- 2023. 12. 30.
- 2
- 0
- V4 karakter
- Ava Antonella
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Ava Antonella,Márk,18
Hány játszott perccel rendelkezel?
Pontosan:43960.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Játékosok kérdéseinek megválaszolása, Adminjainknak munkájának könnyítése, kezdő játékosok eligazítása
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretnék hasznos tagja lenni a közösségnek, szeretném segíteni játékos társaim hogy még jobb játék élményben legyen részük!
Miért pont téged válasszunk?
Sokat vagyok a szerveren,régóta vagyok az MTA-világában, és szeretnék más játékosokat segíteni abban hogy ennél is jobban érezzék magukat a szerveren, érzem hogy megfelelő lennék SGH szerepének betöltéséhez!
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Naponta 4-5 órát, hétvégente akár többet is!
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem voltam kitiltva!
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Nem voltam!
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Barátságos, Könnyen megértem az embereket, Kedves vagyok mindenkivel!
Negatív: Visszahúzódó, Néha flegma, Akaratosság
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Ezen még nem igazán gondolkoztam, jelenleg az SGH szerepének betöltését szeretném bizonyítani hogy alkalmas vagyok erre a feladatra!
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Elmondanám neki előszőr is a szervernek az alap szabályzatát ami nélkül nem igazán tudnánk érvényesülni a szerveren, ez esetben a legfontosabbakkal kezzdeném, pl: me/do/ame/
ezek a parancsok azok amik létfontosságúak ezen és minden egyéb más RolePlay szervereken. Ha ez megtörtént és mindent megértette a megfelelő módon, ismertetném vele az RP szabályokat
például: DM/MG/PG ezeket kerek mondatokban magyaráznám el neki hogy minél könnyebben megtudja érteni miről is van szó! Ha esetleg valami munkáról vagy bármi olyanról kérdezne elmagyaráznám neki a saját szavaimmal amennyiben nem értette meg úgy ahogy én elmondtam neki, elküldenék egy Tutorial videót amiben mindent részletesen bemutatnak, persze hogyha van az adott dologról! Amennyiben megértette ezeket megkérdezem tőle hogy esetleg valamiben segíthetek e, ha nem akkor tisztelet tudóan elköszönnék tőle és további szép napot/játékot kívánnák neki az elkövetkezendő időben!
Utoljára szerkesztve: