időhúzás, ami nagyban tudja befolyásolni a kialakult szitut.

A PG pedig nem csak akkor PG amikor "rád van tartva a fegyver". Jól tudja, hogy fegyveres vagyok, jól tudja hogy nekem egyszerűbb elővennem a fegyvert és lelőnöm őt, ha elkezdi elforgatni a kulcsot, berakja egyesbe és elindul az elején alig 4-5 km/h sebességgel.

Nem mellesleg "RP" szerint a kocsikulcs az indítóban kellene legyen hogy újra elindítsam a kocsit, hiába leáll hiába nem. Ezáltal ilyen lehetősége nem is lett volna a szituációt tekintve.

Az meg, hogy te helyre pontosan tudod hová kell odajönni, mindenféle IC információ nélkül egy biciklivel, elmondja az MG-t általatok.
De nem mellegleg admin sem kért meg hogy ide szólj név szerint, szóval nem rád irányul a panasz, maximum ha figyelembe veszi az admin az általad elkövetett MG szabálysértést, hogy 0 infóval te helyre pontosan tudod mi hol álltunk meg.
Én mentem oda MGből? Tudtam IC,hogy merre,és hova mentek,mivel te kértél fuvart SeeRinghez,én találtam egy biciklit zaci előtt,és mentem arra,ebben semmi MG nincs!

Kocsikulcs inditóban hagyása dolgot akkor meg neked is kellett volna RPzned,rápróbálsz vagy ilyesmi hasonló dolgok,nem megkérni őt,hogy inditsa be,szóval te voltál a hibás! Ha mindenbe bele lehetne kötni akkor én is beletudnék,van a szerveren /me /do és /megprobálja parancs,ha ezt használtad volna,és sikerül akkor ő átül beinditsa és mentek tovább,ha nem sikerül akkor meg ráfogod,hogy inditsa be,mert lehet,hogy átalakitott IC szerint,nem tudhatni az elő RPjét a járműnek.

PG-hez visszatérve,jól tudom,hogy nem csak akkor van PG ha rádtartják,vagy ilyesmi,de nálad nem volt elővéve a fegyver sem! 1v1 volt a szituáció,elég volt ahhoz,hogy beinditsa és elmeneküljön.
Lett volna rá esélyed,hogy kilődd a kereket,de nem tetted meg.
4-5km/h sebességgel? berakja egyesbe lepadlóza szegény Civicet,nem 5 el fog menni szerintem.

Rp tagadás meg egyátalán nem volt SEHOL! végig RPzett mindent,megtett mindent amit kértél!
Nem tudom miről beszélsz,de nagyon tévedésben vagy.

Minden oka megvolt arra,hogy valahogy elszökjön tőled,mivel 4,5 milliónyi antik tárgy volt nála,az nem kicsi összeg.

És ha annyira MG-ztem volna,már rendőr hivok rátok,de figyelembe véve azt,hogy OOC irkáltatok,nem tettem semmit sem,mivel nem lett volna fer!

A beszélgetés,amire te azt mondtad,hogy MG - https://armin.kim/seepaste/eXg5 -

Utoljára szerkesztve:

Májköl

Újonc
2022. 06. 29.
2
0
V4 karakter
Michael Stilinski
Hello hello!
Teljes mértékben megvolt az okom arra, hogy elhajtsak előled mikor nem fogtál rám fegyvert hiszen 4.2 millió dollárnyi antik volt nálam, ezért megragadtam az esélyt és leléptem. Te személyes hibádnak tartom, hogy nem fogod rám a fegyvert. Az hogy te "5 percig tartod rám a fegyvert" (4 perc volt az egész akcio) semmi jelentősége nincs ha már 45 másodperce rám sem tartod a fegyvert, nem voltam akkora veszélybe hogy ne legyen szabad lelépnem.
Az a két perc állás egyhelybe azért volt mert mert rádirtam OOC, hogy ez most szabályos e (ott állsz a zacisnál megvárod mig valakinek nem adja be a zacis a jó ajánlatot te fuvart kérsz majd fegyvert tartasz rám egy nagyon forgalmas úton). Az hogy te azzal jössz, hogy amig admin nincs jelen addig az IC szituációnak kell menjen vicces elnézve, hogy majdnem hajnali négykor történt az egész és se Admin, se Admin Segéd nem volt a szerveren, nyilván tőled kell majd megkérdeznem, nem mintha te olyan ember lennél aki ezt elbirálhatná, én szivesen hivtam volna egy Admint, ha jelen lett volna akár egy is a szervere. mig megkérdeztem hogy szabályos e, odaért Stacey is, hiszen RP szerint te oda jöttél kettőnkhöz és megkérdezted, hogy el e tudunk SeeRing-hez mert a mellettünk álló tag nem vitt el, tehát ez az állitásod kilőve:
Azon nem tudom mit kell csodálkozni ha ő jön az egyetlen oda vezető uton ami a SeeRingre visz (kimegy az ember BlueBerry-ből majd jön az egyenes úton).
Amikor oda került a sor, hogy én lelassitok majd megállok miután te rámtartod a fegyvert (teljes mértékben OOC dolog volt, nem pedig hősködtem, hogy nem fogadok szót) az azért volt, mert közben olyan haverral beszéltem, kinek Admin előélete van (nem ezen a szerveren) tőle kérdeztem, hogy most mivan, mert hát több mint 4 millió dollárt nem hagyna szerintem elvészni senki sem, csak mert valaki azon él, hogy zacisnál letáboroz, de ez mellékes.

Megjegyzés:
Egyáltalán nem tartom reálisnak, hogy 5 percen át a fejéhez van tartva a fegyver, majd kiszáll beindítja és elhajt, plusz húzza az időt és álunk egy helyben.
Itt kissé összekevered az idővonalat meg magát az időt is na mindegy, még mindig nem IC dolog volt amikor megálltunk megvitatni, hogy szabályos e volt vagy sem. Minimális veszélynek voltam kitéve mikor elhajtottam, semmi fegyver nem volt rám tartva, se nem irtál éppen tehát a problémát inkább egy Adminra hagynám hogy megkeresse nem pedig rád.

Benyomtam a felvételt mikor elindultunk, miután megálltunk megbeszélni hogy szotyi van, szabályos e vagy sem, ezért is álltunk ott egy pár másodperccel tovább. Privátban örömmel elküldöm egy Adminnak. Előre is köszönöm az admin válaszát.

mrkgdd

Újonc
2024. 02. 19.
31
173
Székelyudvarhely
V4 karakter
Rajani Mosi
LV karakter
Orlen Moodie
Még mindig nem vagy felhatalmazva arra se te, se én hogy félreállj, ezáltal meggátolj egy RP szituációt a kialakulásában, ezáltal úgymond stoppold. Ilyen esetekre van kitalálva a fórum panaszkönyv részlete, ha szabálytalanságot tapasztalsz, esetleg annak hiszel valamit, akkor tegyél egy panaszkönyvet és az admin majd kivizsgálja. Az meg, hogy közben a haverod odajön mellénk és ő "folytatja" az szitut és beér minket, mert te OOC jelleggel megálltál kérdezősködni ő pedig ezáltal beért minket, alapból ellentmondásos. Egyik percben OOC jelleggel állsz félre kérdezősködni, másik pillanatban meg azzal érvelsz hogy a szitu ugyan úgy folytatódik, miért ne mehetett volna oda, ahol épp álltunk.
Nem mintha bármire felhatalmazva téged, hogy mit mersz és teszel meg az életedet nem féltve egy kialakult szitut tekintve, hogy mennyi minden van nálad. A PG attól ugyan úgy kb, akár 20 milliónyi érték van nálad, akár 50000 dollárnyi. Ezen felül pedig előre kell gondolkodni, nem jöttment embereket beengedni az autódba, ki lett használva a hiszékenységed és rosszul jártál (volna) ha nem követsz el számomra még mindig RP tagadást. Amikor pedig leállt az autó, kiszálltál hogy beindítsd nekem az autót, azzal a kulccsal a szitut tekintve az indítóban kellene csücsülni, beindítod, még lehúzod az ablakot is, aztán amikor elkezdek írni (ami látszik a fejem felett három ponttal) elhajtasz, kihasználva a lehetőséget.

Az meg, hogy vezetek és fegyvert fogok rá nem tudom miért kéne olyan hű de nagy és kivitelezhetetlen dolognak minősíteni. 1 darab alkalommal kell váltani, utána a játék megteszi ezt magától. Egy kézzel pedig LEHET vezetni, nem kivitelezhetetlen, nem irreális és a másikkal rátartani a fegyvert.

• Vicces
Reactions: roli666

Májköl

Újonc
2022. 06. 29.
2
0
V4 karakter
Michael Stilinski
Az hogy odajött a haverom az semmit sem változtat az RP-n, OOC vitattuk meg az egészet, nem mondtam meg neki hogy rablás vagy ilyenek, ő csak RP szerint jött utánunk SeeRing-hez, nem tudom ezt hányszor fog kelleni leirni neked, de mint már mondtam nem igazán érdekel az, hogy miket találgatsz ki, Admin válaszára várok nem a tiédre, minden tisztelettel.

RP tagadás részét bővebben irjad le légyszives, nem találom azt a részét.

Amikor pedig leállt az autó, kiszálltál hogy beindítsd nekem az autót, azzal a kulccsal a szitut tekintve az indítóban kellene csücsülni, beindítod, még lehúzod az ablakot is, aztán amikor elkezdek írni (ami látszik a fejem felett három ponttal) elhajtasz, kihasználva a lehetőséget.
Nyilván látható még a saját clippeden is, hogy amikor elhajtottam akkor sétálgattál magadnak, nem csináltam semmit mig irtál. Fegyver sem volt nálad semmi okom nem volt szót fogadni. Ajánlom a saját clipped vissza nézését, rádfér.

Az meg, hogy vezetek és fegyvert fogok rá nem tudom miért kéne olyan hű de nagy és kivitelezhetetlen dolognak minősíteni. 1 darab alkalommal kell váltani, utána a játék megteszi ezt magától. Egy kézzel pedig LEHET vezetni, nem kivitelezhetetlen, nem irreális és a másikkal rátartani a fegyvert.
Az hogy a játék megteszi magától a váltást az nem az RP része, te mint ember a volán mögött te váltasz, nem pedig a kocsi magától. Egy Honda Civic EK9 nem épp automata, még arra sem foghatod. Korábban is volt bajod ezzel a "irás közbeni" dolgokkal, egy kis tippet adok, hogy máskor tudjad mások kedvét jobban elvenni a játéktól azzal, hogy ilyen módon rablod ki őket, van a játékba lehetőség a BIND-ek használatára, segitek picit.

Az hogy elcseszted a szerver legnagyobb rablását (4.2 millió dollár) főleg solo rablását azt sajnálom nem az én hibám. Nem igazán érdekel a további válaszot, én egy értelmes korrekt válaszra várok egy kedves Admintól. Szintén előre is köszönöm a választ!

THEZOLA

Újonc
2022. 02. 09.
43
76
25
Szlovákia
V4 karakter
Gino R Castanedas

Egy RP szerveren vagy,szerintem nem ilyen indokkal kéne ezt lerendezni,hogy a szereverre minden kocsinak automata váltót csináltak,gondolozz kicsit.
Egy Honda Civic nem lesz automata váltós autó hirtelen.
Másik meg ha te azzal jössz,hogy a játék megteszi magától,hogy vált,akkor mi is jöhetünk azzal amivel te élsz,hogy benne kéne lennie a kulcsnak ha lefullad az autó,Ez is igy van megcsinálva a szerveren,hogy csak ő tudja beinditani. Mi is tudunk jönni ilyen dolgokkal érted.

Nem is értem minek erőlteted ezt a RP megtagadás dolgot,mindent megcsinált amit mondtál,de már leirtam egyszer,és a videókban is látszik,hogy nem tagadott semmiféle RP-t.

Másik meg az, hogy nem akkor irtál amikor ő elhajtott,már rég leirtad amit szerettél volna,szóval nem értem miért hazudtolod meg saját magad.
Látszik a Videon is!

'' Az meg, hogy közben a haverod odajön mellénk és ő "folytatja" az szitut és beér minket, mert te OOC jelleggel megálltál kérdezősködni ő pedig ezáltal beért minket, alapból ellentmondásos. Egyik percben OOC jelleggel állsz félre kérdezősködni, másik pillanatban meg azzal érvelsz hogy a szitu ugyan úgy folytatódik, miért ne mehetett volna oda, ahol épp álltunk. ''
Erre csak annyi a válaszom még mindig,hogy hiába értelek be titeket,OOC irkáltatok nem csináltam semmit,fogd fel! de már leirtam kétszer is,ha nem tudod értelmezni az nem az én dolgom. Ha nagyon g'ci akartam volna lenni kihivom a rendőröket,de mivel tudtam,hogy OOC kezdtetek el irkálni,ezért nem tettem semmit,mintha ott sem lettem volna.

'' Nem mintha bármire felhatalmazva téged, hogy mit mersz és teszel meg az életedet nem féltve egy kialakult szitut tekintve, hogy mennyi minden van nálad. A PG attól ugyan úgy ''

1v1 szituáció volt még mindig,és te eltetted a fegyvered,nem volt akkora veszélyben,hogy ne merné azt megtenni.Nem értem miért volna ez PG?
Te is mentetted volna az életed,akár játékban,akár való életben is!

UI: Csak nézd meg a reakciókat a panaszkönyveden.

Utoljára szerkesztve:

Matt_

FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
807
3 098
V4 karakter
Jamie de Martel
Sziasztok sikerült átolvasni a panaszt, amit nem fogtatok rövidre, megpróbálok egyesével minden feljött témára válaszolni, de elsőnek is a legfontosabbakkal kezdeném.

Az RP tagadás, valóban nem megfelelő eljárás az, hogy te egy rablás közepén fogod magad és megállsz az út közepén, amikor a rabló fél neked azt mondja, hogy menj ide és oda, nincs arra lehetőség, hogy te azt mondod, hogy most akkor OOCzunk és hidegen hagy téged onnantól az IC események sorozata, főleg, hogy itt szóba jött az, hogy a társad is oda jött hozzátok zacistól áttárgyalni ezt veletek, ami fentebb bizonyítva lett, hogy nem MGből került oda.
Az RPt csak admin állíthatja meg, semmi más esetben nincsen olyan, hogy most OOC van és nem ICzünk, csak adminügy alatt, akkor is ha ebben a szituációban nem volt fent admin a szerveren.

A videón látható PG üggyel kapcsolatosan pedig, amikor a kocsi lefulladt, akkor te kiszálltál és a chaten látható is, hogy leengedted a fegyvert és utána el is raktad scriptileg is, bármennyire is tudja, hogy te fegyveres vagy, elraktad a fegyveredet, ő pedig bent ült az autóban a sofőr ülésben, erre tényleg nem tudom azt mondani, hogy itt a játékos hibázott volna és PG lenne az ő részéről, ez egy meggondolatlan dolog volt ott elrakni egyáltalán a fegyvert vagy ilyen módon kivitelezni azt, hogy beindítsa újra az autót a lefulladás után. Szépen szólva adtál neki egy lehetőséget a menekülésre lényegében, amivel ő élt és megragadott, ebben a videóban nem látom a PG-t, ezt jobban átgondolva is lehetett volna kivitelezni és akkor nem lett volna belőle ez a szituáció.

Az egyetlen dolog, ami itt problémásnak tekinthető azaz első fele, amikor megálltatok OOC beszélgetni egymással, de viszont mivel nem ez miatt történt az, hogy végül a másik félnek sikerült elmenni, a haver aki OOC beszélgetés alatt oda ment pedig nem csinált semmit, nem avatkozott közbe és ismét csak nem befolyásolta az RP-t olyan szinten, hogy az teljesen más fordulatot vegyen, így erre a szituációra nem fogok szankciót osztani, azonban mind a két személy számára javaslom azt amit amúgy Ava Luana is leírt, ha úgy gondoljátok, hogy szabálysértés történt és nincsen fent admin, akkor vigyétek végig az rpt úgy ahogy és utána nyissatok egy pk-t a fórumon, de ne álljatok le meghiúsítani az rpt vagy átformálni.

Ha valami kérdés felmerül még az esettel kapcsolatban vagy van olyan amire nem reflektáltam volna, akkor privátban kereshettek, a pkt bármi egyéb nélkül zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.