Automatikus üzemanyaglopás körözés kivétele / javítása

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bernát

🎩🎸
2019. 01. 10.
1 075
4 993
20
LV karakter
Patrick Osbourne
Nos, a helyzet egyszerű. Ez az egész script elég bugosan működik, és nem veszik hasznát a rendvédelmi szervek. A körözéseket, üzemanyaglopás megtörténése nélkül adja ki a rendszer. Nekünk ez folyamatosan spammeli a chatet, és ez eléggé zavaró. Ha van rá idő - és nem felejtjük el később -, levesszük. Élménykép készítése közben is elég zavaró a dolog, vagdoshatjuk össze - vissza.

Szerintem, és valószínüleg mások szerint is az lenne a leglogikusabb, ha a szerver nem adna ki ilyen körözéseket az üzemanyag tankba kerülése nélkül.
@#notoriuskrisztof. tökéletesen leírta, hogy ezt hogyan lehetne kijavítani, ha nem kerülne ki a script, nekem ez a megvalósítás is tetszik.
Úgy lenne az egésznek értelme, ha bele tankolná és az üzemanyaglopás indok mellé oda tenné a mértékét természetesen literben. Literenkénti meghatározott átlag összeggel ezt lehetne büntetni, és fogdába rakni az enyveskezűéket.

Utoljára szerkesztve:

Yumi

Újonc
2019. 02. 16.
22
1
V4 karakter
Chris Froyton
LV karakter
Walter Rafferty
Adom, random körözéseket én is szeretem.

Krisztof

Pötyögtető
2019. 01. 10.
411
711
LV karakter
samson_roth
Itt lényegében az egésszel az a probléma szerintem, hogy hiába "lopsz" benzint a kútról... úgysem tankolja bele a kocsidba a rendszer. Mivel nem tankolja bele, ezért nincs miről beszélni, főleg nem lopásról. Úgy lenne az egésznek értelme, ha bele tankolná és az üzemanyaglopás indok mellé oda tenné a mértékét természetesen literben. Literenkénti meghatározott átlag összeggel ezt lehetne büntetni, és fogdába rakni az enyveskezűéket.

UI: Szerintem abszolút nincs erre szükség. Szimplán javítani kéne a dolgon úgy ahogy azt fentebb leírtam. Nah úgy lenne értelme. Jelenlegi állapotában nincs semmi.

btw, nem "random" adja ki a körözést hanem akkor ha egy járműbe tankoltak akármennyi benzint, nem fizették ki majd elhagyták vele a kút területét.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: stan
O

Owl

Mikor még SD-ben tevékenykedtem sajnos én is tapasztaltam valóban elég zavaró tud lenni. Jó ötlet.(y)

Jesse

Aktív fórumozó
Very Important Person
2019. 01. 06.
245
2 118
Budapest
A random körözésekről annyit, hogy azok mind nem fizették ki az üzemanyagot.

Bernát

🎩🎸
2019. 01. 10.
1 075
4 993
20
LV karakter
Patrick Osbourne
Viszont az üzemanyag sem került bele a kocsiba.

• Tetszik

Jesse

Aktív fórumozó
Very Important Person
2019. 01. 06.
245
2 118
Budapest
Nem. Viszont valótlan dolgokat ne állítsunk, hogy random rakosgatja rá mert nem így van.

Bernát

🎩🎸
2019. 01. 10.
1 075
4 993
20
LV karakter
Patrick Osbourne
A témát esedékes fogalmazási hibák, és bővítés miatt szerkesztettem.

• Tetszik

Krisztof

Pötyögtető
2019. 01. 10.
411
711
LV karakter
samson_roth
Egy próbát szerintem megér, aztán ha nem láttok rajta változást akkor mehet a levesebe a dolog, de nyilván csak egy javaslat. :D

• Tetszik
Reactions: innocent és stan

Bernát

🎩🎸
2019. 01. 10.
1 075
4 993
20
LV karakter
Patrick Osbourne
Én azt állítom, az LVMPD nevében, hogy a frakció összes, - a körözés kikerülés idejében - szerveren tartózkodó tagja foglalkozna ezzel. Másképp az ötlet ezen részét be se mertem volna írni a témába, viszont ismerem a frakció tagjait, tudom, hogy komolyan veszik a szerepjátékot.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.