Autó Limit

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Abdul2626

Újonc
2021. 10. 10.
8
13
LV karakter
Abdul Nashir
Sziasztok.

Autó gyűjtésbe kezdtem bele, és olyan "gondba" ütköztem hogy egy fajta autóból csak négy darab lehet a nevemen.
Engem mint gyűjtő, kicsit elszomorított ez a dolog, akarnék még venni vagy kettő ugyanolyan autót, és a rendszer nem enged venni, mert már van négy darab belőle.
Úgy érzem,és még sok játéktársam is, meg szerintem aki autó gyűjtő,hogy kevés ez a négyes limit.
Egy picit feljebb lehetne venni a limitet,például tíz darabra,vagy eltörölni ezt a rendszer, mert sokan úgy vagyunk vele hogy nem látjuk értelmét..
Miért ne lehetne egyforma autónk,akár több darab is?
Valami megoldást ha erre lehetne kitalálni, szerintem nagyon sokan örülnénk neki.

Köszi hogy elolvastad.

azöreg

Aktív fórumozó
2019. 09. 15.
255
509
LV karakter
joseph baley
Biztos sokan leszólják majd az ötletet, de én is örülnék ennek

Vé Ügynök

Írnok deák
2019. 02. 17.
568
977
20
🇭🇺
LV karakter
hatayekama ryosuke
Én nem hiszem, hogy olyan rengeteg ember lenne, akit ez akadályozna, így ezért azt mondanám, hogy felesleges. De szerintem pont azért, mivel nem sok embert érint, simán el is lehetne törölni. Egyszóval: támogatom.

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Itt nem a tényleges gyűjtőkkel a kicseszés a cél. Ez a limit az olyanok miatt van, akik tegyük fel egy adott járművet majdnem 100%-ra felvásárolna, és azok vagy egyáltalán nem kerülnének vissza a szerver kereskedelembe, vagy piszok drágán több száz %-os haszonnal árulnák, mivel másnál nem nagyon lehetne kapni a keresett járművet...
V3-on volt/van ez a helyzet ha jól hallottam szegről-végről.

ZsombiiLV

Pletykafészek
2020. 01. 12.
880
3 560
18
LV karakter
Kendrick Simmons
Én nem hiszem, hogy olyan rengeteg ember lenne, akit ez akadályozna, így ezért azt mondanám, hogy felesleges. De szerintem pont azért, mivel nem sok embert érint, simán el is lehetne törölni. Egyszóval: támogatom.

+1 támogatom az ötletet!

• Tetszik
Reactions: lorooolv

mimosa

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 03. 08.
699
755
LV karakter
emrik.beito
Alapból nem lenne rossz az ötlet a te szemszögedből, de gondolj bele abba a dologba, hogy egy olyan autóból ami az autókerben is kevès limittel rendelkezik, pár gazdagabb player felvásárolná a 3/4èt, nem kissè szálna el az ára, ès az infláció vele nőne, ami ellen az elejètől küzd a vezetősèg, azèrt van ez a fajta limit is bent.
Szemèly szerint Nem támogatom!

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
Négy autód van, minek négy ugyan olyan autó?! Úgyis csak egyet használsz. Szerintem ez olyan kis alap dolog, hogy semmi értelme, mivel kb öt ember van a szerveren így mint te, azért ez olyan kis szám, hogy ezért nem fognak betenni ilyesmit. Mondjuk ennek az az előnye, hogy nem tudjak megcsinálni bizonyos autókkal ezt, és felnyomni az árát olyan magasra mint a Jeep-nek csinálták.

• Tetszik
Reactions: doms és ZBence

Teaspoon

Pötyögtető
Támogató
2021. 03. 30.
414
1 121
V4 karakter
Viktoria Bierhals
LV karakter
Kendall Miller
Ha ez megszűnne akkor a pár leggazdagabb játékos elkezdené felvásárolni az összes drága ritkább verdát, majd 1 hét múlva eladni 500%-os haszonnal... Jó ez így, ahogy van. Mégis minek valakinek több mint 4db egy adott járműből? Nem támogatom.

