Ava Luana - Egon Pfeiffer[Munyoz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

mrkgdd

Újonc
2024. 02. 19.
31
173
Székelyudvarhely
V4 karakter
Rajani Mosi
LV karakter
Orlen Moodie
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Ava Luana

Panaszra tett személy InGame neve:
Egon Pfeiffer

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Csá, minap történt hogy megejtettük a szokásos négy órási bankunkat. Sajnos ez idő alatt súlyos buggkihasználás, illetve cuccmentés, idő húzás,

rp tagadás történt. Egon társa le lett lőve, őt pedig animba lőttük, többször lett minden rpzve OOC kérdezve, hogy bizonylatos e valami.
Semmi válasz, rá lett tartva többszőr is figyelmeztetve, stb..Számomra már a buggkihasználás szürreális volt, de az RP tagadás, illetve
a netkábel kikapás falból még rá tette egy lapáttal. (persze ezt pontosan nem lehet tudni, de nyílvánvaló)
Ha nem szükséges nem szeretnék a panaszhoz hozzá szólni többet mivel mindent leírtam. A logban látszik is, mennyi ideig húzta az RP-t.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/11qwvy , https://streamable.com/tfoz1e , https://pastebin.pl/view/5edc9cc8

Megjegyzés:
Szerintem könnyebb lett volna normálisan állni a dolgokhoz, és átadni mindent nem a netkábelt kihúzni.

Edit:
Látom fent voltál a szerveren, és senkit sem kerestél fel azzal ,hogy RPbe voltál vagy a cuccok miatt. -Ja meg ezzel azt is ki kerülted, hogy bevigyenek a rendvédelmisek mivel ott voltak rá 30 secre.

afrost

Aktív fórumozó
2020. 04. 20.
283
944
V4 karakter
Egon Pfeiffer
LV karakter
Niels Blom
Nem igazán értem egyáltalán miért lettem folyamatosan lőve,el is hagytam banknak a területét utána is folyamatosan lőttetek rám.
Bug ki használás részét nem igazán értem,próbáltam el menni a helivel amíg csak tudtam,tudomásom szerint lehet ilyet hogy addig menni a helivel amíg tudok.
RP tagadás részét nem igazán értem meg a többit,kérdezted DO-ba mi hol található én válaszoltam neked,amikor le írtam mi hol van te fogtad magad el raktad a fegyvered és el mentél.Időm se volt válaszolni neked OOC chaten mert fogtad magad és el mentél(beültél helibe és el repültetek).

Munyoz.

𝕮𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖑 𝖊𝖘𝖙 𝖓𝖔𝖙𝖗𝖊 𝖇𝖔𝖓 𝖕𝖑𝖆𝖎𝖘
2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Ha bement intibe meg ki, hogy látszódik a logjában az időtúllépésed? 5 yardra volt, nem messze volt tőled(De! Ha esetleg van róla visszamentésed nagyon szívesen megnézem), illetve a p90 kérdésére se válaszoltál, utána felkerestél egy admint, hogy te kifagytál/elment a neted és folytatni szeretnéd az RP-t?

• Tetszik
Reactions: dundy

mrkgdd

Újonc
2024. 02. 19.
31
173
Székelyudvarhely
V4 karakter
Rajani Mosi
LV karakter
Orlen Moodie
Nem igazán értem egyáltalán miért lettem folyamatosan lőve,el is hagytam banknak a területét utána is folyamatosan lőttetek rám.
Ehhez nincsen amit hozzá fűznöm, láttuk rajtatok a fegyvert az hogy banknál lövöldözünk mivel egyértelmű hogy ide jössz abban az égvilágon semmi sincsen, sokszor át lett rága ti is lőni szoktatok.
Bug ki használás részét nem igazán értem,próbáltam el menni a helivel amíg csak tudtam,tudomásom szerint lehet ilyet hogy addig menni a helivel amíg tudok.
RP tagadás részét nem igazán értem meg a többit
oké, hogy semmit sem értesz több mint két percig rpztünk veled nem sikerült semmit sem átadnod, és valahogy mikor a rendvédelem is oda került kifagytál semmit sem kaptunk meg. A bug ki használás részére pedig semmit sem tudok mondani az hogy te ezt nem tudod az már nem az én hibám az én legjobb tudomásom szerint ez súlyos NONRP.

afrost

Aktív fórumozó
2020. 04. 20.
283
944
V4 karakter
Egon Pfeiffer
LV karakter
Niels Blom
Amikor ki fagytam egyből vissza léptem ahogy tudtam,fogalmam se volt róla hogy ők ott voltak(logba is látható nem voltak közel hozzám,bizonyítékot küldöm róla). Ott hagyásom után kb 1 percel fagytam ki. P90 kérdésre azért nem tudtam válaszolni mert fogták magukat és elmentek. Ahogy látszik is a logba kb 1 percet voltatok ott mellettem. Amiben próbáltam le RPzni amit kérdeztetek doba.Arról nem tehetek hogy fogjátok magatokat és elmentek szó nélkül.

• Tetszik

mrkgdd

Újonc
2024. 02. 19.
31
173
Székelyudvarhely
V4 karakter
Rajani Mosi
LV karakter
Orlen Moodie
Amikor ki fagytam egyből vissza léptem ahogy tudtam,fogalmam se volt róla hogy ők ott voltak(logba is látható nem voltak közel hozzám,bizonyítékot küldöm róla). Ott hagyásom után kb 1 percel fagytam ki. P90 kérdésre azért nem tudtam válaszolni mert fogták magukat és elmentek. Ahogy látszik is a logba kb 1 percet voltatok ott mellettem. Amiben próbáltam le RPzni amit kérdeztetek doba.Arról nem tehetek hogy fogjátok magatokat és elmentek szó nélkül.
Mind tudjuk, hogy itt át van nem kicsit festve a story, minden bizonyíték ott van ha nem szükséges hozzá szólnom többet, várom a bírálatot.
EDIT:Ha szerettél volna fel tudtál volna keresni az RP folytatással vagy a cuccokkal.

• Tetszik
Reactions: dundy és paul.

zolix.

Barangoló
2021. 02. 13.
119
431
V4 karakter
Goran Niels.
3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá! | Büntetés: 95 pont ~ DreeN
Hali, én is részese voltam az esetnek, megosztanám veletek a szemszögem. (AMD kártyám van, valamiért a felbontás miatt így vette vissza.)

<- Itt az egyik része, ahol szimplán látszik, hogy szinte 1 percen keresztül tartott ez a folyamat.

[2024-04-04 16:02:11] [Output] : *** Ava Luana átnézi Egon ruházatát fentről lefele.
[2024-04-04 16:02:13] [Output] : *** Ava Luana megmotozott valakit. (Egon Pfeiffer)
[2024-04-04 16:02:16] [Output] : [16:02] Ava Luana: (( pp-s ))
[2024-04-04 16:02:17] [Output] : [16:02] Ava Luana: (( ? ))
[2024-04-04 16:02:24] [Output] : *Hol található Egon kokainja, lőszerei? ((Ava Luana))
[2024-04-04 16:02:40] [Output] : *Kokain található a jobb és a bal sebeibe elosztva. ((Egon Pfeiffer))
[2024-04-04 16:02:44] [Output] : *** Ava Luana elveszi azokat.
[2024-04-04 16:03:05] [Output] : *Fegyverekbe egy tár betárazva és zsebébe vannak plusz tárak ((Egon Pfeiffer))
[2024-04-04 16:03:10] [Output] : *** Ava Luana elveszi azokat

<- Elszálltunk mert sok rendvédelmis volt már rajtunk, és nem akartuk mi is azt bekockáztatni, hogy minket is elkapjanak.. Aztán amikor visszafordultunk, hogy mégis adjunk esélyt még, hogy átadja gyorsan a cuccokat, akkor hirtelen, nem akarok én senkit meggyanusítani, bárkivel megesik, hogy napközben csúcsidő közelben elmegy az internete, főleg ilyen időjárás ingadozásban, de elég érdekes, hogy pont akkor tűnik el.
Aztán miután pedig kifagyott, minket helikopterrel üldözni kezdtek és sajnos nem tudtuk megvárni, hogy visszajöjjön. És véletlenül pont nem az első eset, hogy ilyen történik veled.

afrost

Aktív fórumozó
2020. 04. 20.
283
944
V4 karakter
Egon Pfeiffer
LV karakter
Niels Blom
Picit nézzük át az RP tagadásos részed:
17:02:24-kor kérdezted meg tőlem hogy mi hol található.
17:02:40-kor első RPvel válaszoltam is neked.
17:03:06-kor folytattam a válaszolást a kérdésedre
17:03:17-kor írtam meg az utolsó választ dora
17:03:20-kor már nem voltál a közelembe
Esélyem se volt rád húzni a fegyvert, amikor végeztem az RPzésel te már futottál a heli felé és mentetek el.
Úgy voltam vele,ha kérdezel valamit dora elsődlegesen arra válaszolok,aminek eleget is tettem .Arról nem tehetek hogy türelmetlen voltál és el mentetek.
Én amikor ki fagytam körülbelül egy perce már nem voltatok ott,azt gondoltam el mentetek bankra és azt folytatjátok.
Amikor vissza feléptem senki nem volt körülöttem, fogalmam se volt hogy most mi volt a tervetek.
Ha ki fagyásom akkor történt amikor RP szituáció volt,akkor teszem fel a kérdést miért nem vártatok meg vagy hívtatok addig admint.
Tudomásom szerint ilyenkor köteleségetek jelezni az esetett az adminisztrátor felé vagy legalább meg várni a ki fagyott személyt.
Próbáltam utána kérdezni FK társadnál(aki tudomásom szerint vezetőségi tag),hogy az eset most mi is volt.
Mondtam,hogy nem volt ott az esetnél de utána kérdez.Mondtam neki hogy kérdezze meg tőletek hogy direkt lett nálam hagyva a cuccaim vagy mi történt,
mert én átadom ha el akarták venni csak nem értettem miért lettem ott hagyva szó nélkül.Mondta amint tudd utána kérdez.
Én továbbá is tartom magam szívesen folytatom veletek az RPt vagy átadoma cuccaimat amik akkor voltak nálam és el vetettek
EDIT:Látható a videóba is amit be küldtél amit be fejeztem,az RP már esélyem se volt rád húzni mert mentetek el.
Folyamatosan interakciót folytattam veletek,próbáltam mindenre válaszolni. Csak sajnos az idő nagyon kevés volt hozzé.
Kifagyáshoz annyit tudok hozzá fűzni,én amikor utoljára láttam a dolgokat akkor nem volt ott senki már.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: dundy és Nagyfiu

mrkgdd

Újonc
2024. 02. 19.
31
173
Székelyudvarhely
V4 karakter
Rajani Mosi
LV karakter
Orlen Moodie
Ezt akkor kellett volna egy report formájában a tudomásunkra hozni egy admin segítségével hogy folytatnád amikor visszaléptél, nem akkor amikor megkapod a panaszkönyved részben ezért is a bugoltatásod mellett. Akkor is felkereshetél volna, nem tetted meg. Nem is akartad megtenni, mivel még egy reportot se nyitottál hanem letudtad annyival hogy elmentünk. Megvolt a lehetőséged, nem éltél vele innentől admin dönt.

• Tetszik
Reactions: dundy és paul.

afrost

Aktív fórumozó
2020. 04. 20.
283
944
V4 karakter
Egon Pfeiffer
LV karakter
Niels Blom
Ezt akkor kellett volna egy report formájában a tudomásunkra hozni egy admin segítségével hogy folytatnád amikor visszaléptél
Nem gondoltam arra hogy reportott kellene nyitnom, amit le írtam többször is. Én amikor ki fagytam amit utolsónak láttam hogy nincs körülöttem senki.
Meg én abba a hitbe voltam hogy ti el mentetek bankozni gyorsan és azért nem pakoltatok le.
Ezt követően amikor felléptem próbáltam fel venni frakciótokban lévő vezetőségi taggal a kapcsolatot.
Amit már előtte is le írtam a PKhoz.
Próbáltam utána kérdezni FK társadnál(aki tudomásom szerint vezetőségi tag),hogy az eset most mi is volt.
Mondtam,hogy nem volt ott az esetnél de utána kérdez.Mondtam neki hogy kérdezze meg tőletek hogy direkt lett nálam hagyva a cuccaim vagy mi történt,
mert én átadom ha el akarták venni csak nem értettem miért lettem ott hagyva szó nélkül.Mondta amint tudd utána kérdez.
Ha ezt írjátok:
, nem akarok én senkit meggyanusítani, bárkivel megesik, hogy napközben csúcsidő közelben elmegy az internete, főleg ilyen időjárás ingadozásban, de elég érdekes, hogy pont akkor tűnik el.
Továbbiakban teszem fel a kérdést,akkor nektek miért nem megfelelő az RP folytatás amiben átadom a dolgokat amik nálam voltak?
Továbbiakban ha valaki kifagy általában nem azonnal tűnik el,hanem kis idő múlva.

Utoljára szerkesztve:

Munyoz.

2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
@afrost elküldenéd kérlek amikor rá írtál a srácoknak a frakciótársára, avagy vezetőségi tagjára mikor és milyen formában történt meg?

• Tetszik
Reactions: dundy és kalobone

afrost

Aktív fórumozó
2020. 04. 20.
283
944
V4 karakter
Egon Pfeiffer
LV karakter
Niels Blom
Szóba történt az eset így nem tudok róla bizonyítékot küldeni a beszélgetésről.

• Tetszik

mrkgdd

Újonc
2024. 02. 19.
31
173
Székelyudvarhely
V4 karakter
Rajani Mosi
LV karakter
Orlen Moodie
Nem vagyunk adminok hogy megállítsuk az rpt és rád várjunk, ezáltal nem fogunk ott állni melletted még esetleg visszatérsz hogy folytassuk azt amit te magad húztál el eddig. Ha nem az időhúzásra ment volna ki az egész akkor folyamatosan figyeled mit írunk le és reagálgatsz, az egész lepakolásod nem tett volna ki annyi időt amennyit te húztad az egészet. De nem is értem azt az indoklást, hogy te felkerestél mást, a frakcióm tagjait, a frakcióm vezetőit.. engem kellett volna, illetve minket zolixal felkeresned hogy folytatni akarod a kialakult szitut. Hozzánk admin nem jött hogy megpróbáltál minket elérni, rp szituba voltunk a fent említett nem vagyunk adminok hogy megállítsuk dolog után. Aztán volt egy fél órás behatolás ami ebből az időhúzásodból alakult ki a banknál szerencsétlenkedés után. 5:22kor nyílt a PK magyar idő szerint, 6:53kor kaptam az első megkeresést általad egy frakció társamon keresztül, de maga a szitu minimum egy 4:00-s történés. Ha fel akartál volna keresni minket a másfél óra alatt megtehetted volna, de nem volt semmi hajlandóságod rá hogy admin segítséggel odahozasd a cuccokat, hogy szólj nekik hogy rpt akarsz folytatni velünk mivel te is tudod hogy szerencsétlenül jött ki a lépés. Ez elmond nekem mindent, hogy nem is akartad odaadni nekünk a cuccot, nem is volt hajlandóságod arra hogy megkeress minket a folytatással kapcsolatban, bizonyíték erre az hogy az első megkeresést általad este közel 7 órakor sikerült a pk nyitása után megtenned.
Edit: Nem mellesleg nem csak emiatt nyílt a PK, hanem ott a helikopter buggoltatásod is. Meg örülnék, ha nem minden ismerősőd azzal zaklatna, hogy szedjem le a PK-t.
Edit:
[2024-04-04 17:22:01] [Input] : id Egon [2024-04-04 17:22:01] [Output] : [SeeMTA]: Egon Pfeiffer azonosĂtĂłja 349.
[2024-04-04 17:28:04] [Input] : id Egon [2024-04-04 17:28:04] [Output] : [SeeMTA]: Egon Pfeiffer azonosĂtĂłja 349.
[2024-04-04 17:45:28] [Input] : id Egon [2024-04-04 17:45:28] [Output] : [SeeMTA]: Egon Pfeiffer azonosĂtĂłja 349.
Ahogy említettem, az eset 4 órási banknál történt, miután mi még RP-ben voltunk a rendvédelemmel. A panaszkönyv megírásakor mi már IC jailben voltunk. Direkt le ID-ztünk, hogy ugye nyilván internetprobléma áll a dologban. De itt a logok is jól mutatják, hogy semmi hajlandóságot nem mutattál annak fényében, hogy te minket bármilyen módon is felkeress.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik

afrost

Aktív fórumozó
2020. 04. 20.
283
944
V4 karakter
Egon Pfeiffer
LV karakter
Niels Blom
Szerintem le írtam mindent már. Fel próbáltalak keresni,ahogy le írtam már előtte is nem gondoltam hogy reportot kellene nyittatnom. Nem volt tudomásom arról hogy ti ott voltatok amikor ki fagytam.Amikor ki fagytam akkor én nem láttam ott senkit magam mellett. Én tettem lépést azt felé,hogy utána kérdezek az esetnek hogy mégis mi történt. Nem tudtam most jó indulatból hagytátok nálam a cuccokat vagy egyszerűen mi volt az el képzelés.1 perc alatt vártatok el mindent tőlem,meg se vártátok hogy esélyem legyen átadni a fegyvert fogtátok magatokat és el mentetek. Fel tetettek kérdés do-ba elsődlegesen arra próbáltam válaszolni,ami szerintem sikerült teljesen kulturáltan.
Teszem fel a kérdést,miért nem hívtatok admint amikor ki fagytam,mert ezek szerint folyamatosan le kérdeztétek fent vagyok-e.
Nem kívánok többet hozzá szólni,úgy érzem mindenre le írtam már a választ.

• Tetszik

Munyoz.

2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Szerintem választ kaptam mindenre amit szerettem volna.
Közbe privátba is kaptam válaszokat szóval összegezve a panaszt.
Heli "buggoltatás" ilyen nincs, szóval amíg nem ért földet a helivel és már pedig nem történt meg, addig nem minősül buggoltatásnak, csak azért, mert tudja még egy minimálisan a levegőbe tartani és úgy irányítani le tkzva, semmi kivetnivalóm nincs ebbe, egy helikopterről beszélünk.
RP tagadás olyan szempontból megtörtént, hogy egészen 1 percig te nem válaszoltál a srácoknak(amit nem értek miért nem történt meg), akik ugyanúgy 1 percig el is mentek tőled, majd vissza és te akkor fagytál ki időtúllépéssel, teljesen jogos lenne HA utána nem kerested volna fel az említett frakció vezetőjüket akivel volt szerencsém beszélni és ő is elmondta, hogy felkerested őt, szeretted volna a helyzetet orvosolni, ti ezzel nem éltetek mégis fellett dobva a labda még, ha nem is adminon keresztül intézte ezt @afrost .

Panaszt részben jogosnak itélem, viszont szankció nélkül fogom zárni a panaszt, és egy RP folytatással befejezitek a megkezdett rp szituációt(Vagy csak szimplán áthúzzátok az akkor elvett itemeket) mert szerintem így a korrekt főleg azok után ahogy visszatért Egon, már keresett valakit akivel kapcsolatba tud lépni felétek, ha átadja amit át tudott adni akkor és nem pp-s nektek így zárul kereken a történet.

Helyezhető.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.