Autópályamatrica

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Clay

Újonc
2021. 07. 15.
1
11
firehosting.eu
LV karakter
Diego Moretti
Autópályamatrica
Las Venturas autópályái be lennének osztva körzetekre és körzetekre bontva lehetne autópályamatricát(tovább APM) vásárolni benzikutakon. Az APM-et ezután megkapnánk mint item és az autónk rendszámtáblája mellett (f10/f11) megjelenne az autópálya körzetének száma.
Miért lenne hasznos?
A pdvel több rp szituáció

trappnarmi

Modern Verne
2019. 05. 25.
1 208
7 357
V4 karakter
thiago_cueva
LV karakter
johnny_whitfield
Az alap elképzelés nem rossz amúgy de olyan sok rpt ez se fog generálni. Meg ha jól tudom 14-től Nevada államban(is) nincs már fizetős útszakasz de lehet rosszul tudom.

Small Town Hero

Fórum betyár
2019. 01. 12.
1 010
9 521
18
LV karakter
Jared Blackburn
nem tok angolul, de asszem jól tudod
unknown.png

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
Az ötlet így elméletben jó, sőt színesebbé tenné a szerepjátékozást a szerveren, a baj viszont ott kezdődik, hogy senki se venne ilyet, kb ez olyan mint az általam felvetett jogosítványos rendszer, hiszen a játékosok bizonyos többsége nem is váltja ki a jogosítványt, nem pedig az autópálya matricát. Ötletnek nem rossz, de fölösleges én szerintem.

• Tetszik
Reactions: Kristof0723

dj ess enjoyer

top suicide
2019. 01. 12.
2 091
6 853
V4 karakter
Jack Stand
LV karakter
Quantavious Luttrell
A pdvel több rp szituáció

Véleményem szerint semmivel se lenne több rp a pdvel, maximum vita, hogy miért nincs matricád, meg hogy miért ad csekket, bőven elég a forgalmi engedély a határ miatt, de egyébként még azt se nézi a rendvédelem 90%-a szerintem. Teljesen felesleges.

adrakee

Aktív fórumozó
2019. 09. 09.
251
2 098
21
LV karakter
George 'Hawkey' Houghton
Felesleges egy ilyen dolog a szervere, plusz az RP-hez se tenne hozzá semmit.

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Az a baj hogy ez tényleg nem tenne hozzá semmit az RP-hez, max +1 indok lenne a helyszíni bírsághoz, ami szerintem az egyik legidegesítőbb dolog a szerveren. Hogy miért is? Mert ez egy játék, ami a szórakoztatásra készült, senki nem fogja olyan komolyan venni itt a vezetést mint a való életbe. Az utakon alig vannak autók IRL-hez képest, kevés a balesetek valószínűsége, és legrosszabb estebe újraéledsz és tk-s a kocsi, a chat eltereli a táblákról a figyelmet, és alapból mindenki a lehető leggyorsabban akar eljutni A-ból B-be, ezért ignorálja annyi játékos a KRESZ-t a szerveren. A másik probléma meg az iratokkal van, hogy névváltás után a jogsira a nevet nem írja át a játék, a képen sokszor bugos a skin, stb, és ebből így is hatalmas csekket lehet beszerezni. A matrica sajnos csak arra lenne jó hogy egy 18 ezres bírság helyett kapjak egy 25 ezrest csakmert nem jó autópályára van érvényes matricám. Sajnos ez és az ehhez hasonló ötletek, csak plussz terhek lennének, és még plussz feszültséget is okoznának a rendvédelem és a civilek között. Szerintem a játékosoknak terhek helyett lehetőségek kellenének, és itt most nem a pénzfarmolásra gondolok.
Nagyjából ennyi lenne, bocs ha kicsit hosszú voltam, szép estét!

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Semmi értelme, ígyis sokaknak már az is gond, ha forgalmit kell csináltatni a határ miatt, nem még, ha autópálya matrica is lenne. Az RP-hez meg nem tenne hozzá semmit, a forgalmi se nagyon tesz hozzá, ez meg főleg nem.

Hiroshiii

Barangoló
Támogató
2021. 02. 11.
99
137
24
Petersaurach
V4 karakter
Hiro Howell
LV karakter
Hiro S Hill
V2 karakter
Nincs
Csak egy bonyolult system lehetne belőlle, rp hez semmit nrm adna hozzá szerintem. Szerintem jobb ha nem kerülne be ilyesmi fejlesztés.

Danikaaaa

Zöldfülű
2021. 05. 17.
153
262
LV karakter
ben cortez
sokaknak már az is gond, ha forgalmit kell csináltatni a határ miatt
Nem hiszem, hogy nagy gond csak lusták az emberek.. Majdnem mindenki már csúcskategóriás autókkal járkál szóval nem megerőltető.. Kezdő játekosoknak meg alapból lenne a munka kocsin matrica. Pont, hogy lehetne belőle mert aki matrica nélkül menne fel adott zónákba ahol szükség van rá a rendőrök ugyan úgy egy kis szerepjátékot tudnának csinálni az adott playerrel. Én Támogatom.

bigmac

Írnok deák
2019. 01. 10.
633
3 527
V4 karakter
luigi palmiro
LV karakter
dwight gallagher
Ha már ennyire rá vagytok állva az autós ötletekre legalább valami értelmük lehetne. Felesleges.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Olyan komoly autópálya rendszer nincsen a szerveren, hogy ez szükséges lenne. Ez max. csak arra lenne használva, hogy Jack_Smithnek még1 lehetősége lenne üldöztetnie magát.

• Tetszik
Reactions: adrakee és Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.