Autópiac újragondolásai

WonderTomee

Újonc
2022. 05. 25.
0
15
V4 karakter
Tom Hopper
V2 karakter
Tom Hopper
Sziasztok!

Nézegettem az autókínálatot és erősen meglepődtem. Prémium kategóriában még csak-csak akadnak vegyesen különböző országokból autók, viszont több márka nekem meglepő, hogy nincs a palettában.
Ilyenek a következők:
- Volvo
- Maserati
- Hyundai
- Toyota (kivéve Supra)
- Renault
- Alfa Romeo
- Lancia
- Fiat/Abarth
- Skoda
- Opel
- Mini
Biztosan van még pár hasonló mértékben furcsán kikerült márka, míg van olyan embléma ami 4-5 autón is megtalálható egyszerre a szalonban. Így jóval kevesebb a lehetőség a játékosok számára, hogy megtalálják a hozzájuk illő járművet (főleg a megfizethető, nem felső kategóriás járművek közt).

A másik dolog pedig a liimtrendszer újragondolása lenne. Sok év eltelt mióta él a szerver, és rengetegen nem lépnek már fel évek óta, a limites autójuk pedig ott porosodik slotjaikban valahol. Véleményem szerint át kéne gondolni az alsó- és középkategóriás autók limitjeit/modelljeit. Mint visszatérő, új karakterrel játszó játékos saját magam tapasztaltam azt, hogy hacsak nem használtan (többnyire "8 venomos, ilyen olyan extrás 4 millióért" és társai) bogarászik az ember, másképp nem tud magának egy normális autót venni (értsd -> nem 10k alatt van az ára és kb olyan is), vagy ha tud, igen limitáltak a lehetőségei. Ezért gondolom azt, hogy ha a prémium/nagyon drága részlegen nem is, az egyébként valóságban is megfizethetőnek minősülő kategóriában ezek a dolgok belenyúlást igényelnek.

Benz

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 05. 04.
397
1 018
Győr ⭐ Stuttgard
V4 karakter
⭐ Mason Benz
LV karakter
⭐ Mason Benz
V2 karakter
⭐ Mason Benz
Biztosan változik majd az autókereskedés és az autó mod paletta is V4-re.
Egyébként szerintem nem meglepő az autó márka felhozatal.
Értem én, hogy nincs Skoda meg Opel de őszintén ha lenne egy fillérekért megvehető Skoda Octavia kombi meg egy Opel Astra az kit hozna lázba?
Járnának velük a bontóba mert csak 1 napra vagy 1 útra kellett. Ki tuningolná? Ki tartaná a ház előtt? Kinek lenne célja megszerezni őket?

Igen sok BMW van, sok az Audi és több Mercedes is van. Mindnek megvan a helye és gyakorlatilag mindet mindenki imádja, tele van velük minden.

WonderTomee

Újonc
2022. 05. 25.
0
15
V4 karakter
Tom Hopper
V2 karakter
Tom Hopper
Biztosan változik majd az autókereskedés és az autó mod paletta is V4-re.
Egyébként szerintem nem meglepő az autó márka felhozatal.
Értem én, hogy nincs Skoda meg Opel de őszintén ha lenne egy fillérekért megvehető Skoda Octavia kombi meg egy Opel Astra az kit hozna lázba?
Járnának velük a bontóba mert csak 1 napra vagy 1 útra kellett. Ki tuningolná? Ki tartaná a ház előtt? Kinek lenne célja megszerezni őket?

Igen sok BMW van, sok az Audi és több Mercedes is van. Mindnek megvan a helye és gyakorlatilag mindet mindenki imádja, tele van velük minden.
Cserébe 1 hétre rá megtudtuk, hogy jön egy új Passat a szerverre, csakhogy legyen még Volkswagen :D Egy szép napon talán kapunk mást is a 4 legismertebb német márkán kívül

• Tetszik
Reactions: Kiko.

Legacy

Zöldfülű
Támogató
2020. 04. 26.
161
599
21
V4 karakter
Nico Walker
LV karakter
Bobby McBride
V2 karakter
Ryan Evans
Szerintem teljesen okés az autófelhozatal. Mindenki megtalálja a magának való autót, van választék. A limitekkel sincs baj, legalább bizonyos jobb autóknak van értékük, van miért hajtani.

• Tetszik
Reactions: makszi