• Tetszik
Reactions: doms

Muurayi

wild one
2019. 02. 08.
796
3 523
19
Berettyóújfalu
V4 karakter
Rasaun Barrett
LV karakter
Tom Krier
V2 karakter
Tominoga Kyshoa
Isten óvjon, hogy ilyen legyen. Hasonló lenne a történet mint V3-on. Nem nevezek meg senkit, nem is ez a tervem, M3-at gyűjtött, vagy 10-20 darab minimum volt neki, mondani se kell hova repültek az árak. Jelenleg véleményem szerint itt LV-n olyan árak amit simán ki lehet dolgozni, ha szorgalmas vagy egy pár nap alatt.
Van négy hasonló autód a neveden. Egy kérdésem lenne, minek neked ötödik? Egyszerre csak egy autóba tudsz beleülni. - Nem értelek. Határozottan nem támogatom.

azöreg

Aktív fórumozó
2019. 09. 15.
255
509
LV karakter
joseph baley
az autók nagy része el van fogyva az autókereskedésből, aki meg vesz 300 impalát ember legyen a talpán, ha meg az utolsó 6darabot veszi meg egészségére

Ha ez megszűnne akkor a pár leggazdagabb játékos elkezdené felvásárolni az összes drága ritkább verdát, majd 1 hét múlva eladni 500%-os haszonnal... Jó ez így, ahogy van. Mégis minek valakinek több mint 4db egy adott járműből? Nem támogatom.

a szerver nincs abban a gazdasági helyzetben, hogy bárki 5x olyan drágán megvegyen egy autót hirdethetné az illető évekig, max más ppzne le magának ami nem ritka dolog, és ugyan úgy lecsökkenne az ára.

Jake

legenda
2019. 01. 10.
754
1 038
V4 karakter
Darrell Blankenship
LV karakter
Angus Fern
@azöreg biztosítalak róla, hogy nem ez fog történni. Ha valaki ilyen mennyiségben kivesz a szerverről egy autófajtát onnantól hiány lesz belőle és ha valamiből hiány van annak az ára növekedni fog ha nem is 5x annyit fog érni. Azaz 1-1 ember aki pedig le PP-zi magának nem számottevő. Ugyan úgy hiány lesz belőle.
Ha pedig valaki a vagyongyarapítás miatt csinálja elhiheted, hogy nem a 250 limites impalát fogja felvásárolni hanem például egy 0 limites járművet amivel alapból nincs telítve a szerver és nyilván nem az autókereskedésből fogja megvásárolni.

Elhiszem azt is, hogy valaki ezt valóban a gyűjtés végett csinálná és nem rosszindulatból vagy haszonszerzési szándékkal, de a szerverközösségnek akkor sem tenne jót.

Tökéletes ez a négyes limit ennél több senkinél nem kell, hogy legyen egy autófajtából.

zxgy

🌌
2021. 08. 27.
257
770
V4 karakter
memphis rowe
LV karakter
braxton coleman
Alapból nem lenne rossz az ötlet a te szemszögedből, de gondolj bele abba a dologba, hogy egy olyan autóból ami az autókerben is kevès limittel rendelkezik, pár gazdagabb player felvásárolná a 3/4èt, nem kissè szálna el az ára, ès az infláció vele nőne, ami ellen az elejètől küzd a vezetősèg, azèrt van ez a fajta limit is bent.
Szemèly szerint Nem támogatom!
Csak ismételni tudnám. Nem támogatom!

• Imádom
Reactions: mimosa

z3rO//Akos

Barangoló
Támogató
2020. 11. 24.
141
299
19
LV karakter
ethan riley🤠🚓
Ugyanúgy csak azt tudom mondani, a ritka autók maradjanak ritkák.. nem kell belőle sok.. előszőr is hamar értékét vesztené, és ha csak egy valaki vásárolná akkor repülnek el az árak. Jó ez így ahogy van!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.