Autófényezés hiba (buggos autó)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

briaNV3

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
274
183
22
Hatvan
V4 karakter
Brian D Burnett
LV karakter
Brian D Burnett
ae332f1dc6ee0f29c8654199eb4984fb.png

InGame neved:
Válaszod

Az észrevétel időpontja:
2021.12.21

Kép, videó:
https://imgur.com/84Din50

Részletes leírás:
Mint a képen is látni buggos az autó modellje így nem lehet normálisan elvégezni rajta a munká

Időpont:
2021.12.21

Egyéb megjegyzés:
Nem hiszem hogy hardveres gondom lenne (Ryzen 7 5800H, RTX 3050, 16GB RAM)

TNMTRoli

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 06. 17.
399
612
V4 karakter
William S David
LV karakter
Kayla Wilson
Hali, ez 99% biztos, hogy videókártya probléma. Nvidia kártyáknál egyeseknek megoldta, hogy régebbi drivereket raktak fel. Sajnos a fejlesztők már mindent megtettek, hogy a problémát orvosolják, és a legtöbb játékosnak már működik rendesen, de egy-két kártya akkor is hisztizik. Sajnos egy ilyen idős játékból nem nagyon lehet többet kifacsarni. Nekem is ez volt a hiba (AMD-s vagyok), és a hotfix megoldotta, ha neked nem, akkor próbálkozz újratelepítéssel, ha az sem megy akkor sajnos nincs mit tenni.

briaNV3

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
274
183
22
Hatvan
V4 karakter
Brian D Burnett
LV karakter
Brian D Burnett
Úgy néz ki megvan a megoldás
1. lépés: NVIDIA vezérlőpulton belül kellett 3D beállítások kezelése --->Globális beállítások ---> Nagy teljesítményű NVIDIA processzort kell kiválasztani
2. lépés: Képbeállítások megadása előnézettel ---> Itt pedig a Speciális 3D képbeállítások használata.

BDani195

Újonc
Támogató
2019. 01. 15.
27
8
V4 karakter
Daniel Da Colins
Úgy néz ki megvan a megoldás
1. lépés: NVIDIA vezérlőpulton belül kellett 3D beállítások kezelése --->Globális beállítások ---> Nagy teljesítményű NVIDIA processzort kell kiválasztani
2. lépés: Képbeállítások megadása előnézettel ---> Itt pedig a Speciális 3D képbeállítások használata.
Szia, le tudnád nekem írni hogy a globál beáll. között a nagy teljesítményű NVIDIA procit melyiknél kéne benyomnom?

briaNV3

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
274
183
22
Hatvan
V4 karakter
Brian D Burnett
LV karakter
Brian D Burnett
Szia, le tudnád nekem írni hogy a globál beáll. között a nagy teljesítményű NVIDIA procit melyiknél kéne benyomnom?
Előnyben részesített grafikus processzornál kell kiválasztani!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.