- 2019. 01. 10.
- 1 075
- 4 993
- 20
- LV karakter
- Patrick Osbourne
Nos, a helyzet egyszerű. Ez az egész script elég bugosan működik, és nem veszik hasznát a rendvédelmi szervek. A körözéseket, üzemanyaglopás megtörténése nélkül adja ki a rendszer. Nekünk ez folyamatosan spammeli a chatet, és ez eléggé zavaró. Ha van rá idő - és nem felejtjük el később -, levesszük. Élménykép készítése közben is elég zavaró a dolog, vagdoshatjuk össze - vissza.
Szerintem, és valószínüleg mások szerint is az lenne a leglogikusabb, ha a szerver nem adna ki ilyen körözéseket az üzemanyag tankba kerülése nélkül.
@#notoriuskrisztof. tökéletesen leírta, hogy ezt hogyan lehetne kijavítani, ha nem kerülne ki a script, nekem ez a megvalósítás is tetszik.
Szerintem, és valószínüleg mások szerint is az lenne a leglogikusabb, ha a szerver nem adna ki ilyen körözéseket az üzemanyag tankba kerülése nélkül.
@#notoriuskrisztof. tökéletesen leírta, hogy ezt hogyan lehetne kijavítani, ha nem kerülne ki a script, nekem ez a megvalósítás is tetszik.
Úgy lenne az egésznek értelme, ha bele tankolná és az üzemanyaglopás indok mellé oda tenné a mértékét természetesen literben. Literenkénti meghatározott átlag összeggel ezt lehetne büntetni, és fogdába rakni az enyveskezűéket.
Utoljára szerkesztve: