A jelentkezés IC része
- Családi és utóneve: Ava Brown
- Születési neve: Ava Brown
- Születési helye, év, hónap, nap: 2000,04,07
- Anyja neve: Ava Linds
- Személyi igazolvány száma: 956465FY
- Vezetői engedély száma: 224616EZ
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): avabrown@seecity.com, +38-76-446-6519
- Családi állapota: Egyedülálló.
- Lakóhelye: Los Santos, Ocean Docks
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Áruszálítás.
- Volt-e már munkahelye? Ha igen, mi volt legmagasabb pozíció amit elért? Árusálítás, áruszálító.
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Sok szolgálati időt és munkát tudok nyújtani, kedves és szorgos vagyok.
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Szeretnék minél nagyobb rangot elérni és minél jobban beépűlni a közösségbe.
A jelentkezés OOC része
- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Boros-nak hívnak, Romániába élek. Az anyanyelvem nem magyar, vagyis román nyelvet beszélem de megtanultam magyarul. Nagyon szeretek sportolni pl: Hokizok,focizok és motrozok is. A motrozást egy idelye nem űzöm mert összetört a motor és szervízben van. A hokit pedig abba akarom hagyni mert csak töröm a botokot és ki is kell fizetni azokat. Elég régóta játszok különböző RP-szervereken. Egy ideig LV-ztem átjöttem V4-re onnan újra LV és most jöttem vissza a mentős munkából. Van pár adminjail-em de azóta már eltelt egy kis idő és még komolyobban veszem az egésszet. Van 1 olyan bannom is ami elég butaságért kaptam. Szóval a rendőrök megálítottak és a szomszédba valami történt a villanypóznával és ment ment el az áram. És az admin kibannolt mert *kifagyogattam*.
- Mióta játszol a SeeMTA v3-v4 szerveren, mennyi játszott perced van? 24591
- Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Mert én úgygondolom hogy elégé az én köröm és a várost is jól ismerem.
- Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? Brazil Cartel.
- Miért PONT téged válasszunk, mitől vagy más? Nagyon komolyan fogom venni az egéssz frakciót és minél több duty percet tudok biztosítani.
- Hetente hány percet tudnál a frakcióra szánni?: 800-900 (Tanulmánytól függ.)
- AccountID?: 237179
- Van-e mikrofonod, illetve használsz TeamSpeak 3-mat és Discord-ot?: Igen.
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték):