Autó kiváltó npc rendőrségen.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Szabo99

Zöldfülű
2020. 10. 10.
186
377
V4 karakter
Ciro Plata
Csao.
A szerveren töltött időm során elég sok gondot okozott ha a rendőrség foglalta le a kocsim. Nem a pénzbírság volt a fő gond, nem is az, hogy nem volt a kiváltására alkalmas személy mert szinte naponta vannak. Csak nekem sokszor sikerült elkerülni őket és ezért előfordult, hogy egy hónapot volt a kocsim rendőrségen.

Lényegében annyi lenne az egész, hogy amelyik kocsikat a rendőrség foglalja le és csak pénzbírság befizetése szükséges a kiváltásához ehez lenne egy npc. Ugyan úgy működne mint lefoglaltaknál, az összeg levonásra kerül és az autó pedig lekerül lefoglaltakhoz.
Nyilván, aki nagyon akarja megoldja, de van aki csak hetente van fent pár órát a szerveren és mondjuk abban a pár órában pont nincs erre alkalmas személy. Az ilyen játékosok számára szerintem nagy "könnyítés" lehetne.

Joseph Bregovic

Újonc
Támogató
2022. 02. 05.
5
14
V4 karakter
Joseph Bregovic
Szia!

Én szemelyszerint Nem Támogatom!
Igaz, hogy en is bosszankodtam mar amiatt hogy este 11kor vitte el a PD a Mustangomat…Masnap delutan tudtam csak kivaltani. Tanultam belole, azota csinaltatok forgalmit minden automra amit veszek.
Ha lenne npc a Rendorsegnel, ennek a sulya eltunne. A varakozasi ido, ugymond ez a sulya es ez kulonbozteti meg a PD es a PF altal lefoglalt autokat egymastol. Szoval szerintem igy van jol jelenleg ahogy van.

Lehet csak en latom es gondolom igy ezt..

BFLR

Újonc
Támogató
2020. 01. 03.
56
291
Balatonboglár
V4 karakter
Sadie Hale
Sziasztok!

Egyetértek az előttem válaszolóval.
Én is jártam már hasonlóképp, hogy napokig volt a rendőrségen az autóm és kiváltani is bő egy órába telt. De ennek köszönhetően szintúgy tanultam belőle és azóta jobban odafigyelek az esetleges közterületen tárolt autóm forgalmijára.

Ennek ellenére az ötlet nem rossz, viszont személy szerint nem érzem szükségét NPC-nek a rendőrségen.

Pashenko

𝓽𝓮𝓬𝓱𝓷𝓸 𝓲𝓼 𝓷𝓸𝓽 𝓬𝓻𝓲𝓶𝓮
2019. 03. 25.
138
600
V4 karakter
Tommy Arkin
LV karakter
Yuri Pashenko
V2 karakter
-
Támogatom meg nem is. Minap vágta ki a bisztosítékot nálam hogy lefoglalták a kocsimat a rendőrök forgalmi hiánya miatt. Ez teljesen rendben van,kifizetem a 37 ezret, viszont ezt nem automatikusan kapom vissza,hanem majd amikor a Leader ráér leteteti lefoglaltakhoz. Na most mivel erről semmilyen formában értesítést nem kapok vagy bármit így a következő az volt hogy másnap már a PF foglalta le TK-s parkolás miatt,ami miatt nyílván a srácra förmedtem rá,hiába nem tehettett róla. Ha nem is NPC-t viszont ha kiváltom azt a fránya kocsit ne Leaderre kelljen várrni könyörgöm,ha meg mégis akkor csekkbefizetése után,legyen ugyanúgy az NPC-nél "legatelhető" ne csak random időpontban letéve. Értem én kell rá forgalmi,de nem ezen van a hangsúly. Ez a szimpla lefoglalás került 100-rongyba majdnem (37k PD, PF 15k, mivel TK-s lett Lefoglalt parkolóba így +30k javvíttatás),amikor ezt meglehetne oldani egy egyszerűbb módszerrel is.
Remélem kivehető mit akarok ezzel mondani, no offense senki felé.

Kispali

Klaviatúra gyilkos
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
698
2 464
24
Sopron
V4 karakter
Scott Shelton
LV karakter
Scott Shelton
V2 karakter
Scott Shelton
Heló,

Ha lenne egy NPC amiben csak azok a járművek jelennének meg ami pénzbírság és vihetné is, akkor nem kéne sokat gondolkoznia a tulajdonosának, hogy körözik-e vagy sem, mindezt csak egy panel láttán. Így is kb némelyik esetnél lehetetlen elkapni a tulajdonosát, mert úgy gondolja, hogy nem váltja ki járművét nagyon hosszú ideig (hónapok), vagy egyáltalán nem, hátha azt majd mi tesszük meg (ez igaz amúgy egy forgalmis esetre is, nem kell körözöttnek lennie). Az ilyen személyeket IC fel kell kutatni, az sem segít rajta, ha valaki napokig vagy hetekig nem jön fel a szerverre és ezáltal ez nem lehetséges. Pár hónappal ezelőtt ezért lett bevezetve ködbér arra, ha valaki sokáig nem váltja ki: 10 nap után +10 ezer, 20 nap után +10 ezer és ha lehetséges fel lesz kutatva a személy.

Az esetek 90%ban ha egy járművet lefoglalunk még aznap vagy legkésőbb másnap ki is lesz váltva, ha a bírságot megkapta a tulajdonosa. A többi 10%ot lefedi azt, aki embertelen időben gondolja úgy, hogy biztos van most is ügyintéző, és elkezdi floodolni a bejelentést meg hivogatni a rendőrt, később panasszal élve, hogy hát őt senki nem fogadta. Ezen kívül a leaderek sem tudnak fent lenni 0-24, éppen ezért az elmúlt 3 frakciófejlesztési kérelemben már az 1. helyen szerepelt az, hogy ne csak a leader tudjon lefoglalni és kiváltani járművet, ám ezt egyik kérelemben sem fogadták el a v4 közeledte miatt, mert újra kellene írni.

Thommast idézvén az utolsó fejlesztésnél, "Nagyobb fejlesztésnek nincs értelme, hisz hamarosan egy egészen új mod érkezik és nyilván a frakció működése, kezelése is sokkal egyértelműbb- modernebb, bővebb lesz."

Jelenleg mi is arra várunk, hogy mit hoz számunkra a v4, ha ez esetleg kimaradna, biztos bekerül a következő FK fejlesztésbe is, így egy kicsit felgyorsítva még inkább a folyamatot.

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 127
22 776
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Az a baj,hogy úgy hozzászólni a poszthoz,hogy nem tudni a dolgoknak a hátterét,úgy egész meredek...
Kértünk dolgokat,ezzel segítve minket és titeket.. :) Többit Kispali leírta.

Ezt hagyjátok ránk,aki ismer minket úgy is tudja,hogy mindig nyitunk a közösség felé.
Ha lesz lehetőségünk,megint teszünk annak érdekében,hogy ezzel sem legyen probléma.

Felírtuk magunkhoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.