Ava Birk ---> SCKK-01-es vontató sofőrje.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

smoking all deads

Aktív fórumozó
2019. 04. 12.
259
1 874
V4 karakter
jevon burks

fontos.png

Panasztevő neve:
sckkicon.png
Ava Birk
sckkicon.png

Panasztevő elérhetősége:
sckkicon.png
38761115913
sckkicon.png

Panaszra tett személy neve vagy általa használt autó rendszáma:
sckkicon.png
Nevét sajnos nem tudom, SCKK-01
sckkicon.png

Panasz részletes leírása:
sckkicon.png
Degradáló stílus képviselése.Többször történt már meg, hogy nem megfelelő stílusban nyilvánult meg az Úr. Tegnap késő esti órákban BMS gyorssávban álltunk. Mivel egy szerelő volt a sor lassan haladt. Miután az előttem lévő gépjárművet beengedték, nem mentem közel a kapuhoz, fölöslegesnek gondoltam. Ezt követően kiszállt a panaszra tett személy, fejemhez vágta gondoltait, amit nem éppen a legkedvesebb/legesztétikusabb módon tett.
sckkicon.png

TICOLA

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
221
117
22
Nagyberény
V4 karakter
Brian Addams
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Tisztelt Ava Birk!

Panasza beérkezett adatbázisunkba és feldolgozásra került. A Központ egyik belső ellenőre két héten belül kivizsgálja az esetet, majd ezután felveszi Önnel a kapcsolatot! Addig is szíves türelmét kérjük, megértését köszönjük!

Tisztelettel,

See City Közlekedési Központ

Utoljára szerkesztve:

TICOLA

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
221
117
22
Nagyberény
V4 karakter
Brian Addams
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Tisztelt Ava Birk!

Brian Addams vagyok, az 1121 See City, El Corona utca 1. székhelyű, See City Közlekedési Központ társaság belső ellenőre. Én fogom a panaszát bírálni!

A panaszt átvizsgáltam, és úgy határoztam, hogy az adott viselkedési forma bizonyítására szinte semmi nem mutatható fel az SCKK-01-es sofőrje, Cameron Wagner ellen, így ezáltal a panaszt jogtalannak ítélem a bizonyítékok hiányára való tekintettel.

Los Santos, 2021.04.28.

Tisztelettel,
Brian Addams

• Tetszik
Reactions: smoking all deads
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.