Autóüveg fóliázás.

ProGamer

Újonc
2019. 01. 10.
36
47
27
Nyíregyháza
LV karakter
Sean Ross
Sziasztok! Arra gondoltam,hogy lehetne minden egyes autóra ablaksötétítést rakni akár prémiumpontért,akár IC pénzért. Szerintem nagyon sok autót feldobna, már most is van pár darab, ami például megkapja ezt a tuningot vagy matrica vagy egyedi lámpa velejárójaként. Persze, választható opció lenne,hogy csak a B oszloptól hátrafelé ( ahogy a valóságban is szabályos),de akár a B oszloptól előre is lehetne fóliázni az ablakokat. Persze, ezt mindenki magának dönti el,hogy melykiket rakná fel. Ha a B oszloptól előre is feldobná valaki, vállalnia kellene,hogy a rend éber őrei megbüntethetik érte vagy leszedethetik. Ez nyilván csak akkor maradhatna ha az illető tudná igazolni,hogy ő rakta fel prémiumpontból (Ha csak azért lehetne kapni) Röviden ennyi, várom a véleményeket.

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
420
1 931
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
Sziasztok! Akik ide írják, hogy nem kell, felesleges, azok a személyek legyenek szívesek leírni egy indokot is hozzá. Milyen hátrányt okozna és miért felesleges? Engem pl. nagyon zavar, ha egy 5 ajtós autón nincs sötétített ablak, pont ezért van f10-em a szerveren.

Mindenképp támogatom, remélem v4-re megvalósul

• Tetszik
Reactions: Kolozs és Fr0sT

EM3N

Újonc
Támogató
2019. 01. 23.
58
114
V4 karakter
Josh Davis
LV karakter
Iwan Danilov
V2 karakter
-
Támogatom az ötletet. Szerintem nem csak optikai tuning céljából lehetne rárakni, hiszen illegál frakcióknak akár jól is jöhet, még ha csak RP szempontjából is. Nem véletlen full sötét ablakos autókkal mászkálnak IRL. V4-re is bekerülhetne.

Vé Ügynök

Írnok deák
2019. 02. 17.
568
977
20
🇭🇺
LV karakter
hatayekama ryosuke
Én nem érzem létszükségletnek, hogy lehessen sötétíteni a hátsó ablakokat. De, hogy ez egy PP-s tuning legyen, hát szerintem az butaság lenne.

• Tetszik
Reactions: Woffi

Dixie

Aktív fórumozó
2019. 04. 02.
239
896
Margit híd alatt
V4 karakter
Riley Graham
LV karakter
Dixie Johns
Régebben volt már aki témának felhozta de nem fogadták el mert nem lehet megoldani hogy jó legyen. Marad a 30 perces fóliázó RP és a /do A kocsi oldalsó ablakain sötétítő fólia van.

Bl4ck

Újonc
Támogató
2019. 04. 13.
19
3
V4 karakter
Milan Escobar
LV karakter
Joaquin Melton
Támogatom az ötletet, de szerintem Ic pénzért lehessen vásárolni, hogy ha úgy van a rendőr tudjon érte szólni, esetleg meglehetne oldani, hogy beleíratni a forgalmiba, hogy az adott autó fóliával rendelkezik.

Bowi

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 06. 27.
271
240
V4 karakter
🥀
LV karakter
Lucio Escudero🥀
V2 karakter
🥀
Szia, nagyon tetszene ha lenne. Remélem bekerül valamikor.

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
420
1 931
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
Ez az uj modpanel is eleg slamasztikat okoz meg rengetegszer bugol a textura pedig jo pcm van 😅 jo lenne nem ratenni egy lapattal pluszba
Egyebkent ha nagyon zavar teged hogy nem sotet az ablakod, van nagyon nagyon sok autos jatek 🙂
Egy modpanelnek mi köze van egy olyan dologhoz, ami ugyanolyan, mint a sötétített lámpa?

maartin

Lelkes fórumhasználó
2021. 05. 11.
310
281
LV karakter
Ferdinand Norris
Én ezt variánskén tudnám elképzelni, de nem rossz ötlet. Támogatom.

• Tetszik
Reactions: Mavrek

azöreg

Aktív fórumozó
2019. 09. 15.
255
509
LV karakter
joseph baley
Támogatom az ötletet, de szerintem Ic pénzért lehessen vásárolni, hogy ha úgy van a rendőr tudjon érte szólni, esetleg meglehetne oldani, hogy beleíratni a forgalmiba, hogy az adott autó fóliával rendelkezik.
Ez nem magyarország, usában a szélvédőn kívül nincs szabályzás a fóliára.

Marcus.

Modern Verne
FőAdmin
LV
2019. 01. 10.
1 227
1 241
V4 karakter
Milford Vondrasek
LV karakter
Milford Vondrasek
V2 karakter
Milford Vondrasek
Szerintem teljesen felesleges, hogy bekerüljön.
Az élményhez nem adna hozzá, ha meg szégyenlős vagy, és nem akarsz lebukni, hogy 3 üveg savanyú uborka lapul az anyósülésen, akkor csak verd be könyékkel az üveget.

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
420
1 931
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
Szerintem teljesen felesleges, hogy bekerüljön.
Az élményhez nem adna hozzá, ha meg szégyenlős vagy, és nem akarsz lebukni, hogy 3 üveg savanyú uborka lapul az anyósülésen, akkor csak verd be könyékkel az üveget.
Attól, hogy számodra nem adna hozzá az élményhez, másnak(pl. nekem) igen. Ne beszélj mások nevében. Ilyen felfogással akkor nem kell egyedi lámpa se, minek?