Szép napot, Estét, ki mikor olvassa. Olyan ötletem hogy az autókerben lévő autókat ki lehetne próbálni. De hogy hogyan? Itt a megoldás. Lenne esetleg reptéren vagyok egy nagy helyen a mapom 100% hogy van rá hely egy kisebb nagyobb helyet le kerítésezni vagy valamit oda rakni hogy ne lehessen ki menni vele valahogy úgy mint gokart nál. Lenne egy NPC aminél ki választhatod hogy melyik autóval szeretnél menni. Ezután lenne 2 perced kipróbálni az adott járműt. És azért csak 2 perc hogy ne legyen belőle derbyzés funolás esetleg megoldani hogy egyszerre csak 1 ember tudjon oda bemenni 2 perc után a következő. Szerintem 2 percben bőven bele fér egy handling próba gyorsulás stb. Hogy miért lenne jó ha ez bekerülne? Azért mert így nem vakon vesszük meg kerből az autókat hanem tudjuk hogy milyen. Ha vakon megveszünk mondjuk egy Cedelic et 133 ezerért és nem tetszik a hand je vagy lassú ki dobtunk 133 ezret a kukába. Ennyi lenne az ötletem remélem megfogtam vele valaki figyelmét örülnék ha ez bekerülne szerintem hasznos is.