Panaszra tett személy neve vagy általa használt autó rendszáma:
Nevét sajnos nem tudom, SCKK-01
Panasz részletes leírása:
Degradáló stílus képviselése.Többször történt már meg, hogy nem megfelelő stílusban nyilvánult meg az Úr. Tegnap késő esti órákban BMS gyorssávban álltunk. Mivel egy szerelő volt a sor lassan haladt. Miután az előttem lévő gépjárművet beengedték, nem mentem közel a kapuhoz, fölöslegesnek gondoltam. Ezt követően kiszállt a panaszra tett személy, fejemhez vágta gondoltait, amit nem éppen a legkedvesebb/legesztétikusabb módon tett.
Panasza beérkezett adatbázisunkba és feldolgozásra került. A Központ egyik belső ellenőre két héten belül kivizsgálja az esetet, majd ezután felveszi Önnel a kapcsolatot! Addig is szíves türelmét kérjük, megértését köszönjük!
Brian Addams vagyok, az 1121 See City, El Corona utca 1. székhelyű, See City Közlekedési Központ társaság belső ellenőre. Én fogom a panaszát bírálni!
A panaszt átvizsgáltam, és úgy határoztam, hogy az adott viselkedési forma bizonyítására szinte semmi nem mutatható fel az SCKK-01-es sofőrje, Cameron Wagner ellen, így ezáltal a panaszt jogtalannak ítélem a bizonyítékok hiányára való tekintettel.