Autó próba kicsit másképp.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Krisiii

Mindenféle mennyiségben májkrém adományt elfogadok
Támogató
2020. 09. 09.
229
256
Budapest
V4 karakter
Dr Nicolaus Rauchenberg
Szép napot, Estét, ki mikor olvassa. Olyan ötletem hogy az autókerben lévő autókat ki lehetne próbálni. De hogy hogyan? Itt a megoldás. Lenne esetleg reptéren vagyok egy nagy helyen a mapom 100% hogy van rá hely egy kisebb nagyobb helyet le kerítésezni vagy valamit oda rakni hogy ne lehessen ki menni vele valahogy úgy mint gokart nál. Lenne egy NPC aminél ki választhatod hogy melyik autóval szeretnél menni. Ezután lenne 2 perced kipróbálni az adott járműt. És azért csak 2 perc hogy ne legyen belőle derbyzés funolás esetleg megoldani hogy egyszerre csak 1 ember tudjon oda bemenni 2 perc után a következő. Szerintem 2 percben bőven bele fér egy handling próba gyorsulás stb. Hogy miért lenne jó ha ez bekerülne? Azért mert így nem vakon vesszük meg kerből az autókat hanem tudjuk hogy milyen. Ha vakon megveszünk mondjuk egy Cedelic et 133 ezerért és nem tetszik a hand je vagy lassú ki dobtunk 133 ezret a kukába. Ennyi lenne az ötletem remélem megfogtam vele valaki figyelmét örülnék ha ez bekerülne szerintem hasznos is.

Paxyyy

Zöldfülű
2019. 01. 16.
222
631
V4 karakter
Alex Quill
LV karakter
Sheldon Keiner
Itt csak azt tudnám elképzelni, hogy egy másik dimenzióba dobjon be és ott tudsz 'kocsikázni' pár percig. De szerintem nem lenne kihasználva, szóval én tartózkodom.

• Tetszik
Reactions: twentyo és azöreg

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Ha kivitelezhető, hogy arra a pár percre az adott járművel átkerüljünk a másik a dimenzióba, akkor támogatom!
EDIT: Az pedig egy plusz ötlet, hogy kiválasztott járművet, olyan tuningokkal kirpóbálni, amivel mi szeretnénk. Pl 5 venomos C1500

Utoljára szerkesztve:

sn0wLV

csak igy van
2020. 02. 13.
268
548
Budapest
V4 karakter
-
LV karakter
Cesar Alcaraz
V2 karakter
-
Cső.
Egyeltalán nem rossz ötlet, sőt elég jó.
A kivitelezés jó lenne egy másik dimenzióban. (Mint a jailek, de javítsatok ki ha tévedek)
De szerintem nem lenne kihasználva
100%, hogy használnák. Sok ember van, aki nem igazán tudja eldönteni, hogy megvegye-e az adott kocsit. Mit megy, stb?
A tuningok benne pedig csak hab a tortán.
Támogatom!

Krisiii

Mindenféle mennyiségben májkrém adományt elfogadok
Támogató
2020. 09. 09.
229
256
Budapest
V4 karakter
Dr Nicolaus Rauchenberg
Itt csak azt tudnám elképzelni, hogy egy másik dimenzióba dobjon be és ott tudsz 'kocsikázni' pár percig. De szerintem nem lenne kihasználva, szóval én tartózkodom.
Szerintem igenis sokan használnák azt nem tartom jó ötletnek hogy bármilyen tuningal ki lehessen próbálni, De egy másik dimenzióban szerintem megoldható.

Muurayi

wild one
2019. 02. 08.
796
3 523
19
Berettyóújfalu
V4 karakter
Rasaun Barrett
LV karakter
Tom Krier
V2 karakter
Tominoga Kyshoa
Sziasztok!
Szerintem nem lenne kihasználva ez a rendszer, még ha másik dimenzióba is menne ez az egész. Szerintem nem nagyon foglalkoztatja az embereket az, hogy mit lép egy autógyárilag. Én tartom sajnos hasznosnak ezt az ötletet. Nem támogatom.

MátéLV

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2020. 07. 13.
355
160
Nyíregyháza
www.google.hu
LV karakter
Alonzo M Inc
Csáó, az elgondolás nem rossz viszont Irl sem viszed el a szalonból el egy próbakörre az adott kocsit amit akarnál venni.Én nemtudnám elképzelni ezt, mindenesetre kreatív ötlet ;).

12virtues

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
363
497
V4 karakter
-
LV karakter
ernesto cadaval.
Felesleges az egész, minden autó ami teljesen gyári az lassú.
Most ez bekerülne, aztán egy év mulva jönne az ötlet hogy lehessen venomot rakatni az autóba, és úgy kipróbálni.

• Tetszik
Reactions: azöreg

azöreg

Aktív fórumozó
2019. 09. 15.
255
509
LV karakter
joseph baley
Csáó, az elgondolás nem rossz viszont Irl sem viszed el a szalonból el egy próbakörre az adott kocsit amit akarnál venni.Én nemtudnám elképzelni ezt, mindenesetre kreatív ötlet ;).

Viszont irl sem tudsz elmenni dolgozni anélkül, hogy lenne zöldkártyád, v itthon bejelentett lakcímed. És nem mész napi 4x az okmányirodába, hogy lejelentsd az eladott autóidat. Van ennél fontosabb dolog is, hogy xy kipróbálja az autókat, mert ugye irl sem így megy az autóvásárlás, mi lesz most így a jövőben, elmegy mindenki a szerverről mert nem real mintára tervezték meg az autóvásárlást, és nem tudják használni ezt a hasznos funkciót, amit eddig sem igényeltek a játékosok.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.