Autókerben variáns kiválasztása.

Alacsony

Újonc
2023. 09. 05.
37
31
Miskolc
V4 karakter
Aaron Hooper
Elsősorban, szép napot/estét annak aki ezt olvassa.
Szerintem nagyon sokat adna a szerverhez, ha az autókerben ki lehetne választani, hogy kombit, sedant szeretnél e vásárolni az adott járműből.
Pl. Vásárláskor, a Skoda Octavia MK1-nél feldobná, hogy a kombi vagy a sedan verziót akarod megvásárolni.

Az ezzel járó előnyök:

Sokkal színesebb lenne az autófelhozatal a szerveren.

Egy ilyet nem lenne annyi munka lemodellezni, mint egy autót nulláról.

A modellezése kevesebb időt venne igénybe, mégis lenne akkora hype körülötte, mint egy újonnan szerverre bekerülő autónál.

Az ezzel járó hátrányok:

Azok a playerek akik csak kereskedni járnak fel, nem értékelnék úgy mint egy új autó bekerülését.

Még így is sok időt venne igénybe, a törés modell elkészítése. (de nem annyit mint egy újat készíteni)

Köszi ha végig olvastad, és ne felejts el reakciót hagyni. Ti mit gondoltok?
Pacsi💯

Utoljára szerkesztve:

Domaboss

Újonc
2025. 01. 20.
6
6
V4 karakter
Merle Hicks
V2 karakter
Rich Delperro
Szerintem ez egy jó ötlet, színesebb lenne az egész szerver tőle, és kezdőként is több embert megfogna ha nem 10db basic járműből lehetne választani mivel kb minden limites. Esetleg a limitek minimális növelése sem lenne rossz, de azt ugye szintén azok fogják kihasználni akik tele vannak már mindennel.

aSoma

Barangoló
Támogató
2020. 08. 01.
119
141
21
Baja
V4 karakter
Tsenov Bero🇧🇬
A modellezése kevesebb időt venne igénybe, mégis lenne akkora hype körülötte, mint egy újonnan szerverre bekerülő autónál.
Sok időt venne igénybe, a törés modell elkészítése.
Szia!

Ez a kettő pont ellentmondásos egymással, de amúgy én feleslegesnek gondolom. Itt inkább a hátrányok vannak érvényben.

• Tetszik
Reactions: Alacsony

Alacsony

Újonc
2023. 09. 05.
37
31
Miskolc
V4 karakter
Aaron Hooper
Szia!

Ez a kettő pont ellentmondásos egymással, de amúgy én feleslegesnek gondolom. Itt inkább a hátrányok vannak érvényben.
Szia, valóban elfelejtettem kiemelni. Nyilván nem két óra így sem remodellezni egy meglévő modellt, viszont nem annyi mint nulláról. De a kedvedért szerkesztem.

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
864
1 312
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Én nagyon adnám. Pl szívesen nyomnám a vrs skodit sedanba. Vagy az 5-ös golfot kombiba